Wody w okolicach Wrocławia
#1681 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 17:38
#1682 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 18:24
Plan zrealizowany z nawiązką. Więc bedzie 2 - 0 dla REALU!!!
P.S. Dzięki wielkie Pasiasty za dobór kija, wczoraj odebrałem dziś już przetestowany i mega mi się podoba
A fotograf jak chce robić zdjęcia to niech zacznie jeździć
----------------
Fotograf zbiera siły, ładuje baterie i kibicuje.
Przy okazji - Krokodyl nie jest zainteresowany sponsorowaniem naszego Zlotu zaplanowanego na 04.06. Jak dla mnie to rozczarowanie. Myślałem że duży wrocławski sklep wędkarski będzie zainteresowany promowaniem C&R - a tu nic - zero zainteresowania. Poradzimy sobie bez Krokodyla.
#1683 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 19:25
Michal GRATKI !!!!
a co ZA kijek masz na te KLEKSY ???
Pozdro
#1684 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 19:34
#1685 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 19:49
Nie ma sprawyP.S. Dzięki wielkie Pasiasty za dobór kija, wczoraj odebrałem dziś już przetestowany i mega mi się podoba
Bardzo się cieszę, że kijek Ci leży i co ważne- sprawdził się na placu boju
Niech Ci służy jak najlepiej!!
Pozdro
Kamil
P.S Co do Krokodyla..- moim zdaniem nie ma co robić o to afery. Żyjemy w wolnym kraju i każdy może sponsorować to, co chce i w sumie nie musi się nikomu tłumaczyć...Zresztą, to ma być spotkanie kolegów-forumowiczów nad wodą w miłej wędkarskiej atmosferze, a nie bankiet z nagrodami za tysiące peeelenów
Luuuuzik
Pozdrawiam
Kamil
#1686 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 20:08
#1687 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 20:33
#1688 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 20:44
Ja na zlocik zasponsoruję pęto kiełbasy na ognisko/grilla
Jak każdy zasponsoruje coś to będzie gruuuba imprezka.
A może tak jak to kiedyś podobno na zawodach bywało, każdy daje do kapelusza np. woblerka i zwycięzca zgarnia cały kapelusz?
Co Wy na to?
Jutro zawody kleniowe, więc odrzańskie rybki zostawiam w spokoju
Pozdrawiam
Slavobeer
#1689 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 20:50
#1690 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 20:59
Połamania
#1691 OFFLINE
Napisano 16 kwiecień 2011 - 21:08
#1692 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2011 - 07:16
#1693 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2011 - 18:56
Michał - czy ty nie wiesz że w naszym ukochanym kraju reklamowanie hazardu (Bwin.com) jest prawnie zakazane
.
P.S. Konkurs na te woblerki jeszcze trwa. Uprzejmie proszę o Wasze komentarze na priv dotyczące koncepcji trampolino.pl - zależy mi na rozwoju tego portalu i bardzo interesują mnie Wasze opinie.
Połamania
Załączone pliki
#1694 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2011 - 19:04
------------------------
Wolny Kraj - każdy może sposnsorować lub nie i Każdy może to komentować lub nie - Wolny kraj - Luuuzik.
Mamy wstępnie zainteresowany inny sklep wędkarski, który prawdopodobnie zechce (pogadamy to może coś ustalimy) choćby skromie nas sponsorować i promować w ten sposób C&R.
O drogie nagrody nie idzie - idzie o to aby imprezka miała swój charakter i klimat - odrobina rywalizacji (choćby o upominki) dobrze klimat buduje - przyda się również pokazanie że można rywalizować – rozgrywać zawody na żywej rybie
Pozdro
#1695 OFFLINE
Napisano 17 kwiecień 2011 - 19:13
Pozdrawiam
#1696 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2011 - 07:32
i zrobić sobie fotkę w koszulce z ulubiona drużyną.
fotka zmieniona, koszulka nadal kiepska... hahaha
Rybka śliczna, koszulka fatalna!
Wynik też nietrafiony (choć przyznaję, mieli swoje szanse) i w nagrodę La Liga przegrana!
VeB!
Zmień koszulkę, ta w bordowo-granatowe kolory lepiej wygląda na zdjęciach z rybami!
#1697 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2011 - 09:56
Jacku, oczywiście było to nie świadome i nawet o tym nie pomyślałem. Fotkę zmieniłem
pozdrawiam
#1698 OFFLINE
Napisano 18 kwiecień 2011 - 12:12
Zdaje się że urzędnicy nie wiedzą jak sobie poradzić z problemem pokazywanych w telwizji publicznej reklam na koszulkach zagranicznych sportowców, autach F1 itp
#1699 OFFLINE
Napisano 19 kwiecień 2011 - 20:40
Zameldowałem też jedno branie na Brombę. Nie spodziewałem się, że ryby będą się nią o tej porze roku interesowały.
Połamania!
#1700 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2011 - 18:50
No to w końcu i ja się mogę pochwalić . Wyskoczyłem dzisiaj po pracy, tak na chwilkę, na opaskę na Odrze i zameldował mi się klenik taki ze 40cm. Łyknął Instynct'a 3cm jasnego z ciemnym grzbietem. W kolejnym rzucie szczęśliwa przynęta poleciała na brzeg na którym stałem i tam już została gdzieś w trawie, bo po lekkim szarpnięciu żyłka pękła... musiałem mieć kretyński wyraz twarzy jak to się stało. Dobrze, że rybie w ryju nie została. Musiałem uszkodzić żyłkę na kamieniach, więc warto ja sprawdzać co kilka rzutów.
Zameldowałem też jedno branie na Brombę. Nie spodziewałem się, że ryby będą się nią o tej porze roku interesowały.
Połamania!
Skoro Brromba zaczyna je interesować - znaczy się idą lepsze czasy - te wiosenne, lepsze wędkarsko czasy Te, które ja bardzo lubię.
Ja też bardzo chętnie wykąpię swoje Bromby i chrabąszcze Insecty w Odrze i Widawie na najbliższej wyprawie.
Łówcie Koledzy i chwalcie się.
Slavobeer
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych