Takie gadanie. Bez jakiegokolwiek poparcia. Byle tylko gada膰. Takie moje zdanie. Masz inne to trudno. Kolega szuka gum to poda艂em linka. Nic mu z konta nie 艣ci膮gn臋艂o. Chyba, 偶e jest inaczej? Omijaj moje wstawki jak nie pasuj膮. A Pan ma艂kociniak to widzi u mnie miliony nawet przy gumkach za 0.01 usd kt贸re w przypadku twisterk贸w chodz膮 swietnie i warto je naby膰 bo robi膮 robot臋 i mog臋 spokojnie poleci膰. Wi臋c ju偶 si臋 przyzwyczai艂em. Pozdro.
Sorki, ale te偶 musz臋 odezwa膰 si臋 w tym temacie. Czasy jakie s膮 takie s膮. Ka偶dy patrzy na siebie i 偶eby do swojego wora wrzuci膰. Rozumiem to, szanuj臋. Wszak wsz臋dzie jest pogo艅... aczkolwiek wszystko mo偶na robi膰 ze smakiem i poszanowaniem cudzych pieni臋dzy. Jest to forum kole偶e艅skie i kole偶e艅sko si臋 traktujmy. Mi osobi艣cie wstyd by艂oby poleci膰 komu艣 co艣 z czym nie mia艂em doczynienia. Nara偶amy w贸wczas kogo艣 na strat臋 pieni臋dzy i na s艂owa typu kur艂a, chur艂a itp. itd. Mikee chyba nie zbijesz na tym wielkiej kasiory a zachowasz si臋 honorowo. Frana te偶 nie ma co pali膰 typu kolega wujka ciotki po s膮siedzku ma taki m艂ynek i kr臋ci nim a偶 mi艂o. Dzia艂asz jeszcze troch臋 w sieci z tymi swoimi linkami... internety nie s膮 takie du偶e
Zeby nikomu gumka w gardle za centa nie stan臋艂a to wrzuc臋 co艣 mi艂臋go
U偶ytkownik Popeye edytowa艂 ten post 03 stycze艅 2019 - 17:05