Platforma Aliexpress / sprzęt wędkarski z Chin
#3181 ONLINE
Napisano 31 styczeń 2019 - 09:52
#3182 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2019 - 10:22
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka
- salmon1977 lubi to
#3183 OFFLINE
Napisano 31 styczeń 2019 - 21:14
#3184 OFFLINE
Napisano 02 luty 2019 - 11:27
9-cio splotowe są ok, na pewno bardziej okrągłe od x8.
Ok.masz rację.Tylko daj namiar na taką faktyczną średnicę 0,10-0,12.Mam najcieńszy Angryfish x9 i jej średnica to tak ok.0,20mm czyli PE1,5
#3185 OFFLINE
Napisano 02 luty 2019 - 12:38
Ok.masz rację.Tylko daj namiar na taką faktyczną średnicę 0,10-0,12
Nie dam ci namiaru, bo nie ma takich "średnic".
Mnie w zupełności wystarcza to co jest w ofercie, jeśli chodzi o grubość i moc linek, a walory użytkowe tych linek są na bardzo wysokim poziomie.
#3186 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 15:05
" Zauważyliśmy nietypową aktywność na Twoim koncie. Może to być spowodowane próbą zalogowania się z innej lokalizacji lub urządzenia. Aby chronić Twoje konto, tymczasowo je zablokowaliśmy. Aby odzyskać dostęp, przejdź do poniższego procesu weryfikacji. Jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy, skontaktuj się z obsługą klienta."
Miał ktoś zablokowane konto?
Wkur....a mnie to maxymalnie.
Weryfikacja - literki ok, ale dalej zamiast odblokowania, coś tam z telefonem, a żaden kod już nie dociera.
Obsługa klienta - gdzie to szukać??
Ktoś coś???
#3187 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 15:45
Prawdopodobnie rusek ukradł mi konto trwało to trzy tygodnie zanim je odzyskałem, znajde link do dedkowanego help desk'a to podeslę.
Na dole strony po lewej stronie masz help customer service,musisz wybrać temat rozmowy i pomarańczowy przyciesko chat now, poczatek dialogu z botem potem włącza się serwisant.
Mam: https://survey.aliba...urvey/A0Tm4zDYA
Poto żeby odzyskac konto musiałem załozyc nowy adre e-mail nigdy nie rejestrowany na ali. nie bedzie tu też to od ręki zdaje mi się że nawet pisałe tu dwa razy i za drugim razem w dedykowanych rubrykach pod konkretne odpowiedzi napisałem dosadnie od siebie i zadziałało.
Użytkownik Małkociniak edytował ten post 03 luty 2019 - 16:10
#3188 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 17:23
" Zauważyliśmy nietypową aktywność na Twoim koncie. Może to być spowodowane próbą zalogowania się z innej lokalizacji lub urządzenia. Aby chronić Twoje konto, tymczasowo je zablokowaliśmy. Aby odzyskać dostęp, przejdź do poniższego procesu weryfikacji. Jeśli wystąpią jakiekolwiek problemy, skontaktuj się z obsługą klienta."
Też tak miałem wczoraj. Sądzę, że wynikało to z tego, że mniej więcej w tym samym czasie korzystałem z konta z aplikacji mobilnej i kompa (różne adresy IP). W każdym razie zweryfikowałem konto kodem z sms'a i już był spokój.
#3189 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 17:51
Miał ktoś zablokowane konto?
Wkur....a mnie to maxymalnie.
Weryfikacja - literki ok, ale dalej zamiast odblokowania, coś tam z telefonem, a żaden kod już nie dociera.
Obsługa klienta - gdzie to szukać??
Ktoś coś???
Po nieudanym logowaniu (kilka razy) blokują konto ,trzeba zrobić weryfikację konta i potwierdzić.Przysyłają SmS-em cyfrowy kod do odblokowania konta.
Weryfikacja składa się z podania nicku,maila i nr tel.
UWAGA * - Jeżeli płacimy kartą Visa nie zapisywać ( zapamiętania w sys.Windows przeglądarki) danych osobowych i karty.
Miałem tak kilka razy,czasem moja klawiatura gubi znaki i powstaje błędny login czy hasło.
A co Ruskowi po skradzionym koncie? - Imię nazwisko,adres zamieszkania,nr tel.brak dostępu do danych karty płatniczej*
Kont można sobie założyć ile się chce,różne adresy loginy i hasła .
(różne adresy IP). Neostrada nie ma stałego IP ,po każdym uruchomieniu komputera zmienia się , nie ma to wpływu na logowanie.
Użytkownik Pablo54 edytował ten post 03 luty 2019 - 18:08
#3190 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 18:51
A co Ruskowi po skradzionym koncie? - Imię nazwisko,adres zamieszkania,nr tel.brak dostępu do danych karty płatniczej*
Kont można sobie założyć ile się chce,różne adresy loginy i hasła .
(różne adresy IP). Neostrada nie ma stałego IP ,po każdym uruchomieniu komputera zmienia się , nie ma to wpływu na logowanie.
Nie wiem, co Ruskowi po skradzionym koncie, wiem że kiedy chciałem zweryfikować swoje konto po numerze zamówienia (nie jednym) to odres e-mail dla mojego konta był zarejsetrowany na domenie .ru Konsultan potwierdził moje przypuszczenia.
#3191 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 18:54
Dzięki.
Na razie znalazłem jakiegoś robala na kompie.
Zobaczymy co dalej.
- martek lubi to
#3192 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 20:06
Status mojej przesyłki.
Strona pokazuje odbiorca - Federacja Ros.
Pisałem do sprzedawcy żeby sprawdził adres ,odpisał ze wszystko oki !
Załączone pliki
Użytkownik Pablo54 edytował ten post 03 luty 2019 - 20:10
#3193 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 20:27
- Pablo54 lubi to
#3194 OFFLINE
Napisano 03 luty 2019 - 23:21
#3195 OFFLINE
Napisano 05 luty 2019 - 19:30
Przesyłka szła 9 dni.
milupa przy użyciu Tapatalka
#3196 OFFLINE
Napisano 05 luty 2019 - 22:06
#3197 OFFLINE
Napisano 05 luty 2019 - 22:11
W grudniu byłem z nim na smarowaniu u Łukasza i żadnych śladów zużycia nie widać.
#3198 OFFLINE
Napisano 06 luty 2019 - 08:33
Na szczęście podobno nie ma problemu z dostaniem od sprzedawcy uszkodzonego elementu w takim przypadku.
#3199 OFFLINE
Napisano 06 luty 2019 - 08:59
Kodiak to jedna z najlepszych konstrukcji dostępnych na aliexpress. Niestety zdarza się, że przy dokręceniu hamulca na maksa do oporu pęka krzywka posuwu szpuli.
Na szczęście podobno nie ma problemu z dostaniem od sprzedawcy uszkodzonego elementu w takim przypadku.
Ciekawe że w Daiwach czy Shimano nawet tych tanich za 100-200 zł z tym rozwiązaniem to się raczej nie zdarza.
#3200 OFFLINE
Napisano 06 luty 2019 - 09:20
Zdarza, nie zdarza...bardzo to precyzyjne i techniczne określenia.
Zdarza się, że w totka ktoś szóstkę trafi a prawdopodobieństwo prawie jeden do 15 milionów
A ta krzywka wygląda jak potłuczona młotkiem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych