Ja przyznam się szczerze, że dopiero wczoraj nagrałem pierwsze ujęcia.
Jakościowo dużo lepiej, lecz kamerka ma swoje minusy. Jest dość mocno tonąca co troszke przeszkadza w trollowaniu na wodzie 3-4m. Dodatkowo z tego co nagrałem wczoraj to widze, ze nie do konca sie poziomuje (brakuje jej czegoś plywajacego od góry). Moje ujecia wyszly kopniete o jakieś 100st... Moze byc, ze za szybko plynalem (nie spowalnialem sie). Pokombinuje coś jutro nagrać. Ostatnio probowalem tez opcje na plytkiej wodzie ze splawikiem trollingowym z przodu. Niestety wtedy myslalem ze wystarczy wlaczyc jak w Water Wolfie i nie zacząłem nagrywać, lol
W planie jest tez proba z zamocowaniem od góry plywadelka, które jest w zestawie z Water Wolfem. To powinno załatwic problem poziomowania się i mocnego tonięcia.
Wczoraj nagralem 1080p 60klatek na sekundę i niestety wyszlo tylko 82minuty. Na jutro zbije ilość klatek do 30 tylko bo jednak wolę więcej nagrać niż mieć slow motion. Zejśćie do 720p jak w Waterwolfie zwiększyło by długość nagrywania ale wtedy po co zmieniać, jak chodziło głównie o to 1080p.
Tyle ode mnie narazie.
Pozdr
M