Nie do końca rozumiem Twój post, ale ok
Pozdr
M
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 25 lipiec 2017 - 23:57
Nie do końca rozumiem Twój post, ale ok
Pozdr
M
Napisano 11 sierpień 2017 - 05:21
Na ich stronce FB wyczytałem że otrzymali i wysyłają pierwsza partię >post z 30.07
Napisano 11 sierpień 2017 - 11:28
@olabo z całym szacunkiem ale stajesz się irytujący człowieku.
Zrobiliśmy zamówienie w 9 osób i tylko Ty bez przerwy się upominasz i piszesz jakieś durne wiadomości. Nie możesz tak jak pozostali (w tym ja) cierpliwie czekać?
Myślisz, że jakbym otrzymał kamery to bym siedział cicho?
Pozdr
M
Napisano 12 sierpień 2017 - 20:16
Z całym szacunkiem ale to Ty stajesz się irytujący.To że kto inny nic nie pisze nic nie znaczy-wg Ciebie mam czekać do końca roku?
Wkleiłes ich mail (kolejny) w którym deklarują jedno ale nie wywiązują sie z tego co napisali.Nie twierdze że to twoja wina ale jesli jesteś sfrustrowny nie wylewaj tego na mnie człowieku.I troszke szacunku poprosze chyba że wyjasnisz co jest w moich wiadomościach durnego.
Podaj nr zamówienia i sprawdze sobie na ich stronie jesli taki jestes zajęty.
Też pozdrawiam
Wojtek
Użytkownik olabo edytował ten post 12 sierpień 2017 - 20:17
Napisano 12 sierpień 2017 - 21:17
wg Ciebie mam czekać do końca roku?
Będziesz czekał i do końca 2018 jak będzie trzeba
Pozdr
M
Napisano 13 sierpień 2017 - 06:32
Nie mam wyjscia.Możesz jednak liczyć na moje "durne " posty od czasu do czasu.Ale nr. zamówienia mógłbys podać,chyba że to tajemnica i coś kombinujesz
Udanej niedzieli
Wojtek
Napisano 13 sierpień 2017 - 08:38
Napisano 13 sierpień 2017 - 09:45
Pewnie znów pisze durnoty ,nie jest napisane tracking wysyłki lecz track order.Nie moge tego sprawdzic bo nie mam nr-u i maila.Na wszelki wypadek:
https://gofishcam.com/orderstatus/
Użytkownik olabo edytował ten post 13 sierpień 2017 - 09:48
Napisano 13 sierpień 2017 - 10:45
Napisano 13 sierpień 2017 - 18:50
Całkiem dobrze rozumiem angielski,może Ty masz jakieś problemy.Nie bądź chamski chłopie....
PS
Jest ktoś chętny na te kamerkę?Z chęcia odpuszcze sobie przyjemnośc proszenia jaśniepana obrazalskiego o byle pierdołę.
Pozdrawiam
Napisano 13 sierpień 2017 - 19:50
Napisano 14 sierpień 2017 - 18:49
Priv
Napisano 03 wrzesień 2017 - 19:42
Napisano 03 wrzesień 2017 - 20:01
Napisano 05 wrzesień 2017 - 08:11
Napisano 06 wrzesień 2017 - 11:19
w zwiazku z rezygnacja kolegi olabo wnioskuje ze jedna kamerka jest dostepna dla kolejnego chetnego ?
Jezeli tak to poprosze o dane do przelewu na pw.
Ja moge poczekac bo mnie sie nie pali.
Napisano 07 wrzesień 2017 - 05:09
Norbik niestety ta kamera już nie jest dostępna.
Taki e-mail otrzymałem godzinę temu:
Hi Everyone,
It seems there may have been a send out issue and you may have you not been receiving our email updates.Here is the latest on our pre-order updates. Some of this is a recap to our last updates.
We started shipping units at the end of June. We are fulfilling units in the same order we received.
Our inventory is coming in 3 separate batches. The first 2 batches have already been shipped out.
So far the feedback has been good on the cameras, and we hope you enjoy yours as well.
What’s coming:
The third and final batch (which is where yours will be) will arrive in 4 weeks.
Once they arrive we will start to ship them out, but it will take a few days to process orders and bring the packages to the shipping company.
Your products within 3-6 days of that.
We appreciate your patience to this point! It has definitely been quite the journey to get to this point.
Other information:
Just a note, the mobile apps are still in BETA and we need your feedback to perfect them. Please give us the opportunity to work out kinks, if any.
You can find the mobile apps in the Apple App Store and Google Play Store.
The Android app is a little behind the iOS app, but we are working hard to get it to where it needs to be. It may take a couple weeks.
Both apps have slightly slower processing speeds when reviewing, editing, and sharing footage, and we’re also constantly working with our team on speeding up and upgrading the apps.
You’ll notice we make ongoing updates and will continue to do so as you give feedback on the apps and as we receive logs of any bugs or crashes ran into.
Thank you again for your patience, we can’t wait to see the awesome footage you capture.
Best Regards,
Brandon Austin
Co-Founder, CEO,
GoFish Cam Inc.
Pozdr
M
Napisano 14 wrzesień 2017 - 10:30
Dobra wiadomość dla wszystkich zamawiających:
http://www.ebay.com/...WEAAOSwcQlZqAAr
Czyli mówiąc w skrócie kamerki są
Napisano 11 październik 2017 - 13:14
zapomniałem całkiem o temacie.