Skocz do zawarto艣ci

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.

Zdj臋cie
BLANKI

Matagi - Czy to defekt blanku?

blank matagi

• Zaloguj si臋, aby doda膰 odpowied藕
42 odpowiedzi w tym temacie

#41 OFFLINE   czarny1

czarny1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 955 post贸w
  • LokalizacjaLanckorona/Przemy艣l
  • Imi臋:Micha艂

Napisano 08 luty 2017 - 02:37

A po czym wnosisz, 偶e z艂膮cze jest 藕le wykonane? 

by艂o 藕le spasowane... objaw - klikanie... co艣 takiego jest absolutnie niedopuszczalne i prowadzi do z艂amania... na szcz臋艣cie da艂o si臋 doszlifowa膰:)

• Alexspin lubi to

#42 OFFLINE   Dawid.K

Dawid.K

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 189 post贸w
  • LokalizacjaPozna艅
  • Imi臋:Dawid

Napisano 08 luty 2017 - 07:57

Jakie艣 swoje prace wstawisz ? bo jestem niezmiernie ciekawy profesjonalizmu a 偶e jeste艣 estet膮 to przyjemnie b臋dzie co艣 eleganckiego poogl膮da膰 .

A gdzie napisa艂em, 偶e jestem profesjonalist膮? Napisa艂em, ze jak co艣 skopie to mam pretensje tylko siebie. A to jest r贸偶nica. 呕e jak mi si臋 co艣 nie podoba to nie podoba i nie udaj臋, 偶e tak ma by膰.Zapewniam, 偶e nie ma tam krzywo wklejonych przelotek czy blank贸w z  usterkami powierzchniowymi czy te偶 defektami wizualnymi. A o to mi chodzi艂o.

Aha nie krytykowa艂em i krytykowa膰 nie zamierzam czyjej艣 w艂o偶onej pracy w dany projekt. Moje wra偶enia dotycz膮c膮 produkt贸w seryjnych (i te偶 nie wszystkich, co zreszt膮 wynika w powy偶szej poczty).

Link do pierwszej pracy (wprawne oko na pewno zauwa偶y pewnie niedor贸bki):

Lamiglas 1082L:

http://jerkbait.pl/t...glas-gsh-1082l/

Drugi projekt:

Lamiglas XP-Pros Bass 843 5-18g (zapomnia艂em, 偶e ju偶 kiedy艣 wstawia艂em foty):

http://jerkbait.pl/t...3-5-18g-8-17lb/

Trzeci projekt (foty wrzuc臋 w weekend):

Blaas SLF9014-2N czyli niestandardowe wykonanie. Blank SLF9015-2N os艂abiony fabrycznie do 14lb.

Postaram si臋 te偶 opisa膰 moje wra偶enia z u偶ytkowania. Pewnie si臋 komu艣 przydadz膮.

Po ilo艣ci wykonanych kij贸w  (nie licz膮c przer贸bek czy napraw) trudno nazwa膰 mnie profesjonalist膮. Ale staram si臋, aby prace by艂y estetyczne (przynajmniej w moim odczuciu). A czas na krytyk臋 i obra偶anie przyjdzie jak wstawi臋 reszt臋 fotek.

Pozdrawiam

U偶ytkownik Dawid.K edytowa艂 ten post 08 luty 2017 - 08:41

• gulf i homax lubi膮 to

#43 OFFLINE   Vodoo

Vodoo

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 27 post贸w
  • Imi臋:Pawe艂

Napisano 08 luty 2017 - 14:31

by艂o 藕le spasowane... objaw - klikanie... co艣 takiego jest absolutnie niedopuszczalne i prowadzi do z艂amania... na szcz臋艣cie da艂o si臋 doszlifowa膰 :)

A wi臋c piszesz o swoim blanku, ja mia艂em na my艣li m贸j, kt贸ry ju偶 fizycznie posiadam, w kt贸rym tego typu objaw nie wyst臋puje. A co do reszty to ju偶 kwestia gustu, a o gustach jak wiadomo si臋 nie dyskutuje. Ja jestem w stanie ten wygl膮d zaakceptowa膰, inni nie, dlatego te偶 blanku nie kupi膮 i raczej nikt nie b臋dzie ich do tego zmusza艂:) 

• Guzu lubi to

R贸wnie偶 z jednym lub wi臋ksz膮 ilo艣ci膮 s艂贸w kluczowych: blanki, blank, matagi

U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 0

0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych