A po czym wnosisz, 偶e z艂膮cze jest 藕le wykonane?
by艂o 藕le spasowane... objaw - klikanie... co艣 takiego jest absolutnie niedopuszczalne i prowadzi do z艂amania... na szcz臋艣cie da艂o si臋 doszlifowa膰
Zaloguj si臋 lub Zarejestruj by otrzyma膰 pe艂en dost臋p do naszego forum.
Napisano 08 luty 2017 - 02:37
A po czym wnosisz, 偶e z艂膮cze jest 藕le wykonane?
by艂o 藕le spasowane... objaw - klikanie... co艣 takiego jest absolutnie niedopuszczalne i prowadzi do z艂amania... na szcz臋艣cie da艂o si臋 doszlifowa膰
Napisano 08 luty 2017 - 07:57
Jakie艣 swoje prace wstawisz ? bo jestem niezmiernie ciekawy profesjonalizmu a 偶e jeste艣 estet膮 to przyjemnie b臋dzie co艣 eleganckiego poogl膮da膰 .
A gdzie napisa艂em, 偶e jestem profesjonalist膮? Napisa艂em, ze jak co艣 skopie to mam pretensje tylko siebie. A to jest r贸偶nica. 呕e jak mi si臋 co艣 nie podoba to nie podoba i nie udaj臋, 偶e tak ma by膰.Zapewniam, 偶e nie ma tam krzywo wklejonych przelotek czy blank贸w z usterkami powierzchniowymi czy te偶 defektami wizualnymi. A o to mi chodzi艂o.
Aha nie krytykowa艂em i krytykowa膰 nie zamierzam czyjej艣 w艂o偶onej pracy w dany projekt. Moje wra偶enia dotycz膮c膮 produkt贸w seryjnych (i te偶 nie wszystkich, co zreszt膮 wynika w powy偶szej poczty).
Link do pierwszej pracy (wprawne oko na pewno zauwa偶y pewnie niedor贸bki):
Lamiglas 1082L:
http://jerkbait.pl/t...glas-gsh-1082l/
Drugi projekt:
Lamiglas XP-Pros Bass 843 5-18g (zapomnia艂em, 偶e ju偶 kiedy艣 wstawia艂em foty):
http://jerkbait.pl/t...3-5-18g-8-17lb/
Trzeci projekt (foty wrzuc臋 w weekend):
Blaas SLF9014-2N czyli niestandardowe wykonanie. Blank SLF9015-2N os艂abiony fabrycznie do 14lb.
Postaram si臋 te偶 opisa膰 moje wra偶enia z u偶ytkowania. Pewnie si臋 komu艣 przydadz膮.
Po ilo艣ci wykonanych kij贸w (nie licz膮c przer贸bek czy napraw) trudno nazwa膰 mnie profesjonalist膮. Ale staram si臋, aby prace by艂y estetyczne (przynajmniej w moim odczuciu). A czas na krytyk臋 i obra偶anie przyjdzie jak wstawi臋 reszt臋 fotek.
Pozdrawiam
U偶ytkownik Dawid.K edytowa艂 ten post 08 luty 2017 - 08:41
Napisano 08 luty 2017 - 14:31
A wi臋c piszesz o swoim blanku, ja mia艂em na my艣li m贸j, kt贸ry ju偶 fizycznie posiadam, w kt贸rym tego typu objaw nie wyst臋puje. A co do reszty to ju偶 kwestia gustu, a o gustach jak wiadomo si臋 nie dyskutuje. Ja jestem w stanie ten wygl膮d zaakceptowa膰, inni nie, dlatego te偶 blanku nie kupi膮 i raczej nikt nie b臋dzie ich do tego zmusza艂
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa w臋dek) →
blank do lekkiego 艂owienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 pa藕 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstr膮gi o d艂ugo艣ci 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. G艂贸wnie 艂owie na woblery.Napisany przez Livers , 02 pa藕 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlec臋 napraw臋 dolnika much贸wkiNapisany przez Adrian Ta艂ocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do 艂owienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do 艂owienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 u偶ytkownik贸w, 0 go艣ci, 0 anonimowych