Rybomania 2017 Poznań
Napisano 17 luty 2017 - 21:34

Napisano 17 luty 2017 - 21:49
lopez77m, on 17 Feb 2017 - 20:18, said:
Zdradzisz tajemnice co to za cacko
BOB1, on 17 Feb 2017 - 20:28, said:
Wizyta u Rafała obowiązkowa ...więc co to za cacko?
Graphiteleader Super Corto Esagonale GOSRES -64L - HS
No jest niesamowity kij, tylko drobnych nie miałem :-)
Tapatalknięte ze srajfona
- BOB lubi to
Napisano 17 luty 2017 - 21:53
Mam wrażenie , że Graff jest zawsze a Geoff nigdy . A akurat rozmiarówka duńska jest dla mnie zagadką przy niektórych modelach spodni i kurtek , więc przymierzyć by się zdało ... A propos Graffa - w zeszłym roku , kiedy podszedłem na ich stoisko w niedzielę , czuć było ewidentnie trudy dwudniowych zmagań targowych , więc zbyt wiele się nie dowiedziałem ponad to , że mam sobie oglądnąć katalog . Ewidentny brak treningu
. I żeby nie było , że nastaję na tę zacną firmę - ciuchy mam i używam . Pojutrze też ich odwiedzę
.
- TomaszKKK lubi to
Napisano 17 luty 2017 - 21:58
Dano^, on 17 Feb 2017 - 19:43, said:
Kurde.... Nie widziałem pontonów. Nawet jednego.
Teraz pytanie - jak chodziłem, że nie widziałem? Lub drugie - czy są pontony... ?
A mnie się podobało. Zapach kulek zdecydowanie słabszy niż w tamtym roku i mniej mieszaczy. Sporo ciekawych wędzisk, szczególnie u Rafała Bednarkiewicza jedno cacko
Cacko nad cacka bezapelacyjnie TOP. I ciężko będzie rodbuilderom wejść na ten poziom, bo cholera blank jest wyjątkowy i niedostępny
Fajne linki i niesamowita prawie nierozciągliwa żyłka od Varivasa.
Łodzie - tu się nie nacieszyłem jakoś specjalnie.
Stoisko Daiwy i Shimano niezmiennie - zawody, kto ma większego, zamiast kto ma lepiej i więcej sprzętu.
Sporo ciekawych patyków np. nowy Konger Streeto Air też fajny.
W moim odczuciu też więcej sklepów z ofertą sprzedaży
http://rybomania.com...tex_ryby_12.png Niby coś jest...
Napisano 17 luty 2017 - 22:13
A są jakieś pracownie?
Napisano 17 luty 2017 - 22:16

Napisano 17 luty 2017 - 22:18
Napisano 17 luty 2017 - 22:24
Napisano 17 luty 2017 - 22:27
Pontony były: Kolibri, Bark itp.
Na mnie również zrobiły wrażenie tyczki Varivasa. Chociaż nigdy nie miałem ciągotek do drogich patyków, to w tym przypadku......
A zapomniałem.
Podziękowania dla Karola Krause (miło było poznać) za wprowadzenie w świat suma.
Użytkownik ptychoo edytował ten post 17 luty 2017 - 22:32
- Karol Krause lubi to
Napisano 17 luty 2017 - 22:37
Helixy G2 były na stoisku Rapali (środek hali)
Użytkownik Paprykarz edytował ten post 17 luty 2017 - 22:37
- malinabar lubi to
Napisano 17 luty 2017 - 23:21
Bez przesady. Pontonów jest dość sporo. Kolega wyżej pisał o Barku.To sąsiedzi zza granicy. Ogólnie są dwie większe i dwie mniejsze hale do obejrzenia. Trzeba czasami głowę wyżej zadrzeć, gdzie się wchodzi. @Bob, Robercik dzisiejszą wizytę na Targach zaczęliśmy od Jacusia Spinna. Wystawia 3 łajby z alu.O różnych długościach i wyposażeniu. Wydaje mi się, iż w porównaniu z poprzednimi Targami, jest więcej stoisk, na których prowadzona jest sprzedaż. Gum spory wybór. U Pleciony zanabyłem z większych gumisi Fox Rage, Darek Małysz (stoisko Dorado, Fishing Rods)skusił mnie na crankbaita. I jakieś tam dozbrojki itp. Piątek jest... zajebistym dniem na wizytę na Targach. Już nigdy nie pojadę w sobotę ani w niedzielę. Jutro będzie Adaś z Grzesiem. Na pewno się zdzwonicie. Większość z Was zapewne wie, iż w tym roku Normark z Rapalą osobno a Shimano osobno. Ze znanych: Robert Taszarek na Normarklu i Rapali, gdzieś tam przewinął mi się Jacek Kolendowicz,, w biegu przybiłem piątkę z Piotrkiem Piskorskim. No oczywiście Bob Nudd, mignął mi w przelocie Paweł Mirecki, nie widziałem Marka Szymańskiego. Jutro będzie już bardziej tłoczno. Tak na krótko. Pozdrawiam Wszystkich jutrzejszych i pojutrzejszych
Użytkownik Novis edytował ten post 17 luty 2017 - 23:44
Napisano 17 luty 2017 - 23:48
- TomaszKKK lubi to
Napisano 18 luty 2017 - 00:02
WIL, on 17 Feb 2017 - 20:34, said:
Jest odzież Graffa. Czy przymierzyć można, nie wiem... Zawsze warto wpaść i zerknąć.
Też się kiedyś zastanawiałem Graff czy Geoff. Warto zerknąć na the north face lub inną markę z gore tex 3L. (np.model point five z tnf) Kurtka techniczna (sama membrana) koszt ok 1200 na promocji + spodnie tnf z ichnią membraną "dry vent" za max 280 zł i nie ma zbyt wielu lepszych rzeczy w tej cenie( throughout the year). Nigdy nie przemokłem na rybach, były ulewy nawet 3 godziny potem umiarkowany deszcz i było sucho. Ubranko idealne tez w góry, zimą oczywiście z polarem 200 + b. termoaktywna.
Użytkownik Artur_R edytował ten post 18 luty 2017 - 00:04
Napisano 18 luty 2017 - 00:23
Potwierdzam, śmierdzi jak cholera. Ktoś musiał wymiślić kulki na bazie octu, czosnku i papryczki pripiri. Targi nie zamykają się w jednym pawilonie. Rękodzielnicy i akwarium znajdują się w innym budynku. Do łodzi i pontonów również trzeba przejść z głównego pawilonu odnogą do innego budynku.
- cabage lubi to
Napisano 18 luty 2017 - 06:41
Siadam w pancere i lecę dzisiaj odwiedzę kolegów z Głogowa na stanowisku sumowym ...
Napisano 18 luty 2017 - 10:33
- ManieQ i mariusz.w lubią to
Napisano 18 luty 2017 - 10:39
Jest cały komplet Geoffa na stanowisku Dragona
Ogólnie moge powiedzieć że nie jest tak źle z tym smrodem, w zeszłym roku było dużo gorzej Bardzo mało (oczywiście mówię o cstingu) nowości na stoiskach Shimano,Daiwa, być może jest jeszcze za wcześnie
Po południu sporo młodych adeptów "wędkarstwa" na tarasach z Beerem wykrzykujących nazwy klubów piłkarskich kończących zdanie na k....... i h.......
taka polska rzeczywistość
Ogólnie mi osobiście się podobało i za rok będę ponownie,pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych