Wiało, lało - jedyna która rządziła a konkurencja była wielka.
Jacek...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 21 maj 2018 - 11:07
Zrobić ujęcie przedmiotu, aby go przedstawiało piękniej niż w rzeczywistości- to jest sztuka
No ale tak jest amator szuka sprzętu- a mistrz światła.
Użytkownik ObraFM edytował ten post 21 maj 2018 - 11:09
Napisano 21 maj 2018 - 12:01
Napisano 21 maj 2018 - 12:42
Jacek - ta "brzydsza" była o wiele skuteczniejsza. Świadomie jej nie wstawiam, wygląda jak weteran z Pierwszej Wojny Światowej ale ma to coś. Akurat tak się złożyło, że Twoje rządziły i od czwartku do niedzieli nic innego nie zapinałem do kija bo i po co, złośliwi mówią "dzień konia". Pozdro.
Napisano 21 maj 2018 - 14:46
Napisano 21 maj 2018 - 18:13
Ciekawe co to jest ten "dzień konia"?
Z czymś to kojarzę ale nie jestem pewien .
Dzień kiedy wszystko idzie idealnie nawet jak się specjalnie nie starasz, tak było z Twoimi... Podawałem różne inne zacnych autorów i nic, "rybki" notabene kopiące jak konik prowokowały nad wyraz skutecznie . Za kilka dni powtórka, ciekaw jestem efektów... Pozdrawiam.
Użytkownik Andrzej Stanek edytował ten post 21 maj 2018 - 18:37
Napisano 21 maj 2018 - 20:02
Napisano 21 maj 2018 - 20:08
Jacku nie chcę Cię podpuszczać ale 2cm blaszki chyba nie dasz rady zrobić
A jak by Ci się udało to piszę się jako pierwszy do kolejki
Napisano 21 maj 2018 - 20:31
A ja się nie piszę z obawy o zdrowie kolegi
Napisano 21 maj 2018 - 22:09
Andrzeju tak też podejrzewam 😃 że to rybka jest tym koniem 😊.Dzień kiedy wszystko idzie idealnie nawet jak się specjalnie nie starasz, tak było z Twoimi... Podawałem różne inne zacnych autorów i nic, "rybki" notabene kopiące jak konik prowokowały nad wyraz skutecznie . Za kilka dni powtórka, ciekaw jestem efektów... Pozdrawiam.
Alku Ty nie zaczynaj znowu 😄 nawet jak zrobię to nie pokaże 😁😂😉.Jacku nie chcę Cię podpuszczać ale 2cm blaszki chyba nie dasz rady zrobić
A jak by Ci się udało to piszę się jako pierwszy do kolejki
No i tak się poznaje przyjaciół w ciężkich czasach 😀😉. Artur dzięki za okazanie litości 😃😉.A ja się nie piszę z obawy o zdrowie kolegi
Napisano 22 maj 2018 - 07:41
Jackowe delbanki robią światową karierę, doczekały się zdjęcia artystycznego .
Miałem nosa, że w zeszłym roku zwróciłem na nie uwagę .
Napisano 22 maj 2018 - 08:54
Sławku na zdjęciach robionych przez Andrzeja wszystko wygląda jak milion dolarów ☺.Jackowe delbanki robią światową karierę, doczekały się zdjęcia artystycznego .
Miałem nosa, że w zeszłym roku zwróciłem na nie uwagę .
Napisano 22 maj 2018 - 09:22
Napisano 22 maj 2018 - 12:31
To teraz moje fotki troszkę mniej artystyczne . Ale są jakie są coś tam widać .
Kolejny zestaw mieszany czekam tylko na akceptację.
Idę klepać dalej .
Nie no... Chyba, że... ...Ale raczej nie... Choć właściwie.... Nie no nie!... Sam nie wiem... ...Chyba zaakceptuję... W razie czego się wycofam!...
Napisano 22 maj 2018 - 13:12
Ja ulżyłem Jackowi zamawiając nie polerowane i nie malowane, błyszczące błyszcze u mnie się nie sprawdzają- to co ma się chłopak trudzić
Inaczej mówiąc: im brzydsze szkarady tym łowniejsze
Użytkownik ObraFM edytował ten post 22 maj 2018 - 13:14
Napisano 22 maj 2018 - 13:17
Napisano 22 maj 2018 - 13:29
Nie no... Chyba, że... ...Ale raczej nie... Choć właściwie.... Nie no nie!... Sam nie wiem... ...Chyba zaakceptuję... W razie czego się wycofam!...
Wiesiu nie wybrzydzaj, bo kolejka się wydłuża . Towar I klasa
Napisano 22 maj 2018 - 13:52
Wiesiu nie wybrzydzaj, bo kolejka się wydłuża . Towar I klasa
Toż ja chciałem Jackowi tylko zdrowia zaoszczędzić, że "niby ledwo, ledwo z akceptacją.... ...i, że troszkę sobie odpocznie, ale widzę, że to system perpetum mobile - samo się nakręcający! I pięknie! Blaszki jak ta lala - każdy widzi!
Użytkownik Dokuś edytował ten post 22 maj 2018 - 13:52
Napisano 22 maj 2018 - 13:59
Napisano 22 maj 2018 - 22:14
Toż ja chciałem Jackowi tylko zdrowia zaoszczędzić, że "niby ledwo, ledwo z akceptacją.... ...i, że troszkę sobie odpocznie, ale widzę, że to system perpetum mobile - samo się nakręcający! I pięknie! Blaszki jak ta lala - każdy widzi!
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych