Witam Dziękuje za pochwałe ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni Pozdrawiam
Wydawał się podobny .Bardziej to było skierowane do Tobiasza.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 30 maj 2019 - 19:50
Witam Dziękuje za pochwałe ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni Pozdrawiam
Wydawał się podobny .Bardziej to było skierowane do Tobiasza.
Napisano 30 maj 2019 - 19:52
Napisano 30 maj 2019 - 19:55
Fajnie, że wpadłeś!
Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną?
Napisano 30 maj 2019 - 19:55
Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiam
....a ja chce motor! Bo robisz kozackie maszynki
Napisano 30 maj 2019 - 20:03
Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną?
Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus.
Napisano 30 maj 2019 - 20:19
Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus.
To prawda ten kraj to dziki zachód wędkarstwa a naturalny wygląd przynęty to podstawa skutecznego łowienia , mało tego my Polacy robimy tak świetny hand Made i na takim poziomie że w innych krajach było by rzut cięcie rzut cięcie i tak cały dzień
Napisano 30 maj 2019 - 20:25
Pełna zgoda z tym co mówisz, czy raczej piszesz... Kurde, piękne są te sandacze i uważam, że rękodzieło opanowane na 200%, ale na 3m pod wodą już tego nie widać. Wierzę, że są skuteczne, ale również są skuteczne koguty, które za nic, nie przypominają jakiejkolwiek ryby. Nie zrozum mnie proszę źle, bo absolutnie mi daleko do negatywnych wyjazdów, ale spędzając tyle czasu nad jedną gumą, zrobiłbyś pewnie kilka mniej dopracowanych, równie skutecznych... Szacun tak czy siak dla ciebie!Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiam
Pierwsza część wypowiedzi, zgadzam się. Druga, to już nie... Nie ma pomarańczowych rybek,a raptory je jedzą jak trzeba...Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus.
Napisano 30 maj 2019 - 20:36
Napisano 30 maj 2019 - 20:39
Bo one tego nie widzą w tym kolorze co Ty i tu jest pies pogrzebany Dlaczego uznane kolory to fluo.fiolety itd.? Naturalny działa zawsze a wiara w przynętę to też jest ważna sprawa prawda ?
Użytkownik Tomy edytował ten post 30 maj 2019 - 20:46
Napisano 30 maj 2019 - 20:39
Napisano 30 maj 2019 - 20:45
Ok. Nie znam się i daleko mi...Nie mogę ogarnąć jak tu się odpowiada i komu ,ale nawiazując do tematu tak te mniej udane tez będą łowić bez problemu i spokojnie dobrze wiem co masz na myśli ale z kogutami się mylisz kogut imituje uciekającego raka ten sam ruch stukanie w dno i prezentacja piór czyli uciekający rak który po opadnięciu na dno unosi szczypce
Bingo! To po ki grzyb te real fishe, kiedy biorą na na pomarańczowe, fluo? To po co robisz tak idealnie idealne oryginały? Przecież one widzą inaczej jak ja, czy ty.Bo one tego nie widzą w tym kolorze co Ty
Użytkownik count_martin3z edytował ten post 30 maj 2019 - 20:57
Napisano 30 maj 2019 - 20:48
Amazon version ?
Napisano 30 maj 2019 - 20:50
Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupu
ok To co w metalicu w macie ! Śmigne na "jakie" laski z tych katakumb! Moc! na granicy życia i śmierci ma być!!!
2016-harley-davidson-softail-slim-s-shows-authentic-retro-military-styling-photo-gallery_2.jpg 81,53 KB 29 Ilość pobrań
Użytkownik Tomy edytował ten post 30 maj 2019 - 20:58
Napisano 30 maj 2019 - 20:56
Napisano 30 maj 2019 - 20:58
Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupu
Ha haa..., toś Waść pojechał....
Tomy to tutejszy Gumo-Guru...
Napisano 30 maj 2019 - 21:32
Ha haa..., toś Waść pojechał....
Ja się nie uważam za Guru.To ludzie mi przypięli tą "łatkę" Robiłem w życiu rzeczy za większe pieniądze w dużo krótszym czasie .Lure lubię.Chcę mi się to robię a jak mi się nie chce to!-Nie robię .Bardzo szanuje ludzi którzy podbijają level ale nie za wszelką cenę ale o tym to napiszę za jakiś czas .Jak wyjadę a potem jak wrócę.Sewro szanuje ,gość jest ok!
Napisano 30 maj 2019 - 21:35
Tommiemu chodziło o mój wytop
Napisano 30 maj 2019 - 21:37
Tommiemu chodziło o mój wytop
Tomy'ego!
Napisano 30 maj 2019 - 21:46
chyba zle przeczytałeś to było o moto a nie o gumachHa haa..., toś Waść pojechał....
Napisano 30 maj 2019 - 21:51
Amazon version ?
nie moja wersja moj produkt ,moze amazon n ie wiem co to w sumie moze byc ze amazon
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych