Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Nasze wytopy, czyli chwalimy się gumkami.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1764 odpowiedzi w tym temacie

#1481 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 19:50

Witam Dziękuje za pochwałe ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni Pozdrawiam

Wydawał się podobny .Bardziej to było skierowane do Tobiasza.

#1482 OFFLINE   Sewro Custom Bait

Sewro Custom Bait

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 23 postów
  • LokalizacjaKłaczyna
  • Imię:Seweryn
  • Nazwisko:Tataruch

Napisano 30 maj 2019 - 19:52

Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną 😉 czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiam
  • thoffi lubi to

#1483 OFFLINE   Sewro Custom Bait

Sewro Custom Bait

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 23 postów
  • LokalizacjaKłaczyna

Napisano 30 maj 2019 - 19:55

Fajnie, że wpadłeś!

Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną?

#1484 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 19:55

Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiam

....a ja chce motor! Bo robisz kozackie maszynki :) 

#1485 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 20:03

Mam pytanie, bo tak ostatnio się zastanawiałem... Czy to już nie jest sztuką dla sztuki? Zdolności masz mega, ale czy ta przynęta da przewagę nad inną produkcyjną?

Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus. 

• welfron1 i eRKa lubią to

#1486 OFFLINE   Sewro Custom Bait

Sewro Custom Bait

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 23 postów
  • LokalizacjaKłaczyna

Napisano 30 maj 2019 - 20:19

Sztuką dla sztuki to już jest łowienie w naszym kraju na spinn,ale naturalny wygląd przynęty raczej sanse na branie podbija na plus.

To prawda ten kraj to dziki zachód wędkarstwa a naturalny wygląd przynęty to podstawa skutecznego łowienia , mało tego my Polacy robimy tak świetny hand Made i na takim poziomie że w innych krajach było by rzut cięcie rzut cięcie i tak cały dzień

#1487 OFFLINE   count_martin3z

count_martin3z

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1166 postów

Napisano 30 maj 2019 - 20:25

Sprawa wygla tak ten model ma dwa lata i jest to sprawdzona guma w mojej produkcji najważniejsza jest Praca moich przynęt ,wygląd to drugorzędną sprawa ,guma teraz dostała poprostu nową szatę graficzną czy to sztuka ? Hmmm wszyscy staramy się robić jak najlepsze przynęty pod względem łowności,wyglądu i estetyki można nazwać to sztuką i każdy z nas się rozwija i wykonuje swoją prace coraz lepiej to normalne ale trzeba mieć do siebie dystans i pamiętać o tym że nie ma przynęt idealnych które same łowią i które są zawsze skuteczne na każdej wodzie i każdego dnia ale każdy z nas chce mieć rzeczy które są dobrze i estetycznie wykonane mam na myśli nie tylko przynęty pozdrawiam

Pełna zgoda z tym co mówisz, czy raczej piszesz... Kurde, piękne są te sandacze i uważam, że rękodzieło opanowane na 200%, ale na 3m pod wodą już tego nie widać. Wierzę, że są skuteczne, ale również są skuteczne koguty, które za nic, nie przypominają jakiejkolwiek ryby. Nie zrozum mnie proszę źle, bo absolutnie mi daleko do negatywnych wyjazdów, ale spędzając tyle czasu nad jedną gumą, zrobiłbyś pewnie kilka mniej dopracowanych, równie skutecznych... Szacun tak czy siak dla ciebie!

Pierwsza część wypowiedzi, zgadzam się. Druga, to już nie... Nie ma pomarańczowych rybek,a raptory je jedzą jak trzeba...
  • Sewro Custom Bait lubi to

#1488 OFFLINE   Sewro Custom Bait

Sewro Custom Bait

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 23 postów
  • LokalizacjaKłaczyna

Napisano 30 maj 2019 - 20:36

Nie mogę ogarnąć jak tu się odpowiada i komu ,ale nawiazując do tematu tak te mniej udane tez będą łowić bez problemu i spokojnie 😉 dobrze wiem co masz na myśli ale z kogutami się mylisz kogut imituje uciekającego raka ten sam ruch stukanie w dno i prezentacja piór czyli uciekający rak który po opadnięciu na dno unosi szczypce 😉

#1489 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 20:39

Bo one tego nie widzą w tym kolorze co Ty :) i tu jest pies pogrzebany :)  Dlaczego uznane kolory to fluo.fiolety itd.? Naturalny działa zawsze  a wiara w przynętę to też jest ważna sprawa prawda ? 

Użytkownik Tomy edytował ten post 30 maj 2019 - 20:46

#1490 OFFLINE   Sewro Custom Bait

Sewro Custom Bait

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 23 postów
  • LokalizacjaKłaczyna

Napisano 30 maj 2019 - 20:39

Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupu 😁

#1491 OFFLINE   count_martin3z

count_martin3z

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1166 postów

Napisano 30 maj 2019 - 20:45

Nie mogę ogarnąć jak tu się odpowiada i komu ,ale nawiazując do tematu tak te mniej udane tez będą łowić bez problemu i spokojnie dobrze wiem co masz na myśli ale z kogutami się mylisz kogut imituje uciekającego raka ten sam ruch stukanie w dno i prezentacja piór czyli uciekający rak który po opadnięciu na dno unosi szczypce

Ok. Nie znam się i daleko mi...

Bo one tego nie widzą w tym kolorze co Ty :)

Bingo! To po ki grzyb te real fishe, kiedy biorą na na pomarańczowe, fluo? To po co robisz tak idealnie idealne oryginały? Przecież one widzą inaczej jak ja, czy ty.

Edit, bo widzę, że też edytowaleś.

Otóż nie @Tommy. Uważam, że robienie sztuki w przypadku spinningu, to kolejny marketing... Tylko marketing i robienie pieniędzy. Nie mówię o tobie, ale ogólnie.

Użytkownik count_martin3z edytował ten post 30 maj 2019 - 20:57

#1492 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 20:48

sandacz 11 cm real fish mojego autorstwa 

attachicon.gif sandacz1.JPG

attachicon.gif sandacz2.JPG

attachicon.gif sandacz4.JPG

attachicon.gif sandacz6.JPG

Amazon version ? 

#1493 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 20:50

Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupu

ok :) To co w metalicu w macie ! Śmigne na "jakie" laski z tych katakumb!  ;) Moc! na granicy życia i śmierci ma być!!!

Załączony plik  2016-harley-davidson-softail-slim-s-shows-authentic-retro-military-styling-photo-gallery_2.jpg   81,53 KB   29 Ilość pobrań

Użytkownik Tomy edytował ten post 30 maj 2019 - 20:58

#1494 OFFLINE   Sewro Custom Bait

Sewro Custom Bait

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 23 postów
  • LokalizacjaKłaczyna

Napisano 30 maj 2019 - 20:56

HD w military style 😁
  • Tomy lubi to

#1495 OFFLINE   eRKa

eRKa

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2601 postów
  • Lokalizacjacentralna Polska
  • Imię:Romek
  • Nazwisko:K

Napisano 30 maj 2019 - 20:58

Dalej nie wiem gdzie odpisywać ale Tomy dzięki jak zrobię następny Moto dam znać będziesz miał pierwszeństwo zakupu

Ha haa..., toś Waść pojechał....

Tomy to tutejszy Gumo-Guru... 

#1496 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 21:32

Ja się nie uważam za Guru.To ludzie mi przypięli tą "łatkę" Robiłem w życiu rzeczy za większe pieniądze w dużo krótszym czasie .Lure lubię.Chcę mi się to robię a jak mi się nie chce to!-Nie robię .Bardzo szanuje ludzi którzy podbijają level ale nie za wszelką cenę ale o tym to napiszę za jakiś czas .Jak wyjadę a potem jak wrócę.Sewro szanuje ,gość jest ok! 

#1497 OFFLINE   tobiasz

tobiasz

tobihandmade.com

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 927 postów
  • LokalizacjaWronki
  • Imię:Tobiasz
  • Nazwisko:Perz

Napisano 30 maj 2019 - 21:35

Witam Dziękuje za pochwałe ale wzór jest mój , nie jest kupiony z modelarni Pozdrawiam

Tommiemu chodziło o mój wytop :D

#1498 OFFLINE   Tomy

Tomy

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15991 postów

Napisano 30 maj 2019 - 21:37

Tommiemu chodziło o mój wytop :D

Tomy'ego! 

#1499 OFFLINE   Sewro Custom Bait

Sewro Custom Bait

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 23 postów
  • LokalizacjaKłaczyna

Napisano 30 maj 2019 - 21:46

chyba zle przeczytałeś to było o moto a nie o gumach

#1500 OFFLINE   robertd

robertd

Legnica

• TWÓRCY+
  • PipPipPip
  • 1095 postów

Napisano 30 maj 2019 - 21:51

Amazon version ? 

nie moja wersja moj produkt  ,moze amazon n ie wiem co to w sumie moze byc ze amazon :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych