O cholera,a zarezerwowałem do 2015 roku tego Jaxona.
Sprzedam, zamienię, kupię, oddam
#201 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 20:33
#202 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 20:34
panowie może znieśmy ten regulamin!!!
#203 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 20:39
Jasne a moze jeszcze Dulcyne'y poszukamy nawet mam już typ
Bartek co z tą twoją rezerwą???
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 25 styczeń 2013 - 20:40
#204 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 20:40
O cholera,a zarezerwowałem do 2015 roku tego Jaxona.
ten sie nada
#205 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 20:41
Pasi
Twierdze ze dział w tej formie dalej nie moze funkcjonować.Tz moze tylko potrzeba głębokich merytorycznych posunięć.
Rozpierducha robiona przez jak to powiedzić nowych użytkowników nie wnosi nic sensownego i prowadzi do ciągłej utarczki.
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 25 styczeń 2013 - 20:44
#206 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 20:42
hehe
#207 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 21:14
Jasne a moze jeszcze Dulcyne'y poszukamy nawet mam już typBartek co z tą twoją rezerwą???
Łapska precz od mojej rezerwy.
Ja i moja rezerwa jesteśmy już zabukowani pod prysznic z moim wczorajszym fanem z giełdy.
Użytkownik makamba edytował ten post 25 styczeń 2013 - 21:15
#208 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 21:21
PasiTwierdze ze dział w tej formie dalej nie moze funkcjonować.Tz moze tylko potrzeba głębokich merytorycznych posunięć.
Rozpierducha robiona przez jak to powiedzić nowych użytkowników nie wnosi nic sensownego i prowadzi do ciągłej utarczki.
Nikomu się nie chce nic robić.
Grube ryby forum nie mają już sił na walkę albo nie wierzą w zmiany.
Młody narybek forum wykłada kindybała na to co się na giełdzie dzieję.
Tylko my ,ziemi naszej sól,młode wilki jerkbaita,klasa średniaków ,kręgosłup forum a czasem i nerki - chcemy coś narozrabiać.
#209 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2013 - 21:23
Szkoda że wieczorek już se zaplanowałeś ale to nic pooooowodzonka. cry.png 13,71 KB 6 Ilość pobrań Jak rozrabiać to ja się pisze Tylko ja nie młody wilczek a stary basior potwor2.gif 3,92 KB 5 Ilość pobrań
Użytkownik Karol Krause edytował ten post 25 styczeń 2013 - 21:32
#210 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 10:38
Człowiek bumerang http://jerkbait.pl/t...ri-ab-komplet/\
Ciągle z nami .
Użytkownik makamba edytował ten post 26 styczeń 2013 - 10:40
#211 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 10:39
Handlarze nawet się klonują żeby sprzedać nawet się z tym nie kryjąc
http://jerkbait.pl/user/53296-rychchu/
http://jerkbait.pl/u...3299-rychchu09/
Użytkownik milupa edytował ten post 26 styczeń 2013 - 10:40
#212 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 10:44
Ban i wypad z forum.
#213 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 10:47
Poproś o rezerwację tych kołowrotków na 4 lata.
Będzie 4 lata spokoju.
#214 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 10:57
Bartek pachnie mi to znanym wielbicielem Jerków na lina
#215 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 11:07
Bartek pachnie mi to znanym wielbicielem Jerków na lina
Chyba nie bo by się pewnie odezwał do mnie.
Wszak po tylu matrymonialnych propozycjach nie wyobrażam sobie by mógł mi złamać serce.
#218 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 18:08
A ja z mojej strony widze ze cos sie poprawilo.Zamykane tematy, bany upomnienia.Takie zielone info daje wiele do myslenia przyszlym awanturnikom :)Do regulaminu nalezy dodac ostatni pkt, "tygodniowy ban za zlamanie regulaminu" i bez jeb..nia dawac bany, malo tego temat (zaznaczony na czerwono) powinien wisiec z dzien dwa zanim pojdzie do archiwum zeby wszyscy widzieli za co bana moga dostac.
#219 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 21:22
Panowie, nad zmianami na giełdzie pracujemy, temat nie jest zapomniany ale wymaga jednak dosyć dobrego przeanalizowania wszystkich "za" i "przeciw" - nawet ta dyskusja jest dobrym przykładem że różnicie się w ocenie skutków proponowanych zmian regulaminu, zmieniacie zdanie etc.
Naszym celem powinno być - o tym tez myślę warto pamiętać - aby użytkownikom ułatwiać a nie utrudniać nadmierną ilością regulacji życie na tym portalu, korzystanie z giełdy poza wszystkim powinno być w miarę proste a nie oparte o regulamin liczący 1000 punktów.
W międzyczasie chciałbym namówić wszystkich Forumowiczów którzy przejmują się funkcjonowaniem giełdy do współpracy z moderatorami - są dwie osoby które zajmują się głównie giełdą - @mifek i @mario - i wierzcie mi że naprawdę robią kawał dobrej roboty - to że robią to na ogół dyskretnie a nie "głośno" to tym lepiej... w przypadku zauważenia nagannych sytuacji na giełdzie naprawdę namawiam do korzystania z przycisku " zgłoś do moderacji " - zobaczycie efekty i frustracja ustąpi
- Karol Krause i Negra lubią to
#220 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2013 - 22:07
Pierwsza sprawa to :... dokonywania wszelkich aktualizacji.... poprzez edycję pierwszego postu dotyczącego sprzedawanego przedmiotu.
Również zmianę statusu sprzedawanego przedmiotu na "zarezerwowany - aktualny" można dodać przez edytowanie pierwszego postu zamiast wypisywać w osobnych,kolejnych postach "zarezerwowane przez..." " zwolnione z rezerwacji przez...".
to jest ciekawy pomysł, sam kiedyś myślałem o tym jako o alternatywie do obecnej regulacji o odświeżaniu co 14 dni ( przy edycji takie ograniczenie mogloby odpasc ); nie pamiętam już czemu nie zrealizowaliśmy tej koncepcji, chyba chodziło o to że obawialiśmy się że takie rozwiązanie spowoduje, iż sprzedajacy będą wnioskowali o usuwanie ogłoszeń po czym będa wstawiali je ponownie, takie same albo np. z nieznaczną modyfikacją ceny - nie pamiętam o co chodziło
nie wykluczam że możemy wrócić do tej koncepcji, ale trzeba rozważyć konsekwencje - czytaj: jak ludzie będą próbowali to obejść
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych