Dzięki . Zobaczymy, co będzie dalej .
Krzysiek i Piotrek, bedziecie mogli sobie coś wybrać z tych moich cukiereczków ...
Pobawię się trochę kolorkami, ale muszę jakieś jeszcze zakupić. Nie wiem tylko, na jakie farby się zdecydować...
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 03 grudzień 2014 - 12:53
Dzięki . Zobaczymy, co będzie dalej .
Krzysiek i Piotrek, bedziecie mogli sobie coś wybrać z tych moich cukiereczków ...
Pobawię się trochę kolorkami, ale muszę jakieś jeszcze zakupić. Nie wiem tylko, na jakie farby się zdecydować...
Napisano 03 grudzień 2014 - 13:44
Ja uzywalem takich najtanszych z empiku rozmieszanych z woda ... troche meczenia z tym jest ale mozna w domu malowac i nie smierdzi ;]
Napisano 03 grudzień 2014 - 16:31
Ja właśnie chiałbym takie w miarę przyzwoite i niedrogie .
Na razie wtryskuję do aero tego, co mam w spreyu i farb od kolegi z forum, ale szukam czegoś ekonomicznego oraz dobrego ...
Napisano 08 grudzień 2014 - 20:41
Przed momentem nowy model wobla opuścił formę ...
Zalewałem tak na szybko, ale następne będą jeszcze lepsze ...
Napisano 20 grudzień 2014 - 18:36
Żeby nie było, że się totalnie obijam, wstawię kilka ostatnich surowców ...
Nie było ostatnio czasu, ale niebawem urlop i będę sobie robił stuganki oraz malowanki . W końcu pobawię się porządnie aero... MOże też nagram w końcu jakiś należyty filmik ...
Wstępne testy ostatniego modelu wypadły bardzo dobrze . Zdradzę jednak, że w produkcji "zaczyna być" magiczna dwunastka ...
Napisano 20 grudzień 2014 - 19:57
Napisano 20 grudzień 2014 - 20:17
Napisano 20 grudzień 2014 - 23:01
Napisano 20 grudzień 2014 - 23:13
Paski naklej albo wytnij na papierze jak chcesz je maziać, Krzysiek Trojan też od ręki na początku pykał a do malowania ręcznie to trzeba sporo praktyki- ja np. nie nabyłem i walę z szablonu- inna sprawa, że wolę bardziej skupioną kreskę. Papierowy szablon starczy Ci na kilkaset wzorów pod aero, trzeba więcej?
Napisano 20 grudzień 2014 - 23:24
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych