Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Męska biżuteria ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
420 odpowiedzi w tym temacie

#361 OFFLINE   Marcin Rafalski

Marcin Rafalski

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 753 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 28 grudzień 2022 - 11:37

(...)

Dostałem kiedyś w spadku kieszonkową Omegę, przerobioną na model ręczny, ale wciąż brakuje mi odwagi.. :)  

Prosimy o zdjęcie, Sławku ! To może być naprawdę intersujące. I nie są moim zamiarem krochwilne wygłupy i nabijanie się z tego czasomierza

• Sławek Oppeln Bronikowski, BOB i coma lubią to

#362 OFFLINE   Biesan

Biesan

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1136 postów

Napisano 28 grudzień 2022 - 12:44

Tym razem coś w militarnym klimacie zawitało ;)

attachicon.gif F02809A1-1749-408C-B410-8B3E659B22DD.jpeg

attachicon.gif BD651ABA-580A-4342-B4A7-9E5724062DCB.jpeg

Wygląda świetnie, również się przymierzam. Zastanawiam się tylko czy jest sens dopłacać do wersji tactical, ze spadochronem raczej nie będę skakał:D ma coś ciekawego czego nie ma zwykły instinct solar?

#363 OFFLINE   coma

coma

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2037 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 28 grudzień 2022 - 14:18

Wygląda świetnie, również się przymierzam. Zastanawiam się tylko czy jest sens dopłacać do wersji tactical, ze spadochronem raczej nie będę skakał:D ma coś ciekawego czego nie ma zwykły instinct solar?

Ja za wersję instinct solar 2 tactical kupioną od amazona zapłaciłem 1199zł, nie zastanawiałem się za bardzo nad dodatkowymi funkcjami. Wystarczyła mi obsługa garmin pay obecna też w zwykłych dwójkach solar i ten kolor oferowany tylko w wersji taktycznej. Dodatkowe funkcje na pewno łatwo znajdziesz w internecie. Z tego co pamietam to kill switch czyszczący dane by nie dostały się w ręce przeciwnika, obsługiwane dwa typy współrzędnych gps, tryb odczytu w goglach noktowizyjnych, tryb ukrycia i jakieś funkcje związane ze skokami spadochronowymi.

Użytkownik coma edytował ten post 28 grudzień 2022 - 15:07

• Biesan i Byniek lubią to

#364 OFFLINE   Mdah

Mdah

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 506 postów
  • LokalizacjaPabianice
  • Imię:Piotrek

Napisano 28 grudzień 2022 - 19:36

Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni. Noszę mojego analoga, Citizena eco drive z największą przyjemnością.

#365 OFFLINE   coma

coma

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2037 postów

Napisano 28 grudzień 2022 - 19:51

Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni. Noszę mojego analoga, Citizena eco drive z największą przyjemnością.

Bateria pokazywała 28 dni jak był w pełni naładowany, obecnie po dwóch dniach wskazuje 26. Śmiem więc twierdzić, że około miesiąca powinien wytrzymać bez ładowania. Jak będzie zobaczymy. Wystawiany często na słońce w ciepłe pory roku pewnie jeszcze dłużej powinien pociągnąć.
  • Byniek lubi to

#366 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Robert

Napisano 28 grudzień 2022 - 20:12

Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni.

Huawei trzyma spokojnie 10 dni (7 przy intensywniejszym użytkowaniu)

#367 OFFLINE   Qcyk

Qcyk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3215 postów
  • LokalizacjaBug / Wisła
  • Imię:Daniel

Napisano 28 grudzień 2022 - 22:40

Bateria pokazywała 28 dni jak był w pełni naładowany, obecnie po dwóch dniach wskazuje 26. Śmiem więc twierdzić, że około miesiąca powinien wytrzymać bez ładowania. Jak będzie zobaczymy. Wystawiany często na słońce w ciepłe pory roku pewnie jeszcze dłużej powinien pociągnąć.

Garminy są bardzo ok. Mam starego fenix i nadal jego bateria trzyma ok 2-2,5 tyg. Sprawa oczywiście ma się inaczej przy używaniu GPS np w funkcji bieganie czy pływanie itp. Bo wtedy w 2-3h potrafi swoją porcję energii szybko zjeść
  • coma lubi to

#368 OFFLINE   Kamil_D

Kamil_D

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 956 postów
  • LokalizacjaPolska

Napisano 28 grudzień 2022 - 23:02

Panowie polecicie jakaś fajna i sprawdzona stronkę gdzie kupić dobry zegarek żeby nie trafić na podróbę?

#369 OFFLINE   coma

coma

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2037 postów

Napisano 28 grudzień 2022 - 23:07

Panowie polecicie jakaś fajna i sprawdzona stronkę gdzie kupić dobry zegarek żeby nie trafić na podróbę?

Jomashop.com
Drop.com
Ashford.com

#370 OFFLINE   Kamil_D

Kamil_D

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 956 postów
  • LokalizacjaPolska

Napisano 28 grudzień 2022 - 23:11

Dzięki a jakies polskie stronki coś bardziej?😉

#371 OFFLINE   Sławek Oppeln Bronikowski

Sławek Oppeln Bronikowski

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4966 postów
  • LokalizacjaŁódż
  • Imię:Sławek
  • Nazwisko:Oppeln Bronikowski

Napisano 29 grudzień 2022 - 10:28

Znów niedzisiejszy jestem - ostatni aparat wydałem dość dawno temu, a telefon mam wyjątkowo archaiczny. Nie dałbym też rady z załączeniem obrazków.. bo tak właściwie to antyobrazkowy jestem. A poza tym musiałbym poprosić żonę, żeby zegarek znalazła.. co graniczy z cudem. Srebrny jest, z kremowym cyferblatem, pasek lakierowany, ciemnooliwkowy, i bardzo ładnie go słychać. Duży jest, wolę mniej eksponowane. Skądinąd dziwne jest, że iphony robią bez pasków.

To jest najnowocześniejsza, męska biżuteria  :)   

#372 OFFLINE   Hermano

Hermano

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 298 postów
  • Lokalizacjadolnośląskie/opolskie

Napisano 29 grudzień 2022 - 15:15

Jomashop.com
Drop.com
Ashford.com

Na tej stronie Jomashop.com to bardzo dobre ceny mają.

Ściągałeś kiedyś coś od nich? Jakieś problemy? Jak z wysyłką?

#373 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 29 grudzień 2022 - 15:36

Znów niedzisiejszy jestem - ostatni aparat wydałem dość dawno temu, a telefon mam wyjątkowo archaiczny. Nie dałbym też rady z załączeniem obrazków.. bo tak właściwie to antyobrazkowy jestem. A poza tym musiałbym poprosić żonę, żeby zegarek znalazła.. co graniczy z cudem. Srebrny jest, z kremowym cyferblatem, pasek lakierowany, ciemnooliwkowy, i bardzo ładnie go słychać. Duży jest, wolę mniej eksponowane. Skądinąd dziwne jest, że iphony robią bez pasków.

To jest najnowocześniejsza, męska biżuteria  :)   

SOBie Szanowny. Właśnie taki Twój obraz, zawsze miałem w wyobraźni :D Sprawdź, może jest w bieliźniarce? ;)  :P  :)

• Sławek Oppeln Bronikowski i Krzysiek P lubią to

#374 OFFLINE   Sławek Oppeln Bronikowski

Sławek Oppeln Bronikowski

Zaawansowany

• Bloggerzy
  • PipPipPip
  • 4966 postów
  • LokalizacjaŁódż
  • Imię:Sławek
  • Nazwisko:Oppeln Bronikowski

Napisano 29 grudzień 2022 - 15:48

Phhy..BOBie - to nie jest takie proste  :) Niektóre kobiety, w tym moja ukochana żona, posiadły umiejętność dużo wyższego rzędu, Np. stoimy nad idealnie pustą wanną, ona bierze mój portfel, chowa go w niej, rekwizyt znika jak zaczarowany i nikt więcej go nie znajdzie. Tylko ona to potrafi.. ale po latach  :)  

• BOB i Krzysiek P lubią to

#375 OFFLINE   coma

coma

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2037 postów

Napisano 29 grudzień 2022 - 16:28

Na tej stronie Jomashop.com to bardzo dobre ceny mają.

Ściągałeś kiedyś coś od nich? Jakieś problemy? Jak z wysyłką?

Osobiście nie ściągałem jeszcze ale inni tak i mają pozytywne zdanie. Generalnie jest to chyba największy na świecie sklep handlujący zegarkami. Z wysyłką nie ma problemu ale trzeba się przygotować na doliczenie VATu.
  • Hermano lubi to

#376 ONLINE   BOB

BOB

SUM

• PATRON
  • PipPipPipPipPip
  • 10194 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 grudzień 2022 - 09:23

Phhy..BOBie - to nie jest takie proste  :) Niektóre kobiety, w tym moja ukochana żona, posiadły umiejętność dużo wyższego rzędu, Np. stoimy nad idealnie pustą wanną, ona bierze mój portfel, chowa go w niej, rekwizyt znika jak zaczarowany i nikt więcej go nie znajdzie. Tylko ona to potrafi.. ale po latach  :)  

Phhy SIBie - ten numer z portfelem to prawie każda żona potrafi ... ;)

• jachu i Krzysiek P lubią to

#377 OFFLINE   coma

coma

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2037 postów

Napisano 13 styczeń 2023 - 07:56

Wytrzymał dwa tygodnie i trzy dni. Właśnie leży pod ładowarką. Cały czas był podłączony przez Bluetooth z telefonem, z włączonymi widgetami i wibracjami. GPS używany tylko kilka razy. Myślę że jest nieźle a w słoneczne dni może być jeszcze lepiej.
  • Qcyk lubi to

#378 OFFLINE   godski

godski

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 15673 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 13 styczeń 2023 - 12:59

Mój Fenix 7X Szafir Solar 20-25 dni . Pomiar tętna i kroki włączone. Bluetooth również.

#379 OFFLINE   robert74

robert74

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 104 postów
  • LokalizacjaSANOK

Napisano 25 styczeń 2023 - 16:46

Wczorajszy zakup,jestem zachwycony 😁

Załączone pliki

#380 OFFLINE   snup

snup