(...)
Dostałem kiedyś w spadku kieszonkową Omegę, przerobioną na model ręczny, ale wciąż brakuje mi odwagi..
Prosimy o zdjęcie, Sławku ! To może być naprawdę intersujące. I nie są moim zamiarem krochwilne wygłupy i nabijanie się z tego czasomierza
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 28 grudzień 2022 - 11:37
(...)
Dostałem kiedyś w spadku kieszonkową Omegę, przerobioną na model ręczny, ale wciąż brakuje mi odwagi..
Prosimy o zdjęcie, Sławku ! To może być naprawdę intersujące. I nie są moim zamiarem krochwilne wygłupy i nabijanie się z tego czasomierza
Napisano 28 grudzień 2022 - 12:44
Wygląda świetnie, również się przymierzam. Zastanawiam się tylko czy jest sens dopłacać do wersji tactical, ze spadochronem raczej nie będę skakał ma coś ciekawego czego nie ma zwykły instinct solar?Tym razem coś w militarnym klimacie zawitało
F02809A1-1749-408C-B410-8B3E659B22DD.jpeg
BD651ABA-580A-4342-B4A7-9E5724062DCB.jpeg
Napisano 28 grudzień 2022 - 14:18
Wygląda świetnie, również się przymierzam. Zastanawiam się tylko czy jest sens dopłacać do wersji tactical, ze spadochronem raczej nie będę skakał ma coś ciekawego czego nie ma zwykły instinct solar?
Użytkownik coma edytował ten post 28 grudzień 2022 - 15:07
Napisano 28 grudzień 2022 - 19:36
Napisano 28 grudzień 2022 - 19:51
Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni. Noszę mojego analoga, Citizena eco drive z największą przyjemnością.
Napisano 28 grudzień 2022 - 20:12
Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni.
Huawei trzyma spokojnie 10 dni (7 przy intensywniejszym użytkowaniu)
Napisano 28 grudzień 2022 - 22:40
Bateria pokazywała 28 dni jak był w pełni naładowany, obecnie po dwóch dniach wskazuje 26. Śmiem więc twierdzić, że około miesiąca powinien wytrzymać bez ładowania. Jak będzie zobaczymy. Wystawiany często na słońce w ciepłe pory roku pewnie jeszcze dłużej powinien pociągnąć.
Napisano 28 grudzień 2022 - 23:02
Napisano 28 grudzień 2022 - 23:07
Panowie polecicie jakaś fajna i sprawdzona stronkę gdzie kupić dobry zegarek żeby nie trafić na podróbę?
Napisano 28 grudzień 2022 - 23:11
Napisano 29 grudzień 2022 - 10:28
Znów niedzisiejszy jestem - ostatni aparat wydałem dość dawno temu, a telefon mam wyjątkowo archaiczny. Nie dałbym też rady z załączeniem obrazków.. bo tak właściwie to antyobrazkowy jestem. A poza tym musiałbym poprosić żonę, żeby zegarek znalazła.. co graniczy z cudem. Srebrny jest, z kremowym cyferblatem, pasek lakierowany, ciemnooliwkowy, i bardzo ładnie go słychać. Duży jest, wolę mniej eksponowane. Skądinąd dziwne jest, że iphony robią bez pasków.
To jest najnowocześniejsza, męska biżuteria
Napisano 29 grudzień 2022 - 15:15
Jomashop.com
Drop.com
Ashford.com
Napisano 29 grudzień 2022 - 15:36
Znów niedzisiejszy jestem - ostatni aparat wydałem dość dawno temu, a telefon mam wyjątkowo archaiczny. Nie dałbym też rady z załączeniem obrazków.. bo tak właściwie to antyobrazkowy jestem. A poza tym musiałbym poprosić żonę, żeby zegarek znalazła.. co graniczy z cudem. Srebrny jest, z kremowym cyferblatem, pasek lakierowany, ciemnooliwkowy, i bardzo ładnie go słychać. Duży jest, wolę mniej eksponowane. Skądinąd dziwne jest, że iphony robią bez pasków.
To jest najnowocześniejsza, męska biżuteria
SOBie Szanowny. Właśnie taki Twój obraz, zawsze miałem w wyobraźni Sprawdź, może jest w bieliźniarce?
Napisano 29 grudzień 2022 - 15:48
Phhy..BOBie - to nie jest takie proste Niektóre kobiety, w tym moja ukochana żona, posiadły umiejętność dużo wyższego rzędu, Np. stoimy nad idealnie pustą wanną, ona bierze mój portfel, chowa go w niej, rekwizyt znika jak zaczarowany i nikt więcej go nie znajdzie. Tylko ona to potrafi.. ale po latach
Napisano 29 grudzień 2022 - 16:28
Na tej stronie Jomashop.com to bardzo dobre ceny mają.
Ściągałeś kiedyś coś od nich? Jakieś problemy? Jak z wysyłką?
Napisano 30 grudzień 2022 - 09:23
Phhy..BOBie - to nie jest takie proste Niektóre kobiety, w tym moja ukochana żona, posiadły umiejętność dużo wyższego rzędu, Np. stoimy nad idealnie pustą wanną, ona bierze mój portfel, chowa go w niej, rekwizyt znika jak zaczarowany i nikt więcej go nie znajdzie. Tylko ona to potrafi.. ale po latach
Phhy SIBie - ten numer z portfelem to prawie każda żona potrafi ...
Napisano 13 styczeń 2023 - 07:56
Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni. Noszę mojego analoga, Citizena eco drive z największą przyjemnością.
Napisano 13 styczeń 2023 - 12:59
Mój Fenix 7X Szafir Solar 20-25 dni . Pomiar tętna i kroki włączone. Bluetooth również.
Napisano 25 styczeń 2023 - 16:46
Napisano 31 styczeń 2023 - 19:41
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych