Jump to content

Recommended Posts

Posted
Używa ktoś może pontonu tej firmy? Szukam opini. Interesuje mnie model stk400 ale o innych też chętnie się czegoś dowiem.
  • 11 months later...
Posted

Odnowię temat, interesują mnie informacje na temat modeli stk330e stk360e.

Informacje porównawcze innych modeli tej firmy z innymi firmami także są mile widziane.

Posted
Kupilem 3 dni temu 330 stm z twardą podłogą, 1500 zl. Material 1100 wiec gruby. 0.25 bara mozna pompowac wiec tez spoko. Plywalem raz i nie mam nic do zarzucenia.
Posted

Od początku sezonu używam wersji Storm Evolution 330 i wszystko działa bez zastrzeżeń.

Pod względem jakości wykonania dorównuje Kolibri.

• 8 months later...
Posted
Odnowie Temat kto pływa na Aqua Storm wersję Evolution 360 400 E?? Chętnie wysłucham opinii. Ceny mają jak za Kolibri DSL a info bardzo malo
Posted

Od ponad roku roku mam model STK 360E. Bardzo dobra jakość wykonania, balony chyba większej średnicy od Kolibri. Jedynie torby na ponton i podłogę mogłyby być uszyte z lepszego materiału. Pływam głównie w trollingu po Zatoce Gdańskiej i otwartym morzu, oczywiście w strefie przybrzeżnej. Ponton łatwo wchodzi w ślizg, dobrze się zachowuje na fali.

post-46375-0-78760700-1557992997_thumb.jpg

• Like 1
  • 3 years later...
Posted

No i jak panowie , można więcej informacji jak się trzymają te dentki, szczególnie modele  STK 330E, 360ę po paru sezonach? Jakieś porónania do kolibri, bark itp.

Posted (edited)

Po 3 latach od mojego posta o STK 360E mogę tylko powiedzieć, że nadal trzyma się bardzo dobrze.

Edited by flyfisher33
  • Like 1