siarq Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Lowrance stworzyl wlasnego "deeper-a" http://www.lowrance.com/en-US/Products/castable-fishhunter/
Sonary i mapy Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 To nawet Ruscy szybciej zrobili Praktika WiFi.....
siarq Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Kończą się pomysły, to śladem konkurencji mały plagiat robią.
Sonary i mapy Posted September 17, 2017 Posted September 17, 2017 Moim zdaniem teraz powinni się przyłożyć do technologii sterowanej wiązki, by "widzieć " do przodu w trybie live. coś jak panoptix.
siarq Posted September 17, 2017 Author Posted September 17, 2017 Simrad ma.tego typu przetworniki. Możliwe , że to i lowrance obsluguje . Bardziej stosowane w elektronice morskiej co by nie utknąc na mieliźnie bądź skalce jakiejś
bierjoza Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Simrad ma.tego typu przetworniki. Możliwe , że to i lowrance obsluguje . Bardziej stosowane w elektronice morskiej co by nie utknąc na mieliźnie bądź skalce jakiejś @ siarqLowrance nie obsługuje przetworników ForwardScan.tylko Simrad.
bierjoza Posted September 18, 2017 Posted September 18, 2017 Kończą się pomysły, to śladem konkurencji mały plagiat robią. @siarqżadnego plagiatu nie robią.jest kilku producentów oferujących tego typu rozwiązania.Wystarczy jednego z nich kupić Po co mieć konkurencję skoro mozna na tym zarabiać. Pomysłów tez mają wiele a nawet gotowe rozwiązania takie, ze nam się w głowie nie mieści tylko na dzień dzisiejszy kosztowało by to krocie.Producenci co rok- dwa rzucą cos nowego, nowy design jakaś nowa funkcja.Dozują to po kawałeczku, żeby zarabiać.jednego roku DSI, nastepnego HDi Wszyscy tak robią.
siarq Posted September 18, 2017 Author Posted September 18, 2017 dokladnie jest jak mowisz wyscig szczurow trwa. Jednak nie urzeklo mnie to rozwiazanie
wedkarski365 Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 (edited) http://www.fishhunter.com.pl/ ktos widział to na żywo i może porównać do deepera? Edited November 30, 2017 by wedkarski365
robert1977 Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Witajcie. Wlaśnie dostałem swojego Fish Hunter 3D. I od razu mam problem , telefon widzi echo , łączy na chwile i po 3 sekundach jest napisane że , nie ma połączenia z internetem. Dodam ze testuje w domu . Jakieś pomysły ?
robert1977 Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Adas , kupiłem sobie na lód , taką zabawkę. Żeby carbona nie targać ze sobą. Byłem nad wodą i też nie łączy . Jak wejde w aplikacje to pisze ze niema polaczenia z wifi fishhunter. A na telefonie , napisane jest jak wyżej , napisałem .
maykel Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Gdzieś czytałem, żeby wyłączyć połączenie z internetem i pozostałe zbędne połączenia, a później sparować echosondę. Dotyczyło to tylko zasięgu WiFi urządzenia, ale może pomoże...
robert1977 Posted October 3, 2018 Posted October 3, 2018 Nie , działa w domu i nad wodą . Jakiś chyba bubel trafiłem . Właczam , wyłaczam i cuda widy i nic . A miało być tak kolorowo
robert1977 Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Witajcie. Po krótkiej chwili , znów wziąłem się za ten wynalazek. Sprawa wyglada tak, na starych ios,ach działa. Na najnowszym ios,ie , już nie. Mam nadzieje ze zrobią , coś z tym .
robert1977 Posted October 18, 2018 Posted October 18, 2018 Witaj Adaś. Właśnie się nie aktualizuje . Myśle że cos w nowym iOs,ie na telefon poszło nie tak . Ze starym systemem w telefonach działa. Na szczęście mam na zapasie jeden tel. i działa. Poczekamy. Zareklamowałem i dostałem nowa , tak samo jest wszystko jaj z poprzednia. Szybko się uwinęli z reklamacja , tylko 7 dni czekałem .
Aries Posted September 26, 2019 Posted September 26, 2019 Może ma ktoś nowe doświadczenia z tą zabawką? I mógłby się podzielić?Chciałbym ja zastosować do łowienia po lodowego i przy spiningu z brzegu na rzece.Może porównanie z Deeperem?Dzięki
ANTONY Posted July 15, 2021 Posted July 15, 2021 Lowrance fish hunter 3dSzanowni, czy Ktoś miał do czynienia z tym urządzeniem???Na łajbie mam hook-a z chirpem i jest ok.Łowiąc z brzegu fajnie by było przeorać dno i zobaczyć górki ,dołki i ewentualne zaczepy. Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie.
Recommended Posts