Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kończą się pomysły, to śladem konkurencji mały plagiat robią. 

Posted

Simrad ma.tego typu przetworniki.  Możliwe , że to i lowrance obsluguje . Bardziej stosowane w elektronice morskiej co by nie utknąc na mieliźnie bądź skalce jakiejś 

Posted

Simrad ma.tego typu przetworniki.  Możliwe , że to i lowrance obsluguje . Bardziej stosowane w elektronice morskiej co by nie utknąc na mieliźnie bądź skalce jakiejś 

@ siarq

Lowrance nie obsługuje przetworników ForwardScan.

tylko Simrad.

Posted

Kończą się pomysły, to śladem konkurencji mały plagiat robią. 

@siarq

żadnego plagiatu nie robią.

jest kilku producentów oferujących tego typu rozwiązania.

Wystarczy jednego z nich kupić  ;) 

Po co mieć konkurencję skoro mozna na tym zarabiać.

Pomysłów tez mają wiele a nawet gotowe rozwiązania takie, ze nam się w głowie nie mieści tylko na dzień dzisiejszy kosztowało by to krocie.

Producenci co rok- dwa rzucą cos nowego, nowy design jakaś nowa funkcja.

Dozują to po kawałeczku, żeby zarabiać.

jednego roku DSI, nastepnego HDi  ;) 

Wszyscy tak robią.

Posted

dokladnie jest jak mowisz :) wyscig szczurow trwa. Jednak nie urzeklo mnie to rozwiazanie :P

• 2 months later...
  • 10 months later...
Posted

Witajcie. Wlaśnie dostałem swojego Fish Hunter 3D. I od razu mam problem , telefon widzi echo , łączy na chwile i po 3 sekundach jest napisane że , nie ma 

połączenia z internetem. Dodam ze testuje w domu . Jakieś pomysły ? 

Posted

Adas , kupiłem sobie na lód , taką zabawkę. Żeby carbona nie targać ze sobą. Byłem nad wodą i też nie łączy . Jak wejde w aplikacje to pisze ze niema polaczenia z wifi fishhunter. A na telefonie , napisane jest jak wyżej , napisałem 

Posted
Gdzieś czytałem, żeby wyłączyć połączenie z internetem i pozostałe zbędne połączenia, a później sparować echosondę. Dotyczyło to tylko zasięgu WiFi urządzenia, ale może pomoże...
Posted

Nie  , działa w domu i nad wodą . Jakiś chyba bubel trafiłem . Właczam , wyłaczam i cuda widy i nic . A miało być tak kolorowo

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie. Po krótkiej chwili , znów wziąłem się za ten wynalazek.  Sprawa wyglada tak, na starych ios,ach działa. Na najnowszym ios,ie  , już nie. Mam nadzieje ze zrobią , coś z tym . 

Posted
Witaj Adaś. Właśnie się nie aktualizuje . Myśle że cos w nowym iOs,ie na telefon poszło nie tak . Ze starym systemem w telefonach działa. Na szczęście mam na zapasie jeden tel. i działa. Poczekamy. Zareklamowałem i dostałem nowa , tak samo jest wszystko jaj z poprzednia. Szybko się uwinęli z reklamacja , tylko 7 dni czekałem .
  • 2 months later...
  • 8 months later...
Posted

Może ma ktoś nowe doświadczenia z tą zabawką? I mógłby się podzielić?

Chciałbym ja zastosować do łowienia po lodowego i przy spiningu z brzegu na rzece.

Może porównanie z Deeperem?

Dzięki

• 1 year later...
Posted

Lowrance fish hunter 3d

Szanowni, czy Ktoś miał do czynienia z tym urządzeniem???

Na łajbie mam hook-a z chirpem i jest ok.

Łowiąc z brzegu fajnie by było przeorać dno i zobaczyć górki ,dołki i ewentualne zaczepy.

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie.