Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jacht Klub ServisMotor. Wał Międzyszyński Warszawa

Ale pan Tadeusz pracował tam już dość dawno temu a miał swoje lata

Posted

Lowrance hook 4 przy włączaniu jest tylko ekran startowy i dalej nie idzie ;/ Twarde resety i inne cuda nie pomagają ;/

• 2 years later...
Posted

a jakiś serwis tzn naprawa Humminbird? Od 1 maja nie działa po prostu nie włącza się ekran a co mogłem sprawdziłem, aku ok, wtyczki nie są zaśniedziałe, bezpiecznik jest dobry a echo nie włącza się.......

• 1 year later...
Posted
Ma ktoś może namiar na kogoś kto podjął by się naprawy echo Garmin Striker 5cv? Po włączeniu pokazuje się kogo Garmina i nie chce przejść do menu. Resety, zmiana akumulatora, kabla od zasilania nic nie pomagają...
Posted

Serwis na gwarancji a później to już trzeba się bujać. Naprawa pogwarancyjna to wymiana na inną sztukę a to już się średnio opłaca.

Posted

Z jakiejś przyczyny nikt nie chce się grzebać w Garminach. Pewnie wpływ mają na to względy konstrukcyjne i dostępność części. Ale może jakiś pasjonat się znajdzie.

Posted

Jak stoi na logo to pewnie problem z softem. Poszukaj jak wgrać soft o ile w ogóle się da

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

• 4 months later...
Posted
Mam echo w łódce zdalnie sterowanej ale niestety przestało działać. Problem polega na tym, że wyświetlacz łączy się z echem ale nie wyświetla obrazu - mam na myśli to, że jest sygnał, widać niektóre parametry na wyświetlaczu ale nie pokazuje np. dna, głębokości itp. Nie znam dokładnie budowy tego urządzenia, opisuje to może w amatorski sposób ale według mnie uszkodzone jest coś, co ma ten sygnał z pod łódki zebrać i przesłać na ekran. Model łódki to Smart Boat a echosonda to Lucky Fish Finder (echosonda kosztowała 5 lat temu 800 zł a w serwisie łódki powiedzieli, że mogą zrobić przegląd łódki ale echosonda się nie zajmą). Czy ktoś może polecić jakiś kontakt, kto mógłby na to spojrzeć? Nie jestem pewien czy to będzie opłacalne bo nie wiem co może być przyczyną.
  • 3 years later...
Posted

Pacjent to Lowrance HDS Carbon...

Po zrobieniu Update wyświetla się tylko logo i nie chce odpalić...

Pytanie na prośbę kolegi...

Posted

Pacjent to Lowrance HDS Carbon...

Po zrobieniu Update wyświetla się tylko logo i nie chce odpalić...

Pytanie na prośbę kolegi...

Poszukaj poprzedniej wersji softu. Zgraj na kartę, karta do ekranu i wtedy hard reset. Może ruszy i odpali się opcja zmiany softu.

• Like 1