remek Posted October 7, 2017 Posted October 7, 2017 W tym wątku będziemy umieszczać wszelkie informacje na temat naszego kolejnego sezonu ze street fishingiem. Czyli gdzie, w jakiej formie, jacy Partnerzy i jakie przewidujemy atrakcje. Prosimy o subskrypcję wątku - będzie Wam łatwiej śledzić pojawiające się tutaj informacje. Przypomnijmy historię: - 2015 - Szczecin, Wrocław, Warszawa - 2016 - Bydgoszcz, Wrocław, Warszawa (24h), Poznań, Kraków, Szczecin - 2017 - Bydgoszcz, Warszawa (night), Wroclaw (24h) Jakie plany na 2018? Cztery miasta - Bydgoszcz, Poznań, Wrocław, Szczecin. Zapraszamy też do polubienia naszego profilu na facebook - https://www.facebook.com/streetfishingpl/ - tam zwykle najszybciej pojawiają się informacje ale oprócz tego ... kierujemy sporo konkursów dla użytkowników tego medium społecznościowego. http://jerkbait.pl/art/sfp/2018/pre/SFE_2018_ALL_FINAL.jpg 9
remek Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 A tu nasz premierowy STREET FISHING LIVE #1. Na razie co drugi tydzień nadajemy ... by przekazać Wam informacje na temat tego co będzie działo się w 2018r. 6
remek Posted October 7, 2017 Author Posted October 7, 2017 Druga transmisja na żywo Street Fishing Extreme 2018. Tym razem jeszcze więcej interakcji z odbiorcami. Bądźcie czujni i aktywni. W tym odcinku: - formuła zawodów 2018 - Bydgoszcz, Wrocław, Poznań, Szczecin - konkurs na żywo - głosowanie - rozdajemy na żywo nowy gadżet Street Fishing Extreme 2018 - tylko 5 uczestników ale to dopiero początek ... - opowiemy o pierwszym Partnerze w 2018 Zapraszamy! Zaproście też innych. http://jerkbait.pl/art/sfp/2018/pre/sf_studio_plansze_800.jpg 6
Friko Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Jakie plany na 2018? Cztery miasta - Bydgoszcz, Poznań, Wrocław, Szczecin. Wydaje mi się że o jedno miasto za dużo, Bygdoszcz i Wrocław jak najbardziej, natomiast Pozań & Szczecin - wybrał bym jedno z nich bo trochę się wzajemnie "konsumują" wydaje mi się. I chyba postawiłbym na Szczecin A Warszawa niech się goni, Okręg Mazowsze - fuck off 3
coma Posted October 9, 2017 Posted October 9, 2017 Może jeszcze wróci Kraków? Mile wspominam tą imprezę. Z tego co pamiętam nie było problemów od strony PZW i uczestnicy byli zwolnieni z opłat. 1
remek Posted October 10, 2017 Author Posted October 10, 2017 Skąd 4 imprezy? Ze zbierania doświadczeń. Wiemy co to 6 imprez, wiemy co to 3 imprezy. Na tej podstawie robimy 4 Wydaje się, że znaleźliśmy dla naszego cyklu imprez idealny środek. Przetestujemy - zobaczymy, taki mamy sposób działania. Zakładamy, że będzie bardzo dobrze Poznań i Szczecin to kompletnie odmienne wody, klimaty, ryby ... no i jak nam się uda wszystko załatwić to będą dwa odmienne światy. A Warszawa zgoda ... nie wspierają sportu ... na razie nie będzie. Krakowa w 2018 nie będzie. Wybraliśmy najczęściej wybierane przez naszych uczestników miejscówki. Jak pokazują przykłady wiele osób jest w stanie do nas przyjechać setki, tysiące kilometrów więc ... przyjmujemy pewne założenia, że warto do nas przyjechać a my nie jesteśmy w stanie dotrzeć do każdego miasta ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Piotrek Milupa Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 czemu nic nie widać , puste wiadomości?Czego nie widać, zdjęć? U mnie widać wszystko.
remek Posted October 15, 2017 Author Posted October 15, 2017 czemu nic nie widać , puste wiadomości? Może na telefonie oglądasz? Jeśli tak (zwłaszcza na tapatalk) to mogą być niewidoczne bo to posty osadzone z facebook'a.
jedin Posted October 15, 2017 Posted October 15, 2017 mimo , że jestem zalogowany nie widzę żadnej z 3 informacji od remka , pusta plansz, mam coś żle ustawione? w innych wątkach wszystko ok..
eRKa Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Witam Jestem bardzo rozczarowany,że nie będzie imprezy nocnej choćby.Że o całodobowej nie wspomnę.Jechać setki kilometrów,żeby połowić 7 godzin to niezbyt szczęśliwy pomysł.Łowienie w środku dnia też nie jest zachęcające.Mam nadzieję,że to jeszcze (pod presją uczestników) da się zmienić. Pozdrawiam Romek
rav_id Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Osobiście jestem zadowolony z wyboru miast, terminów oraz formuły. Nie każdy ma na tyle czasu żeby dwa (a czasem więcej) dni zarywać żeby brać udział w maratonach wędkarskich. Za to jeden dzień da się poświęcić żeby być na imprezie SFE. 1
eRKa Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 No tak - byłby problem gdyby to były dwa dni w środku tygodnia.Lecz to przecież sobotnio-niedzielna impreza.I o jakim zarywaniu tutaj mowa?To chyba jedne z fajniejszych form spędzania wolnego czasu. Bydgoszczanin - zawody w Bydgoszczy - żyć nie umierać...
ASAPfishing Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Witam Jestem bardzo rozczarowany,że nie będzie imprezy nocnej choćby.Że o całodobowej nie wspomnę.Jechać setki kilometrów,żeby połowić 7 godzin to niezbyt szczęśliwy pomysł.Łowienie w środku dnia też nie jest zachęcające.Mam nadzieję,że to jeszcze (pod presją uczestników) da się zmienić. Pozdrawiam RomekWędkarska Brać SFE wypełniła ankiety, w których wyraziła swoje zdanie, że nie po drodze jest wszystkim z 24h lub nocnymi zawodami. Głos ludu przemówił. No tak - byłby problem gdyby to były dwa dni w środku tygodnia.Lecz to przecież sobotnio-niedzielna impreza.I o jakim zarywaniu tutaj mowa?To chyba jedne z fajniejszych form spędzania wolnego czasu. Bydgoszczanin - zawody w Bydgoszczy - żyć nie umierać...Wytykanie komuś skąd jest to lekki obciach Co do zarywania... to średnia wieku jak na moje oko to <40lat na zawodach SFE. Więc można się wykazać zrozumieniem, że ktoś myśli o rodzinie i małych dzieciach.
eRKa Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Nic na temat ankiet - ich wyniku nie ma.A jakoś tym 100 plus uczestnikom te całodobowe i nocne się podobały skoro tyle nas było. Rodzina i małe dzieci - to naprawdę wyzwanie.Nieustanne dla wędkarza.Ja w tym czasie powiesiłem wędkę na kołku... Nic nie wytykam, a raczej zazdroszczę - też bym tak chciał haha 1
Darek Idec Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Dokładnie jak pisze kolega eRKa jechać kilka setek km na 7 h łowienia jakoś mi się nie uśmiecha a chciałem przyjechać na Wrocław z myślą że będą to zawody 24 h. Tak czy inaczej po 500 km i tak trzeba się przespać przez zawodami i po nich również więc i tak wchodzi w grę nocleg w hotelu. Temat rodziny? Planowałem żonę i dziecko zabrać ze sobą więc nie można tu zrzucić tematu na rodzinę. Również mam cicha nadzieję że organizatorzy pomyślą nad zmianą formuły chociaż w jednych zawodach. 1
Karpiu95 Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Myśle że fajnym kompromisem byłyby zawody 12 godzinne (przynajmniej w miesiącach letnich). np od 8 do 20. 1
eRKa Posted October 17, 2017 Posted October 17, 2017 Myśle że fajnym kompromisem byłyby zawody 12 godzinne (przynajmniej w miesiącach letnich). np od 8 do 20. A nie lepiej od 20 do 8?Wędkarsko zdecydowanie atrakcyjniejsze pory doby. I rozkład dnia na dojazd i powrót także. Koledzy - byłem w Warszawie i we Wrocławiu.Sam samochodem.Ponad 200 km w jedną stronę i tu i tam.Bez spania.I dałem radę chociaż prawie sześćdziesiąt lat mam. Ale jak czytam,że gramy masy wędki mają znaczenie a kołowrotek musi się maślanie kręcić ...cóż widzę że jakieś to młode pokolenie strasznie zabiedzone:) Pozdrawiam:) 5
remek Posted October 18, 2017 Author Posted October 18, 2017 Tradycyjnie już wtorek, godzina 20:00. Newsy z życia Street Fishing Extreme 2018 - kolejny Partner, losujemy czapeczki, a jeden z Partnerów obiecał coś jeszcze, więc ... będzie się działo, info o koszulkach SF, pytania i odpowiedzi. Miło będzie jak do nas dołączysz. Zapraszamy! http://jerkbait.pl/art/sfp/2018/pre/sf_studio3.jpg 1
remek Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Krótko i na temat - dam 2 czapeczki SF (na wizji) dla osób, które umieszczą na naszej ścianie (fanpage sf - https://www.facebook.com/streetfishingpl/) zdjęcia o tematyce street fishing z tagiem #sfe2018 (koniecznie ten tag). Regulamin:1. Team SFP wybiera 4 zdjęcia. Krótko mówiąc te, które najbardziej nam się spodobają - poniedziałek 23.11.2017.2. Dwa miejsca zostaną wybrane przez uczestników LIVE #2 za pomocą głosowania - wtorek 24.11.2017.3. Zdjęcia muszą pochodzić z Waszych aparatów (musicie mieć do nich prawa) - data, kiedy zostały zrobione nie ma znaczenia (mogą być archiwalne).4. Pamiętajcie o C&R! 1
remek Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 Cześć, nasza wiadomość z facebook'a. Będziecie dzisiaj z nami o 20:00? Zapraszamy! 1
Recommended Posts