Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich,

niestety kończę urlop wędkarski i na ostatni tydzień wybieram się za Poznań. Prosiłbym kolegów żyjących po sąsiedzku o garść informacji:

- jakiś nocleg w okolicy jeziora (oczywiście rozsądny cenowo)

- nigdzie nie ma informacji czy jest to strefa ciszy, czy kotłujemy wodę

- jeśli ktoś ma ochotę to pomoc w miejscówkach (pierwszy raz na wodzie), i oczywiście ewentualnych pobliskich zamienników

za pomoc z góry dziękuję. Jeśli nie chcesz zdradzać wszystkiego na forum, proszę na priv.

Rafał

Posted

"U nas" prawie wszędzie jest strefa ciszy, ja nie znam dobrej noclegowni poszukaj jakąś agroturystykę. Zastanów się może nad jeziorem Białokosz, kawałek od chrzypska a chyba lepsze, przynajmniej kiedyś.

• Like 1
Posted

"U nas" prawie wszędzie jest strefa ciszy, ja nie znam dobrej noclegowni poszukaj jakąś agroturystykę. Zastanów się może nad jeziorem Białokosz, kawałek od chrzypska a chyba lepsze, przynajmniej kiedyś.

Białokoskie lata świetności były 10-12 lat temu, ale spróbować zawsze można...

• Like 1
  • 2 years later...
Posted

Okoń jest, spalina od tego roku również może latać

To słyszałem (o spalinowych) ale z tego co wiem to jest jakiś limit ile silników na wodzie może byc jednocześnie.

A jest tam sandacz?

Posted

To słyszałem (o spalinowych) ale z tego co wiem to jest jakiś limit ile silników na wodzie może byc jednocześnie.

A jest tam sandacz?

Z 50 lat temu pewnie był, nie słyszałem o żadnym złowionym w ciągu ostatnich lat