FTXNa jakiej giełdzie czy tam platformie operujesz?
Sorry, musiałem
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 grudzień 2022 - 21:21
FTXNa jakiej giełdzie czy tam platformie operujesz?
Napisano 04 grudzień 2022 - 21:45
FTX
Sorry, musiałem
Napisano 04 grudzień 2022 - 21:49
Na jakiej giełdzie czy tam platformie operujesz?
Napisano 10 listopad 2023 - 22:27
Napisano 10 listopad 2023 - 22:47
Śledzę non stop. Poza pozycją.
Napisano 10 listopad 2023 - 23:03
Napisano 10 listopad 2023 - 23:06
Napisano 10 listopad 2023 - 23:07
Dla jednych lambo dla zdecydowanej większości dno.
Napisano 13 listopad 2023 - 21:31
Napisano 13 listopad 2023 - 22:17
Napisano 06 grudzień 2023 - 12:15
Się wspina zawzięcie ostatnimi dni
Napisano 07 grudzień 2023 - 13:12
Korekty 30-40% nawet w czasie hossy, która jest dyskusyjna aktualnie, nie są niczym dziwnym. Trzeba być przygotowanym.
Użytkownik rower26 edytował ten post 07 grudzień 2023 - 13:15
Napisano 10 grudzień 2023 - 09:41
Ja byłem dobrze zapakowany w alty na spot i wszystko zbyt wcześnie posprzedawałem. Mam chyba zbyt niskie założenia. Pompka 30% maks i out. Sl maks 2%. Fomo się udziela ale walczę z tym. Teraz to już faktycznie zostaje czekanie na korektę. Kiedyś nadejść musi ale do ilu dopompują, nikt nie wie. Ath przed halvingiem to by była zmyła dobra.
Ja mysle, ze minimum doswiadczenia jakie trzeba miec to byc w rynku przez caly BULL i BEAR market zapakowanym zarowno w alty jaki i BTC/ETH. Wtedy sie czlowiek moze nauczyc czegos na wlasnych bledach. Ogladanie filmikow czy obserwacja slupkow niczemu nie sluzy.
Ja osobiscie licze na co najmniej nowe ATH na BTC do czasu wprowadzenia ETF'ow. Alt season juz mamy choc do szalenstwa jeszcze daleko. W tym cyklu czyli do konca '24 czy poczatku '25 licze na conajmniej x2-3 na BTC i x3-4 na ETH liczac od dzisejszej ceny. I to bedzie raczej konserwatywny wynik
Użytkownik Luckyguliver edytował ten post 10 grudzień 2023 - 09:51
Napisano 10 styczeń 2024 - 23:32
Napisano 11 styczeń 2024 - 07:44
Użytkownik PrzemekL edytował ten post 11 styczeń 2024 - 07:44
Napisano 11 styczeń 2024 - 08:34
BTC na bank przebije swoje ath, o ile trzeba analizować wcześniejsze trendy.
Ja bym się skoncentrował chyba bardziej na ETH i tam przewalił kapitał....
Napisano 11 styczeń 2024 - 09:14
Ale czy nie będzie tak: dzisiaj może jutro euforia, później sprzedawanie faktów czyli korekta -15-30%a dopiero później pompa na ATH?
Napisano 11 styczeń 2024 - 10:12
BTC na bank przebije swoje ath, o ile trzeba analizować wcześniejsze trendy.
Ja bym się skoncentrował chyba bardziej na ETH i tam przewalił kapitał....
Bardzo dobrze kombinujesz. Hype na ETF na BTC sie skończył, weszło i nie ma pod co grać. Terraz narracja się przesunęła pod ETF na ETH, też jest złożonych chyba z 6 wniosków do SEC. Czy zostaną zaakceptowane czy nie na razie nikogo nie obchodzi, jest narracja żeby pod nią grać.
p.s.niedługo powinna się zaczać gra pod halving
Użytkownik rower26 edytował ten post 11 styczeń 2024 - 10:19
Napisano 11 styczeń 2024 - 10:16
Czyli do ilu wzroście btc Twoim zdaniem?
Tego najstarsi górale nie wiedzą. Ale jeśli weszły w to takie giganty jak Black Rock, Fidelity to manipulacje które wczesniej robił typ od FTX, Justin Sun, czy CZ to będzie pikuś przy tym co może być.
Pamiętajcie. Jak pojedziecie do fryzjera Uberem i kierowca ubera będzie mówił że kupił bitcoina, a potem fryzjer się zapyta czy warto w to inwestować to najwyższy czas żeby sprzedawać.
p.s. po namyśle kierowca ubera akurta nie jest może najlepszym przykładem bo to często Ukraińcy a oni siędzą w krypto głęboko. Fryzjer jest dobry
Użytkownik rower26 edytował ten post 11 styczeń 2024 - 10:21
Napisano 11 styczeń 2024 - 15:59
Tego najstarsi górale nie wiedzą. Ale jeśli weszły w to takie giganty jak Black Rock, Fidelity to manipulacje które wczesniej robił typ od FTX, Justin Sun, czy CZ to będzie pikuś przy tym co może być.
Pamiętajcie. Jak pojedziecie do fryzjera Uberem i kierowca ubera będzie mówił że kupił bitcoina, a potem fryzjer się zapyta czy warto w to inwestować to najwyższy czas żeby sprzedawać.
p.s. po namyśle kierowca ubera akurta nie jest może najlepszym przykładem bo to często Ukraińcy a oni siędzą w krypto głęboko. Fryzjer jest dobry
W grudniu '21 zaraz przed swietami, pamietam jak dzis, moja mam poprosila mnie zebym zainwestowal w jej imieniu i za jej pieniadze w "bitcoiny". Cozem uczynil. Niestety nie rozpoznalem czym to wydarzenie naprade bylo czyli szczytem gorki... Jako rosadny investor kupilem ETH z jakims bardziej spekulacyjnym coinem. 50/50 Na dzien dzisiejszy chyba jestem (znaczy moja mama) mniej wiecej polowe w plecy. Mam jednak nadzieje, ze pod koniec tego roku bedziemy na plusie.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych