ja i półobrót.... Janusz myśl realnie.... jeszcze coś sobie naderwę albo potknę sie i wywale , daj spokój...
GARAGE SALE V3 Warszawa 24 marzec 2018 r.
#121 OFFLINE
#122 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2018 - 22:06
Pół obrotu, kopiesz w przeponę, naderwana pachwina, tracisz równowagę, uderzasz głową w jego jądra, załatwiony.
Nikt więcej nie próbuje sforsować bramki, cel osiągnięty.
- platynowłosy lubi to
#123 ONLINE
Napisano 14 styczeń 2018 - 22:09
...a jak nawet w nic nie wcelujesz upadając to zawsze jest szansa, że przygnieciesz przeciwnika własnym ciałem ... i mokra plama!
- ezehiel lubi to
#124 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2018 - 22:23
#125 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 04:51
- sacha, Sambor, jurkan i 1 inna osoba lubią to
#126 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 07:39
Juz wiadomo,komu nie poleje szwendajac sie miedzy wystawcami
Lepiej polac kupujacym to moze beda bardziej sklonni do zakupow.
Użytkownik Darek64 edytował ten post 15 styczeń 2018 - 07:44
#127 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 11:32
Aktualizacja listy, będę uzupełniał w miarę jak będą się pojawiały wpłaty za stanowiska.
1. Miszczuniu- woblery Love-Bait, woblery Enigma w tym co najmniej dwa modele na 2018 rok, agrafki, trochę sprzętu, jak nie będę za bardzo objuczony, to będę chciał ożenić z kimś zielonego kongera impulse czy jakoś tak, leży i się kurzy.
2. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów
3. Krzysiek Gżybek i BOB1 (Doppel Hertz Team)- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, sprzęt wędkarski, wędziska, kołowrotki
4. Melek- Mel Handmade Lures
#128 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 11:54
Padła propozycja od jednego z wystawców, żeby zapewnić sprzedającym jedną dodatkową godzinę na rozłożenie dobytku (tj. wstęp dla wystawców od godziny 8:00, dla odwiedzających od 9:00) i jest to słuszna koncepcja
Z wpłat powinno się uzbierać na dodatkową godzinę a jest jeszcze "lista rezerwowa" kilku kolegów, którzy czekają na informację o dostępności dodatkowych stanowisk.
- Guzu i DeepRunner lubią to
#129 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 14:35
Opłacone stanowiska, aktualizacja.
1. Miszczuniu- woblery Love-Bait, woblery Enigma w tym co najmniej dwa modele na 2018 rok, agrafki, trochę sprzętu, jak nie będę za bardzo objuczony, to będę chciał ożenić z kimś zielonego kongera impulse czy jakoś tak, leży i się kurzy.
2. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów
3. Krzysiek Gżybek i BOB1 (Doppel Hertz Team)- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, sprzęt wędkarski, wędziska, kołowrotki
5. Kali- wahadła Laszczykówki
#130 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 16:38
Do listy wystawców niebawem dołączy Maciek, Władca Much ze swoimi akcesoriami muchowymi.
- Friko i DeepRunner lubią to
#131 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 17:23
Opłacone stanowiska, aktualizacja.
Jest możliwość dostawienia dodatkowych stanowisk, także zapraszamy do udziału wszystkich, którzy mają nadmiar w szafie albo chcą zaprezentować swoje wyroby.
5. Kali- wahadła Laszczykówki
6. Wedkarski365- woblery HMG, wędki
Użytkownik Hesher edytował ten post 15 styczeń 2018 - 17:23
#132 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 17:45
Jest jeszcze jedna sprawa Piotrze.
Zależeć nam będzie na dużej frekwencji zwiedzających i kupujących.
Należę do kilku grup wędkarskich na FB,
Pytanie: można reklamować Giełdę?
Pozdrawiam
A.
- Friko lubi to
#133 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 18:12
Jasne, jak nikt na grupach nie będzie miał problemu to wrzucaj. Powysyłałem Wam plakat na priv.
- Friko lubi to
#134 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 19:17
Juz wiadomo,komu nie poleje szwendajac sie miedzy wystawcami
Lepiej polac kupujacym to moze beda bardziej sklonni do zakupow.
Gżybka to sałem będę urabiał, Krzysztof lubi białe mięso. Sprzedającym, będą bardziej spolegliwi podczas negocjacji cenowych
#135 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 20:02
Kolejny wystawca pojawi się ze swoim rękodziełem. Pold3k i jego Lost Lures
- Friko i platynowłosy lubią to
#136 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 20:06
Tym co zapomnieli, wynajęty człowiek z miasta przypomina o wpłatach za stanowisko.
- Friko, BOB, Qcyk i 1 inna osoba lubią to
#137 OFFLINE
Napisano 15 styczeń 2018 - 20:09
Gżybka to sałem będę urabiał, Krzysztof lubi białe mięso. Sprzedającym, będą bardziej spolegliwi podczas negocjacji cenowych
Te białe mięso...
Jak poczytałem w wątku o spotkaniu w Wawie - co jedliście i skąd, to już trzy dostawy organizowałem do Wawy.
Pyszności....
Pozdrawiam
Daniel
Użytkownik Dano. edytował ten post 15 styczeń 2018 - 20:49
- platynowłosy, BOB i bob74 lubią to
#138 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2018 - 12:00
Ok następna aktualizacja listy wystawców i wpłat, trochę inaczej będę oznaczał zaksięgowane wpłaty za stanowiska, bo za dużo klejenia z poprzednią wersją. Adam pamiętam, że jeszcze nie do końca wiesz, czy Ci spasuje termin przez te morskie płocie, ale zostawiam zgodnie z rozmową.
2. Rudi 75- farby, woblery, oczy real 3D
3. Artuditu- woblery
4. Deep Runner- przynęty kołowrotki etc., widziałem na poprzedniej edycji pięknego Whiskera 4000 w uczciwej cenie i sporo niespotykanych woblerów
5. Darek 64- przynęty kołowrotki etc.
6. Krzysiek Gżybek i BOB1 (Doppel Hertz Team)- wahadła Gżybki i pewnie jakiś sprzęt baitcastingowy, sprzęt wędkarski, wędziska, kołowrotki
7. Riomes- obrotówki Riomes
8. Kali- wahadła Laszczykówki
9. Marcinesz- obrotówki Zayebarki i dobre młynki Shimano, Penn
10. Guzu- Kilka wędek, kilka kołowrotków, kilka szpul i trochę woblerów i materiałów muchowych
11. Spinnerman- woblery HMS, pudła, szafy, piwnice (meble i deweloperka )
12. Romek (eRka)- woblery eRka, korpusy
13. Wedkarski365- woblery HMG, wędki
14. Mekamil- wędziska handmade
15. Adashhh- przynęty Adashhh Lures, Pad Baits
16,17. Platynowłosy-ciuchy militarne, ogrom blach, przeważnie vintage, Wahadła i obrotówki, noże, ogrom woblerów, parę spinningów i castów
18. Melek- Mel Handmade Lures
19. Jacek Grzeszczyk- Przynęty Starbajt
20-23. Night_Walker- Kołowrotki, wędziska, przynęty, odzież wędkarska
24. Chulo- obrotówki, wahadła,
25. Cyprys-19- gumisie wszelkich rozmiarów i kolorów
26. kojoto- Władcy Much
27. Pold3k- Lost Lures
#139 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2018 - 15:41
Jak coś jest niejasne to piszcie. W weekend postaram się uporządkować pierwszy post. Rejestracji na chwilę obecną nie będzie, impreza jest całkowicie otwarta i niczego nie trzeba wcześniej klikać
Użytkownik Hesher edytował ten post 16 styczeń 2018 - 16:33
#140 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2018 - 21:46
Piotrek będą jakieś bilety wstępu najlepiej z numerem ? Bo można by zrobić losowanie jakiegoś zestawu przynęt czy gadżetów dla odwiedzających. Chętnie dorzucę coś ze swojej strony
- platynowłosy lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych