solvkroken posiadam i polecam
http://www.trotka.pl...solvkroken.html
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 grudzień 2012 - 15:57
Napisano 23 grudzień 2012 - 16:27
Również polecam solvkroken, koniecznie wybieraj większy rozmiar! To nie garnitur Musisz mieć portki luźne, jak nie ponaciągasz ich na szwach to posłużą kilka sezonów. Ostatnio jest problem z dostępnością w trotce nie ma od dawna w fm kupiłem ostatnią parę może koledzy Ci jeszcze coś podpowiedzą bo to bardzo zacne gatki.
Napisano 23 grudzień 2012 - 16:58
Bez urazy, ale chodzi mi o typowe śpiochy, osobno spodnie i osobno buty, nie pytam o spodnie neoprenowe.
Nie wiem czemu są aż tak drogie? od 500 do ponad 1000zł. za same śpiochy.
no i dalej twierdze ze wiekszosc firm takie ma. A watkow typu jakie spodniobuty bylo pierdylion.
A takie drogie sa bo ludzie za nie tyle placa - jakby ich nikt nie kupowal bo za drogie to by stanialy.
A wracajac do watku znam wiele firm, ale co ci da ich wymienianie?
chcesz cos dobrego a taniego wszyscy polecaja solvkrokena. Jua osobiscie mam juz kilka lat patagonie i jestem zadowolony potrojnie - jako jedyne zmiescily moja dupe w srodku, mam je juz kilka lat (kupilem je gdzies w 2009 lub2010) i dalej daja rade (lekko sie przytarly, ale kilka kropli aqua sure zalatwilo sprawe), udalo mi sie je kupic w bardzo dobrej cenie (ze sklepowego 450 euro za buty ze spodniami ja dalem 250).
Co do tanich to kolega kupil orvisy za okolo 100euro i juz ze 2 lata sie trzymaja a kleka na kamienach etc...)
Napisano 23 grudzień 2012 - 17:16
Bez dwóch zdań Solvkrokeny!
Napisano 23 grudzień 2012 - 18:07
Możesz looknąć na Caperlany,osobiście do takich się na przyszły sezon przymierzam.
Użytkownik Mariano Italiano edytował ten post 23 grudzień 2012 - 18:07
Napisano 23 grudzień 2012 - 19:25
Ostatnio poznalem (ponownie) niemowlęce
Napisano 24 grudzień 2012 - 00:31
Napisano 24 grudzień 2012 - 09:01
simms
Napisano 28 grudzień 2012 - 20:18
Hej
Spiochy też mi padły, lub jak je nareperuję to jeszcze może kilka tygodni pociągną
Solvkrokenów znaleźć nigdzie nie mogę.
Jakies sugestie, czegoś co nie będzie żal w soli i po kamieniach ciorać?
Wstępnie na oku najtańsze orvisy, ktoś miał i endury używał?
Napisano 28 grudzień 2012 - 20:20
Kuba dla Ciebie to tylko Op 1
Napisano 28 grudzień 2012 - 20:22
Tia
Silberbandą się okręcę, będzie zajebiście ...
Napisano 28 grudzień 2012 - 20:28
w lutym beda tarki w swords orvisy po okolo 100e chodzily. kumpel ma i daja rade (nie spuszcza sie strasznie, ale tez sie nie czolga przez zasieki).
W southside angling maja stare zapasy (mieli znaczysie nie wiem czy dalej maja moge zobaczyc) patagoni - ja kupilem 4 warstwowe a z pol roku pozniej kumpel kupil chyba 4 warstwowe z 5 warstwa na zadzie i kolanach za +-150/200? na 100% on mial dodatkowe wzmocnienia - na dotyk bylo czuc.
Napisano 28 grudzień 2012 - 20:31
To wdzięczny za looknięcie bym był, jakbyś mógł tam w sklepie żurawia za kurtką też zapuścić....
Napisano 28 grudzień 2012 - 20:49
Ja Solvkrokeny załatwiłem na Wiśle w 2miesiące.Totalnie je trafił szlag.
Napisano 28 grudzień 2012 - 21:26
Też rozglądam się za śpiochami od jakiegoś czasu. Solvkrokeny żeczywiscie ciężko dostać, dzisiaj dostałem info że mają mieć w sklepach w lutym jednak trochę drożej niż dotychczas(może coś nowego?).
Ja chyba zdecyduję się na Keeper-y od Visiona. Cena całkiem znośna, zapewniają po gwarancyjne (bezpłatne ) naprawy ewentualnych wad wynikłych w trakcie eksploatacji.
Napisano 28 grudzień 2012 - 22:21
Kuba,
Orvis, przynajmniej w UK, od razu wymienia cieknace spiochy na nowe, czasem dosc czesto . Z ciut drozszych Scierra CC6, kilku znajomych od kilku lat lowi i jak na razie nie ciekna.
Bujo
Napisano 28 grudzień 2012 - 23:15
To wdzięczny za looknięcie bym był, jakbyś mógł tam w sklepie żurawia za kurtką też zapuścić....
jaki rozmiar jak cos?
ja 187cm i jakies 110 kg i XL patagoni sa nawet za duze (za szerokie) a takie greyxy xkxl (czy jak im tam najwieksze) byly jak mniejsze 1--2 rozmiary.
Napisano 29 grudzień 2012 - 10:32
Jak mam wydać z 600-700 i mają mi cieknąc to pier.... interes i wolę kupić jakieś zwykłe spodniobuty Chętnie bym kupił śpiochy jakbym miał gwarancję, że będą trzymały co najmniej 3 sezony mojego łowienia......................
Napisano 29 grudzień 2012 - 10:56
Jak mam wydać z 600-700 i mają mi cieknąc to pier.... interes i wolę kupić jakieś zwykłe spodniobuty Chętnie bym kupił śpiochy jakbym miał gwarancję, że będą trzymały co najmniej 3 sezony mojego łowienia......................
Woblerek, chyba nigdy nie używałeś oddychających gaci
Napisano 29 grudzień 2012 - 11:03
No nie używałem i nie mam zamiaru - przynajmniej narazie Jak dla mnie to robią Nas w bambuko - jak ze wszystkim... Nie wierzę, że nie mogliby zrobić nie cieknących.
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Neopreny BehrNapisany przez kalenji84 , 21 lut 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Śpiochy, spodniobuty i buty MikadoNapisany przez aczarny , 14 sty 2014 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty dla kobietyNapisany przez Eluska , 25 wrz 2016 śpiochy, wodery |
|
|
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych