Mariuszu drogi , dość często słyszę od ludzi tekst "wystarczy mi", który z reguły podyktowany jest niewiedzą, minimalistycznym podejściem do życia oraz dopiero na samym końcu zasobnością portfela.
Sprawa dotyczy nie tylko łodzi.
Dlaczego nie łowisz zauberami czy innymi chińczykami tylko sprzęt masz z najwyższej półki ???
Pozwól, że odpowiem za Ciebie .
Ponieważ daje Ci on przede wszystkim komfort, podnosi jakość twojego pasji oraz nawet poczucie bezpieczeństwa.
Dlatego też, powolutku, malutkimi kroczkami, wychodzimy - my Polacy - ze starych, utartych schematów, stereotypów pt. "wystarczy mi" .
Miałem kilka łódek, wieloma pływałem. Nie jestem specem ale jakieś pojęcie mam i na tą chwilę, z całym szacunkiem dla wszystkich producentów, nie widzę dla siebie aluminiowych łodzi wędkarskich produkowanych w Polsce.
Nie widziałem na żywo ani nie pływałem na łodziach produkowanych przez @Psulka, być może dzięki wiedzy jaką posiada oraz możliwości konfiguracji byłoby OK, tyle że na nową raczej nie było by mnie stać więc zakupiłem używaną, która spełnia moje oczekiwania aż nadto. Może i leciwa jest, podrapana, czasami ujebana ale komfort jaki daje, bezpieczeństwo i nautyka powodują moją radość, za każdym razem gdy na niej pływam
Na fotce dla porównania :
po lewej tracker pro guide 16 po prawej moja uć, jak widać puszysty Pan czuje się dość swobodnie