Mariuszu drogi , do艣膰 cz臋sto s艂ysz臋 od ludzi tekst "wystarczy mi", kt贸ry z regu艂y podyktowany jest niewiedz膮, minimalistycznym podej艣ciem do 偶ycia oraz dopiero na samym ko艅cu zasobno艣ci膮 portfela.
Sprawa dotyczy nie tylko 艂odzi.
Dlaczego nie 艂owisz zauberami czy innymi chi艅czykami tylko sprz臋t masz z najwy偶szej p贸艂ki ???
Pozw贸l, 偶e odpowiem za Ciebie .
Poniewa偶 daje Ci on przede wszystkim komfort, podnosi jako艣膰 twojego pasji oraz nawet poczucie bezpiecze艅stwa.
Dlatego te偶, powolutku, malutkimi kroczkami, wychodzimy - my Polacy - ze starych, utartych schemat贸w, stereotyp贸w pt. "wystarczy mi" .
Mia艂em kilka 艂贸dek, wieloma p艂ywa艂em. Nie jestem specem ale jakie艣 poj臋cie mam i na t膮 chwil臋, z ca艂ym szacunkiem dla wszystkich producent贸w, nie widz臋 dla siebie aluminiowych 艂odzi w臋dkarskich produkowanych w Polsce.
Nie widzia艂em na 偶ywo ani nie p艂ywa艂em na 艂odziach produkowanych przez @Psulka, by膰 mo偶e dzi臋ki wiedzy jak膮 posiada oraz mo偶liwo艣ci konfiguracji by艂oby OK, tyle 偶e na now膮 raczej nie by艂o by mnie sta膰 wi臋c zakupi艂em u偶ywan膮, kt贸ra spe艂nia moje oczekiwania a偶 nadto. Mo偶e i leciwa jest, podrapana, czasami ujebana ale komfort jaki daje, bezpiecze艅stwo i nautyka powoduj膮 moj膮 rado艣膰, za ka偶dym razem gdy na niej p艂ywam
Na fotce dla por贸wnania :
po lewej tracker pro guide 16 po prawej moja u膰, jak wida膰 puszysty Pan czuje si臋 do艣膰 swobodnie