no wreszcie są landryneczki i to w jakich fajnych wiosennych kolorach (optymistycznych jak zawsze) jednego nawet upatrzyłem sobie i przy następnym spotkaniu "ukradkiem i niepostrzeżenie" zawinę Ci go z pudła.... a robaczek to taki smużaczek jest planowany czy raczej "nurek"..?generalnie super wobki.... pozdro
Oławskie wędkarzyki .
#201 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 00:57
#202 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 01:09
no wreszcie są landryneczki i to w jakich fajnych wiosennych kolorach (optymistycznych jak zawsze) jednego nawet upatrzyłem sobie i przy następnym spotkaniu "ukradkiem i niepostrzeżenie" zawinę Ci go z pudła.... a robaczek to taki smużaczek jest planowany czy raczej "nurek"..?generalnie super wobki.... pozdro
Generalnie to daj znać którego upatrzyłeś bo już zacząłem ludziom fotki towaru wysyłać może będzie potrzeba jakąś korektę wprowadzić typu czarny kwadrat na focie .
A żukol jest planowany na smużaka ale rożnie to bywa może z rozpędu mu pięcio gramowe jajo przykleję a to panie klej UHU jak złapie to ni HUHU .
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 25 marzec 2013 - 01:10
#203 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 01:24
jest tam taki jeden "landrynek",w lewej dolnej części fotki,srebrny z niebieskim grzbiecikiem i czerwonym oczkiem,patrzy na mnie i "woła" weź mnie (no jak mam odmówić..?)
Użytkownik krystiano1981r edytował ten post 25 marzec 2013 - 01:25
#204 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 09:44
jest tam taki jeden "landrynek",w lewej dolnej części fotki,srebrny z niebieskim grzbiecikiem i czerwonym oczkiem,patrzy na mnie i "woła" weź mnie (no jak mam odmówić..?)
Woblery z Oławy wiosna 2013 , 03.JPG 110,91 KB 143 Ilość pobrań
Ok . Taki classic , już go odkładam jeszcze tylko korekta pracy nad Oławką i jest twój wrzucę do słoika po kawie coby nie było ze trafi do innego pudełka .
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 25 marzec 2013 - 10:02
#205 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 10:24
taki "el classico" będzie łowił na pewno... zwłaszcza "zadipowany" w kawie.... teraz zdradziłeś wszystkim tajemnice swojego sukcesu pzdr
#206 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 10:31
Faktycznie cukiereczki,landryneczki, śliczności, czyli kolorowy zawrót głowy
#207 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 10:47
krystiano1981rNapisano dziś, 09:24
taki "el classico" będzie łowił na pewno... zwłaszcza "zadipowany" w kawie.... teraz zdradziłeś wszystkim tajemnice swojego sukcesu pzdr
Oj nie wszystkie
Mam jeszcze jedną kiedyś ktoś wysłał mi zapytanie , "dlaczego tak wysoko i daleko od steru jest to przednie oczko" , '' podegnij je ciut cęgami do dołu to się dowiesz '' odpisałem . Odpowiedź wyglądała miej więcej '' zupełnie inaczej pracuje bardziej dupką ''
W zawodach raczej nie startuje kiedyś ostro mi się to przejadło , choć różnie to bywa zarzekał się nie będę . Jak i na zawodach tak i w zwykłym rekreacyjnym wędkowaniu czasami trzeba szybko coś zmienić aby sprowokować wypatrzoną właśnie rybę ; prowadzenie , tępo , najtrudniej zmienić charakter pracy przynęty . Ale jeśli można to uczynić to czemu nie .
Dzięki Krzychu .
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 25 marzec 2013 - 10:51
#208 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 11:04
z "fachmanem" się nie dyskutuje,jedynie co można zrobić to się zgodzić.... a jak tam robaczek,ożywiłeś go już troszkę...?.....( )a tego gargulca wyślij Panu ode mnie (moja córa) i nie pytaj dlaczego "gargulec" bo ja sam nie wiem...
#209 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 11:25
Robaczek kąpie się w caponie pod ciśnieniem zaraz idę go wyjąć osuszyć i zważyć ma być 3g po nasączaniu .
Jagódce bardzo dziękuje też wysyłam gargulca 2013-03-25_111303.png 26,61 KB 53 Ilość pobrań
a kawalera by nie chciała trochę łobuz ale z teściem na ryby by chodził .
DSC00616.JPG 131,94 KB 70 Ilość pobrań
- rybson lubi to
#210 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 11:31
no to nie pozostaje nam nic innego jak,któregoś dnia zaaranżować spotkanie nad wodą...
#211 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 16:07
no to nie pozostaje nam nic innego jak,któregoś dnia zaaranżować spotkanie nad wodą...
No sory ślubu nie będzie młody oznajmił ze już ma dziewczynę , kiedy ten gamoń tak wyrósł .
A propos rośnięcia i zmian w życiu przez noc dojrzał już żukol na razie dostał tylko lakierke Motipa bo chciałem go troszkę pomoczyć w Oławce ale poliuretan już na niego czeka .
Praca tak jak się spodziewałem ; dość szeroko zamiata dupęcją i robi to bardzo kusząco ładnie też kolebie się z boczku na bok tak w sam raz . Troszkę zaskoczyło mnie ze zanurza się pod wodę na jakieś 15-20cm bo miał ciąć powierzchnię , popróbuje jeszcze inne kształty steru może jeszcze coś ciekawego wykombinuję .
IMG_0359.JPG 45,88 KB 177 Ilość pobrań
#212 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 16:31
No sory ślubu nie będzie młody oznajmił ze już ma dziewczynę , kiedy ten gamoń tak wyrósł .
A propos rośnięcia i zmian w życiu przez noc dojrzał już żukol na razie dostał tylko lakierke Motipa bo chciałem go troszkę pomoczyć w Oławce ale poliuretan już na niego czeka .
Praca tak jak się spodziewałem ; dość szeroko zamiata dupęcją i robi to bardzo kusząco ładnie też kolebie się z boczku na bok tak w sam raz . Troszkę zaskoczyło mnie ze zanurza się pod wodę na jakieś 15-20cm bo miał ciąć powierzchnię , popróbuje jeszcze inne kształty steru może jeszcze coś ciekawego wykombinuję .
no to się już napiliśmy na weselisku.... a żukol w fazie testów jest,więc jeszcze wiele można zmienić...coś tam na pewno wykombinujesz i będzie łowił...a do tego wobka to oko miałem nie..?tylko teraz nie podmieniaj go bo rozpoznam na 100%
#213 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 16:48
Żuczek fazowy Fajne ma kolorki. Ile on ma długości?
#214 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 19:26
Żuczek fazowy Fajne ma kolorki. Ile on ma długości?
Łukaszu 40mm i 3g dojdą jeszcze 3 warstwy lakieru to będzie 3,3-3,4g powinien jeszcze być pływający . Fajnie będzie go spławiać pod nawisy , łatwo startuje wystarczy trzymać w nurcie aby pracował .
A i dzięki wielkie za użyczenie pomysłu na żuwaczki bez tego nie miał by charakteru .
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 25 marzec 2013 - 19:31
#215 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 21:01
Tak, pomysł na żuwaczki prosty i wspaniały.
Aż żal, że nie ja na to wpadłem
#216 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 21:32
Zbyszek tak jak gadaliśmy
Masz zaznaczone na foto.
AAA silikon już kupiłem
Woblery z Oławy wiosna.JPG 164,67 KB 58 Ilość pobrań
Te co są tak nierówno zaznaczone to te co do mnie przemawiają "...pójdź za mną.."
#217 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 21:42
Te co są tak nierówno zaznaczone to te co do mnie przemawiają "...pójdź za mną.."
no właśnie,one tak wszystkie "przemawiają" i jak tu takich gadających "landrynek" nie mieć w pudle...?
#218 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 21:45
Nie nie Krystian ?
To chyba pierwsze woblery które "mówią"
#219 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 21:51
no Kuba,żebyś wiedział.... chyba,że Zbyszek jakąś "podświadomą" reklamę na nas stosuje....coś w stylu ADIN,DWA,WEŹ ZE DWA......itd....
#220 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2013 - 23:04
I działa nikt się o cenę jeszcze nie pytał .
Kuba już się spakowały i czekają od razu chcesz czy z resztą po zrobieniu .
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 25 marzec 2013 - 23:07
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych