O i widzę "mojego" białego duszka....
O cho cho bez kolegi spożywasz .
a to to , e to na San dla mości Macieja były jakiś tam się ostał bo włosek pod lakierem się za laminował jest twój . Z włoskiem w gratisie .
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 marzec 2014 - 20:43
O i widzę "mojego" białego duszka....
O cho cho bez kolegi spożywasz .
a to to , e to na San dla mości Macieja były jakiś tam się ostał bo włosek pod lakierem się za laminował jest twój . Z włoskiem w gratisie .
Napisano 16 marzec 2014 - 20:46
Wezmę jak mnie zapewnisz,że kłaczek nie łonowy jest...
Ps.Zbyszku ja już w Niemczech jestem i "spożywać" w pracy nie uchodzi...
Napisano 16 marzec 2014 - 20:49
Fajne wobki robisz. Pesteczki na czerwono pomalować i będą czeresienki. Na Oławkę by się nadały.
I na Oławeczkę i na Oderkę tyrz .Ale niestety się pogoda roz......... .
Napisano 16 marzec 2014 - 20:57
Na Oderkę też, niech tylko przyjdzie maj, klenie będą żarły czereśnie jak się patrzy. Może zmajstrujesz dla coś w ten deseń? Ja tylko pisać umiem .
Pogoda do bani, ale kiedyś przejdzie. A tak w ogóle to chciałbym się z Tobą spotkać. Pogadać. Zobaczyć robaczki. Jest szansa?
Napisano 16 marzec 2014 - 21:22
Na pewno będzie niejedna okazja . A jak ma padać niech pada w zeszłym roku rejestr okazał się o stronę za krótki i musiałem kłusować a tak może wystarczy .
Napisano 16 marzec 2014 - 21:25
Może i ja się załapię....
Napisano 16 marzec 2014 - 21:35
Tyle czasu i zaparcia nie miałem w zeszłym roku. Jak bym wiedział to by Tobie kartki pożyczył . Pomyślę o jakimś terminie i coś zaproponuję. Krystiano1981r z mojej strony nie widzę problemów .
Napisano 17 marzec 2014 - 21:04
Grzebiąc z nudów w telefonie wykopałem fotkę jesiennego klonka pochwyconego przez moją latorośl na jeden z prototypów Dropsa DR.
20131019_150645.jpg 85,76 KB 15 Ilość pobrań
Jeahh ale on brzydki był .
Napisano 17 marzec 2014 - 21:25
Zbyszek!Grzebiąc z nudów w telefonie wykopałem fotkę jesiennego klonka pochwyconego przez moją latorośl na jeden z prototypów Dropsa DR.
20131019_150645.jpg
Jeahh ale on brzydki był .
Napisano 17 marzec 2014 - 21:42
Zbyszek!
Ładnie to tak o synu mówić?
Ale Cię młody złapał...
Zbyszku jak mogłeś...
Napisano 17 marzec 2014 - 23:55
Czekaj czekaj Jakubie .
Za parę lat ten małolat większy będzie ode mnie i Krystiana razem wziętych , do tego dojdzie parę lat sumiennych treningów zapaśniczych i wtedy nie będzie za śmiesznie .
Napisano 18 marzec 2014 - 00:06
No nie dość, że normalnie dziecko od brzydali zwie, to jeszcze ludziom po forach groziCzekaj czekaj Jakubie .
Za parę lat ten małolat większy będzie ode mnie i Krystiana razem wziętych , do tego dojdzie parę lat sumiennych treningów zapaśniczych i wtedy nie będzie za śmiesznie .
Użytkownik kubaS 1 edytował ten post 18 marzec 2014 - 00:11
Napisano 04 listopad 2014 - 01:02
Oj dawno mnie tu nie było aż troszkę wstyd . No ale cóż , są rzeczy które w sezonie bardziej zaprzątają moją uwagę niż prowadzenie własnego wątku .
A jak to było w tym roku no cóż pierw była wiosna . Niby nie rewelacja ale połowiłem troszkę klonków i kilka zbyt ciekawskich dużych Jaśi .
Nowy obraz mapy bitowej (2).jpg 71,4 KB 7 Ilość pobrań
Oczywiście w międzyczasie coś tam skrobałem , odlewałem . Nawet znalazłem odrobinę czasu na wykończenie kilku własnych woblerków .
IMG_0123.JPG 74,48 KB 10 Ilość pobrań
Lato dość mocno mnie rozczarowało niepowodzenie goniło niepowodzenie jak już uwiesiło się coś sensownego , koniec najczęściej był taki ..
20140929_181821.jpg 41,5 KB 10 Ilość pobrań
Użytkownik wedkarzyk1 edytował ten post 04 listopad 2014 - 15:43
Napisano 04 listopad 2014 - 07:44
Siemka, takich pudełek szukam, gdzieś kupywałeś kolego, czy może sam robiłeś. A gompeczka też fajna.
Napisano 04 listopad 2014 - 15:48
Wiele prób i niewiele wyników najbardziej zawiodły mnie Oławskie Bolenie udało się może kilkanaście sztuk trafić i niestety średnio nie przekraczających pół metra . Dopiero koniec wakacji otworzył worek z rybami . Wszyscy dookoła narzekali , nieciekawe warunki wysoka woda i zmienna kapryśna pogoda . Łatwo faktycznie nie było , ale intensywność brań wzrosła i pomiędzy średniaczkami zdarzały się ciekawsze egzemplarze . Najłatwiej było o okonki .
Nowy obraz mapy bitowej.jpg 77,28 KB
7 Ilość pobrań
Choć pierwsze tygodnie września sypnęły szczupakiem . Grubasów nie było , ale nadrabiałem ilością średnio 3-4sztuki na każdym krótkim trzygodzinnym przedwieczornym wypadzie . Czasami nawet miałem towarzystwo . Które korzystając z obfitości brań podbierało mi z pod nosa co większe egzemplarze .
Nowy obraz mapy bitowej (3).jpg 97,38 KB
7 Ilość pobrań
Napisano 04 listopad 2014 - 15:52
Siemka, takich pudełek szukam, gdzieś kupywałeś kolego, czy może sam robiłeś. A gompeczka też fajna.
Pudełeczka są z Allegro kupuje w stanie surowym , wystarczy oszlifować zabejcować wkleić piankę i gotowe .
Napisano 04 listopad 2014 - 17:44
Dzięki. Znalazłem też sklepy z takim wyposarzeniem. Kurcze kręcą mnie takie drewniane szkatułki.
Napisano 04 listopad 2014 - 19:09
Ta ostatnia bolenióweczka bardzo ciekawa...
Dlaczego nic o niej nie wiem..?! Muszę zacząć lepiej szperać w Twoich pudłach nad wodą...
Napisano 04 listopad 2014 - 19:58
Zbyszek a jak z pianą stoisz masz cos na zbyciu?
Napisano 04 listopad 2014 - 20:17
Ta ostatnia bolenióweczka bardzo ciekawa...
Dlaczego nic o niej nie wiem..?! Muszę zacząć lepiej szperać w Twoich pudłach nad wodą...
No taka troszkę Ratlinowata ale łowiłem na nią tylko podczas ustalania położenia oczek , jednorazowe zamówienie Ani cykada ani bezsterowiec na pierwszym oczku śliczne gęste lustereczko , na drugim lustereczko bardziej stonowane ale tor po jakim się poruszała nieprzewidywalny w silnym prądzie miałem wrażenie ze co moment jest branie takie odjazdy robiła . Nazwa robocza adekwatna Szalony Iwan .
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych