Zawody nie mają nic wspólnego z PZW, poza wodą.
Jeśli poanalizujecie dalej, to znajdziecie więcej różnic w stosunku do regulaminów PZW.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 01 październik 2018 - 13:52
Zawody nie mają nic wspólnego z PZW, poza wodą.
Jeśli poanalizujecie dalej, to znajdziecie więcej różnic w stosunku do regulaminów PZW.
Napisano 01 październik 2018 - 15:22
Odnośnie kamizelki mam asekuracyjną na zapasie ,mogę zabrać jak by co .
Napisano 01 październik 2018 - 16:07
Napisano 01 październik 2018 - 16:38
U mnie jeszcze plany niesprecyzowane, w robocie ciśnienie
Napisano 01 październik 2018 - 16:40
Napisano 01 październik 2018 - 18:12
Odnośnie kamizelki mam asekuracyjną na zapasie ,mogę zabrać jak by co .
Asekuracyjną mam i ja, tylko policjanci jej chyba nie honorują.
Napisano 01 październik 2018 - 18:41
Ja przyjadę ok 17
Przecież Policja 1 października zabiera łodzie na brzeg
Użytkownik nurek28 edytował ten post 01 październik 2018 - 18:42
Napisano 01 październik 2018 - 21:02
Pytanie do Kolegów, którzy zadeklarowali się z łodziami samodzielnie.
Czy przyjmiecie na pokład nie posiadających pływadeł?
Z wpisu powyżej widzę cztery łodzie jednoosobowe i czterech potrzebujących
Jeśli nikt mnie nie przygarnie na łódkę mogę zabrać ponton i motorek do niego i kogoś przygarnąć.
Wnerwia mnie tylko rozkładanie tego urządzenia, może brak wprawy daje się we znaki. Później zwijanie a że zostaję na niedzielę to ponowne rozwijanie i pompowanie bo ponoć nie bardzo można pływadło zostawić na noc na przystani.
Napisano 01 październik 2018 - 21:43
My bedziemy plywac w piatek .
Napisano 01 październik 2018 - 22:04
Darku, nie będziesz musiał zwijać na niedzielę, przewieziemy na przyczepie z łódką.
Niestety, chyba musisz zabrać kalosza, postaramy się pomóc w złożeniu.
Napisano 02 październik 2018 - 08:15
Darku, nie będziesz musiał zwijać na niedzielę, przewieziemy na przyczepie z łódką.
Niestety, chyba musisz zabrać kalosza, postaramy się pomóc w złożeniu.
Dobrze, to jadę w piątek na działkę i dotrę w sobotę rano. Jeśli ktoś ma chęć ze mną pływać to chciałbym wiedzieć czy będzie miał pozwolenie na trolling ? Bo jeśli tak to i ja sobie zakupię.
Napisano 02 październik 2018 - 08:18
A może jednak dotrzesz w piątek, na wieczorek?
Napisano 02 październik 2018 - 08:56
A może jednak dotrzesz w piątek, na wieczorek?
Nie planowałem wolnego w piątek jak płaciłem i zapłaciłem tylko za jeden nocleg. Teraz wychodzi że piątek mogę mieć wolny ale i tak mam robotę na działce, na spokojnie sobie dojadę w sobotę. Chyba od razu na miejsce wodowania.
Napisano 02 październik 2018 - 10:15
OK, dzwoń
Napisano 02 październik 2018 - 12:13
Bierz ponton napompujesz w piątek na fajrant w całości zabiorę na swoją łódkę i zwiozę na kwaterę. My będziemy od piątku około 14 na wodzie.Jeśli nikt mnie nie przygarnie na łódkę mogę zabrać ponton i motorek do niego i kogoś przygarnąć.
Wnerwia mnie tylko rozkładanie tego urządzenia, może brak wprawy daje się we znaki. Później zwijanie a że zostaję na niedzielę to ponowne rozwijanie i pompowanie bo ponoć nie bardzo można pływadło zostawić na noc na przystani.
Użytkownik Framuga edytował ten post 02 październik 2018 - 12:15
Napisano 02 październik 2018 - 16:04
Bierz ponton napompujesz w piątek na fajrant w całości zabiorę na swoją łódkę i zwiozę na kwaterę. My będziemy od piątku około 14 na wodzie.
Teraz przyznawać się który tak chrapie że zamówił pokój na wyłączność?
Ja nie zamawiałem ... i w sumie to nie wiem jak sie zakwaterujemy, ale ostrzegam potencjalnych "współspaczy" aby zabrali stopery ... lubię chrapnąć
Użytkownik Krystianin edytował ten post 02 październik 2018 - 16:05
Napisano 03 październik 2018 - 21:10
Bartek,na zlot nie zapisałem się z różnych względów,ale w sobotę chyba mogę wpaść na tzw.kawę,pogaduchy i ...ogłoszenie wyników?
Chętnie poznam w realu kolegów z portalu
Pozdrawiam Tomi
Napisano 04 październik 2018 - 07:46
ale ostrzegam potencjalnych "współspaczy" aby zabrali stopery ... lubię chrapnąć
Czyli na wszelki wypadek szukać jakiegoś pensjonatu po drugiej stronie wody ?
Jeśli do tej pory nie mam informacji o tym że ktoś ewentualnie ze mną pływa to rozumiem że pływam sam i kupuję trolling .
Co prawda nie mam o tym specjalnego pojęcia ani nie znam wody ale ponoć na naukę nigdy nie jest za późno .
Napisano 04 październik 2018 - 08:22
Witam
czy będą gdzieś do pooglądania łodzie Pegazus"a ?
|
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Aukcja charytatywna →
Limitowana kurtka Jerkbait.pl - Aukcja dla JanuszaNapisany przez Piotrek Milupa , 11 paź 2019 jerkbait, kurtka, limitowana |
|
|
|
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Master-YO - jerki z UkrainyNapisany przez YO-Master , 12 sie 2016 jerk, jerkbait, jerkbait handmade |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
KONKURS NA OPOWIADANIE WĘDKARSKIE - tu umieszczamy wpisyNapisany przez Friko , 09 gru 2012 konkurs, jerkbait, opowiadanie i 1 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Warszawskie Spotkanie 27 grudnia 18:00Napisany przez @slider@ , 05 gru 2012 spotkanie, warszawskie, jerkbait |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych