Pierwsza okazja do zajrzenia na forum po zlocie. Co prawda nie mogłem być do końca i w trakcje ograniczenia w integracji spowodowane wcześniejszym wyjazdem, ale pozytywne emocje wywołane atmosferą doładowały akumulatory. Już nie mogę doczekać się kolejnego zlotu. Dzięki wszystkim.
Ogólnopolski zlot jerkbait.pl 05-07.10.2018
#321 OFFLINE
#322 OFFLINE
Napisano 08 październik 2018 - 09:23
Gratulacje Puszek7!
- puszek7 i Damiano113 lubią to
#323 ONLINE
Napisano 08 październik 2018 - 09:28
Jak słyszałem, łódka Przemka po prostu pozamiatała Gratulacje
#324 OFFLINE
Napisano 08 październik 2018 - 12:29
Damian byliśmy tam tylko godz i tylko 1 szt ale ryba tam brała. Od rana staliśmy pod tamą za sandaczem ,ale jakie tam sumy stały !!! Szkoda że nie aktywne .....
#325 OFFLINE
Napisano 08 październik 2018 - 12:48
Damian byliśmy tam tylko godz i tylko 1 szt ale ryba tam brała. Od rana staliśmy pod tamą za sandaczem ,ale jakie tam sumy stały !!! Szkoda że nie aktywne .....
A jakieś sandacze przy tamie się trafiły?
#326 OFFLINE
Napisano 08 październik 2018 - 14:39
Były ale krótkie ,duże miejscowi połowili trochę z trola .Woda jeszcze ciepła i stoją w połowie wody więc z ręki ciężko się do nich dobrać .
#327 OFFLINE
Napisano 08 październik 2018 - 19:24
Ja tam byłem, jadłem i ducha puszczy piłem, ryb nie złowiłem, zadowolony wróciłem. Dziękuje za fantastyczne spotkanie
Ja miałem tak samo, "ducha puszczy" tylko trochę bo ktoś wydoił wszystko ale producent zabezpieczył tyle że mogłem popróbować, ale cóż to było ? może pół szklanki ale było bardzo dobre . Dzięki Norbert za radę w temacie składania gumiaka ( nie zakładania gumy, niech se nie myślą) . Nie wqrwiałem się przy zakładaniu listew dzięki Twoim radom.
- czocho i Norbert 78 lubią to
#328 OFFLINE
Napisano 08 październik 2018 - 19:52
Ja miałem tak samo, "ducha puszczy" tylko trochę bo ktoś wydoił wszystko ale producent zabezpieczył tyle że mogłem popróbować, ale cóż to było ? może pół szklanki ale było bardzo dobre . Dzięki Norbert za radę w temacie składania gumiaka ( nie zakładania gumy, niech se nie myślą) . Nie wqrwiałem się przy zakładaniu listew dzięki Twoim radom.
Rozumiem Darku że przy odkręcaniu wioseł patent z "francuzem" też juz zbyteczny
- sacha lubi to
#329 OFFLINE
Napisano 08 październik 2018 - 20:23
Rozumiem Darku że przy odkręcaniu wioseł patent z "francuzem" też juz zbyteczny
Tak . Nad Bugiem używałem "francuza" . Taaaa, trzeba pomyśleć ale ............. jestem technicznie upośledzony .
- Krystianin lubi to
#330 OFFLINE
Napisano 09 październik 2018 - 14:33
Ech...
#331 OFFLINE
Napisano 09 październik 2018 - 15:08
Ty przynajmniej wypoczoles. ja wczoraj przysypiałem przed kompem ...A ja MUSIAŁEM być na wakacjach...
Ech...
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Użytkownik Czechofil edytował ten post 09 październik 2018 - 15:10
- puszek7 lubi to
#332 OFFLINE
Napisano 09 październik 2018 - 15:50
Tapatalkniete z iPhone 7
- Czechofil lubi to
#333 ONLINE
Napisano 09 październik 2018 - 17:52
A ja MUSIAŁEM być na wakacjach...
Ech...
Żałuj, Andrzej
- Friko lubi to
#334 OFFLINE
Napisano 09 październik 2018 - 19:05
Żałuj, Andrzej
Co zrobić, siła wyższa😁
#335 OFFLINE
Napisano 09 październik 2018 - 19:16
Okręg Białystocki od 01-01-2019 wprowadza górne wymiary ochrone dla kilku gatunków, pewnie będą to gównie drapieżniki Miejmy nadzieję ,że to coś pomoże Wodzie ,która gościła uczestników zlotu.Brawo Dla chłopaków z BARWENY i Prezesa Irka Dudar !!!!
- godski i SkiDivPL lubią to
#336 OFFLINE
Napisano 09 październik 2018 - 19:33
Okręg Białystocki od 01-01-2019 wprowadza górne wymiary ochrone dla kilku gatunków, pewnie będą to gównie drapieżniki Miejmy nadzieję ,że to coś pomoże Wodzie
O ile będzie miał kto kontrolować.
- tomi101 lubi to
#337 Guest_keri_*
Napisano 09 październik 2018 - 21:05
Kontrole. Temat wydaje się dzisiaj najbardziej kulawy i potrzebujący zmian.
Na szczęście każdy wędkarz od 1 stycznia będzie miał prawo zwrócić uwagę, zainterweniować widząc łamiącego prawo.
Nas nie chronią, chrońmy się sami.
- sacha, michal7709 i coma lubią to
#338 OFFLINE
Napisano 10 październik 2018 - 15:24
Reagowac juz można, co się zmieni od 1 stycznia?Kontrole. Temat wydaje się dzisiaj najbardziej kulawy i potrzebujący zmian.
Na szczęście każdy wędkarz od 1 stycznia będzie miał prawo zwrócić uwagę, zainterweniować widząc łamiącego prawo.
Nas nie chronią, chrońmy się sami.
#339 ONLINE
Napisano 10 październik 2018 - 16:08
Reagować co to da, w większości przypadków nic. Kolega zwrócił uwagę gościowi gdy ten wkładał suma 40 cm do siatki że niewymiarowy a ten mu odpowiedział że co z tego + epitet. Kolega odpowiedział że zadzwoni na na policję a ten że i tak nikt nie przyjedzie bo nie mają takiego samochodu żeby tu dojechać (fakt miał rację trzeba z buta po błocie). Na Siemianówce dobrze że jest policja wodna mogą reagować, tylko muszą być do końca roku bo na jesieni będzie rzeź.
#340 OFFLINE
Napisano 10 październik 2018 - 16:57
Reagowac juz można, co się zmieni od 1 stycznia?
Bedzie można reagowac na beretowanie ryb przekraczających górny wymiar .Do 1 stycznia można tylko prosić... a zdarzało sie i tak .Sczupak 98cm- Panie wypuśc Pan zrobie ładna fotke (zawsze mam z sobą" lustro") bedzie pamiątka ...zdjęcia nie zrobiłem szczupak dostał w łeb.
Użytkownik Krystianin edytował ten post 10 październik 2018 - 17:03
- szydłoś lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zlot, jerkbait, siemianówka
|
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Aukcja charytatywna →
Limitowana kurtka Jerkbait.pl - Aukcja dla JanuszaNapisany przez Piotrek Milupa , 11 paź 2019 jerkbait, kurtka, limitowana |
|
|
|
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Master-YO - jerki z UkrainyNapisany przez YO-Master , 12 sie 2016 jerk, jerkbait, jerkbait handmade |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
KONKURS NA OPOWIADANIE WĘDKARSKIE - tu umieszczamy wpisyNapisany przez Friko , 09 gru 2012 konkurs, jerkbait, opowiadanie i 1 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Warszawskie Spotkanie 27 grudnia 18:00Napisany przez @slider@ , 05 gru 2012 spotkanie, warszawskie, jerkbait |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych