Alex, poszukaj jakiegoś alternatywnego noclegu.
Ogólnopolski zlot jerkbait.pl 05-07.10.2018
#61 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 12:04
#62 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 12:24
Czy wybiera się na zlot ktoś z okolic Piaseczna / Józefosławia? Może stworzymy ekipę?
Ponieważ nikt z "ziomali" nie chce się do mnie przyznać to spróbuję z innej beczki.
Jestem aktywnie na forum nowy choć czytam je od kilku lat.
Na zlot wybieram się z łódką i szukam załoganta, który potrafi odpuszczać. Ja jestem grubo +40 i mam swoje wady ale potrafię odpuścić. Jeśli znają sie 2 osoby, które się nie napinają to na pewno się dogadamy.
Wędkuję 99% na spinning ale głównie na rzekach a na zbiornikach zaporowych mam zerowe doświadczenie.
- Piotrek Milupa, silurus i Durzy lubią to
#63 ONLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 13:03
Najlepsza lokalizacja to centrum Kraju. W przyszłym roku, jeśli organizatorzy zdecydowaliby się na przykład na Zb. Sulejowski, z chęcią podejmę się zorganizowania noclegów.
PS
Jest mi niezmiernie przykro, że muszę prosić o skreślenie nas (@Alexspin+Monika) z listy uczestników. Porozumiałem się z właścicielem ośrodka i niestety nie można zabrać ze sobą psa. Nie mamy go z kim zostawić, a oddanie do hoteliku nie wchodzi w rachubę...
Przykro mi ...znowu nie uda się browarkować?!
Użytkownik BOB1 edytował ten post 17 lipiec 2018 - 13:28
#64 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 13:14
Ponieważ nikt z "ziomali" nie chce się do mnie przyznać to spróbuję z innej beczki.
Na zlot wybieram się z łódką i szukam załoganta, który potrafi odpuszczać. Ja jestem grubo +40 i mam swoje wady ale potrafię odpuścić. Jeśli znają sie 2 osoby, które się nie napinają to na pewno się dogadamy.
Wędkuję 99% na spinning ale głównie na rzekach a na zbiornikach zaporowych mam zerowe doświadczenie.
To może ja? Ta sama półka wiekowa
Lokalizacja Kabaty, to mamy spacerkiem przez Las.
- Piotrek Milupa, godski i BOB lubią to
#65 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 15:07
Jeszcze Silurus się do Ciebie odezwie, też jest z Józefosławia
- silurus i Durzy lubią to
#66 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 15:53
To może ja? Ta sama półka wiekowa
Lokalizacja Kabaty, to mamy spacerkiem przez Las.
No to mamy załogę
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- Piotrek Milupa i Durzy lubią to
#67 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 16:14
ZapraszamJeszcze Silurus się do Ciebie odezwie, też jest z Józefosławia
#68 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 18:55
Na dzień dzisiejszy pisać. Leszek odezwę się jutro.
#69 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 19:12
#70 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 20:48
Zapisać bym prosił. Dojadę jednak w sobotę rano bo sprzęt na Podlasiu więc w piątek po pracy najpierw na działkę muszę.
- bartsiedlce lubi to
#71 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 21:01
Bierzesz swojego gumowca?
#72 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 21:10
A może tym razem zdjęcie ze zlotu zrobimy w sobotę po śniadaniu przed wypłynięciem?
- Piotrek Milupa, puszek7 i michal7709 lubią to
#73 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 21:16
Dobry pomysł
- puszek7 lubi to
#74 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 21:16
Bierzesz swojego gumowca?
No właśnie. Po Bugu nie bardzo to może tam popływam . Kogoś z klubu tetryka mogę na wodę zabrać.
#75 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 21:40
Wiem, że macie już komplet i być może zajrzę o ile się uda. Po prostu lubię tych co się nie napinają
Użytkownik SlawekNikt edytował ten post 17 lipiec 2018 - 21:46
#76 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 21:44
Przybywaj Sławek. I bierz silnik!
#77 OFFLINE
Napisano 17 lipiec 2018 - 21:47
Przybywaj Sławek. I bierz silnik!
Mam i gumofilce i silnik do nich. Niestety w mojej robocie jeszcze za wcześnie na takie plany ...
#78 OFFLINE
Napisano 18 lipiec 2018 - 05:43
Alex, poszukaj jakiegoś alternatywnego noclegu.
Przykro mi ...znowu nie uda się browarkować?!
Postaram się, ale zawsze mam z tym kłopoty, bo nasz "piesek" to Jużak, potwór prawie 70cm w kłębie. Z małymi pieskami przyjmują, ale nie każdy jest przychylny niedźwiedziom polarnym...
- michal7709 i SkiDivPL lubią to
#79 OFFLINE
Napisano 18 lipiec 2018 - 08:54
Też tak lubię wędrować bez ciśnienia:) Nad wodą musi być relaks! Podrzucam coś śmiesznego na co natknąłem się w internecie, trochę jakby w temacie;)Ponieważ nikt z "ziomali" nie chce się do mnie przyznać to spróbuję z innej beczki.
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
- Pietruk lubi to
#80 ONLINE
Napisano 18 lipiec 2018 - 09:14
Postaram się, ale zawsze mam z tym kłopoty, bo nasz "piesek" to Jużak, potwór prawie 70cm w kłębie. Z małymi pieskami przyjmują, ale nie każdy jest przychylny niedźwiedziom polarnym...
Szefostwo tej bazy ... wiele straciło w moich oczach
- Alexspin lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: zlot, jerkbait, siemianówka
|
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Aukcja charytatywna →
Limitowana kurtka Jerkbait.pl - Aukcja dla JanuszaNapisany przez Piotrek Milupa , 11 paź 2019 jerkbait, kurtka, limitowana |
|
|
|
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Master-YO - jerki z UkrainyNapisany przez YO-Master , 12 sie 2016 jerk, jerkbait, jerkbait handmade |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
KONKURS NA OPOWIADANIE WĘDKARSKIE - tu umieszczamy wpisyNapisany przez Friko , 09 gru 2012 konkurs, jerkbait, opowiadanie i 1 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Warszawskie Spotkanie 27 grudnia 18:00Napisany przez @slider@ , 05 gru 2012 spotkanie, warszawskie, jerkbait |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych