Wybór wędki na lipienia i jelca
#241 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 10:21
Po takim wyjeździe zmieni ci się spojrzenie na wędkarstwo muchowe i wędki.
Co Ty na to?
- Krzysiek Dmyszewicz lubi to
#242 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 10:23
Krzyś zabiorę Cię do Szwecji
Co Ty na to?
Mam w planach jelcowe ekspedycje w Polsce.
#243 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 10:50
Tak, trójka to trójka, ma pozwolić komfortowo podawać małą muche linkami #3.Nie, nie, nie... natomiast jeśli traktujesz #3 fast tak samo jak #3 slow i uczysz tak innych, że "trójka to trójka" to wyrządzasz szkodę innym.
Akcja i ugiecie zależne tylko od preferencji użytkownika, zarówno rzutowych jak i sposobu holowania.
#244 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 11:10
I po co Marian napisałeś tego zamazującego rzeczywistość posta?
"Sposób holowania"... ??? Ręce opadają...
Dalej zamazuj najważniejsze cechy i uwydatniaj omotkę na przemian z insertem... współczuję młodym adeptom, którzy natkną się na Twój wpis o "sposobie holowania"...
- "Dzień dobry Panu, jestem młodym muszkarzem i chciałbym kupić muchówkę o akcji ....................., ponieważ mój sposób holowania.......... "
Na razie Marian
#245 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 11:21
Krzyś zabiorę Cię do Szwecji
Co Ty na to?
To też wskazane, ale najpierw zaproś Krzysia przy jakiejś okazji na Dunajec. Kiedyś obiecał, że wybierze się tam i połowi w trampkach na stopach.
Krzysztof, planujesz skrobnąć "Jelca wędkarza doskonałego" po tych ekspedycjach?
#246 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 12:35
To są właśnie preferencje indywidualne.
Chcesz być wiarygodny, to każdego posta zaczynaj "moim zdaniem", " dla mnie", " według mnie".
#247 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 12:51
(...) Chcesz być wiarygodny, to każdego posta zaczynaj "moim zdaniem", " dla mnie", " według mnie".
Nie muszę mówić "moim zdaniem", gdy coś dotyczy faktów, których Ty - wplatając subiektywne preferencje - nie pozbawisz cech obiektywnych.
#248 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 13:35
Sorki za off, ale widzę, że Kol. Krzysiek Dmyszewicz wprowadza tu i stara się utrzymać swój poziom z FFF :-(
Nie wiem czy nabija ilość postów czy ma kontuzję ortopedyczną i miast łazić po wodzie rozładowuje swe frustracje pisząc np:
"Pasjonaci przychodzą i odchodzą : A ja łowię i wciąż mnie to jara "
Ot cały post...
Użytkownik domeldoom edytował ten post 31 październik 2018 - 13:35
#249 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 13:48
Tipflex fast Ok - wpleciona subiektywna ocena naciagajaca obiektywny fakt że tylko Fulflex slow jest Ok...
#250 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 13:49
Tu jest za dużo ludzi mających zbyt wielką ochotę wszystko spłycić i wykrzywić, żeby się bawić w dalszą dyskusję
#251 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 13:57
Marian, Ty nic nie kumasz Jesteś zaślepiony klasami AFTMA i zmanipulowany prze marketing. Zresztą co Ty możesz wiedzieć o flafiszingu jak nie łowisz jelcy na lejącego się gluta w "teoretycznej" klasie #6 (zmierzonej metodą CC), przeciążonego linka o profilu "prezetejszyn"! W dupie byłeś i gówno widziałeś kiedy nasz "gwiazdor" już napierdzielał leszczyną na trawniku i ciskał kurczaki #4-ką
#252 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 14:07
O właśnie, leszczyna, pasuje do wątku. Dzięki Tałer za przypomnienie tego historycznego filmu. Oczywiście full flex
#253 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 14:10
A może problem leży po Twojej stronie Krzysiek? Stare powiedzenie mówi , że o normalności stanowi większość....
Myśle, wręcz jestem pewien, że kłopot jest z tym jak się wypowiadasz a nie co mówisz. Forma. Masz cały czas styl mentora-yody.
Pełen tytuł posta powinien brzmieć: Najlepsza wędka na lipienie i jelce wg Krzyśka.
Pozdrawiam
- kleniarz lubi to
#254 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 14:18
Wydaje mi się, że niektórzy za bardzo biorą coś do siebie, inni za szybko czytają itd. Nie napisałem w tym wątku nic, co by nie było logiczne i klarowne. Nikogo też nie obraziłem. Śmiać mi się z niektórych postów wolno.
Przyjedź razem z Jachu na ryby, Berlin jest rzut beretem.
Pozdrawiam Cię serdecznie
Krzysiek
#255 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 14:22
mike
- randomrodmaker lubi to
#256 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 14:43
Prawdopodobnie leszczyna za bardzo wyschła i zrobiła się medium fast...
- kleniarz, Krzysiek Dmyszewicz, jachu i 1 inna osoba lubią to
#257 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 14:49
Krzychu mi sie mazy bryka 4x4, jest tego od cholery w kangurowie.
Sa tanie, srednie i jebitnie drogie. Wszystkie cos tam maja, co inna nie ma. Ja sobie upatrzylem cis w takiej klasie sredniej, ale bez wzgledu co nabede, jak sie wpierdole w dziure z blotem albo mialbym wjechac na kamieniste wzniesienie pod katem 45° to mam pozamiatane- DLACZEGO? a dlatego, ze w zyciu 4x4 nie jezdzilem i bez wzgledu, czy to jest samochod z leszczyny, czy z Cabelasa, ja jestem zakopany w blocie.
Czyli tak jak, niezaleznie od ceny, cechy ugiecia i walorow rzutowych, trzeba sie tym sprzetem umiec poslugiwac.
Kurwa, miekko, sztywno itp. zrobiles wykers/tabele NO I GUT, moze poczekaj, az ktos doceni i ci podziekuje, a nie jebeiesz bez sensu ciagle o tych samych kijach i ich ugieciu, a ludzie na forum cie jebia, ze pieprzysz glupoty.
Idz na ryby, poczekaj( bo wedkarz to cierpliwy jest)
moze ktos cos pozytywnego ci odpisze na temat twojego diagramu. i wtedy wal
mike
- kleniarz, hi tower, jbk i 4 innych osób lubią to
#258 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 15:36
dokładnie napisane nic ująć nic dodać a przy okazji może by troszkę rzuty potrenować bo to nie rzucanie a ciepanie tą leszcyna ,
- Richi55 lubi to
#259 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 16:10
A może problem leży po Twojej stronie Krzysiek? Stare powiedzenie mówi , że o normalności stanowi większość....
Ooo, to już się robi niebezpieczne, bo jeśli większość, która wybrała Panią Zdanowską w Łodzi ma stanowić o normalności, to ja za taką normalność dziękuję
#260 OFFLINE
Napisano 31 październik 2018 - 16:20
Ooo, to już się robi niebezpieczne, bo jeśli większość, która wybrała Panią Zdanowską w Łodzi ma stanowić o normalności, to ja za taką normalność dziękuję
Kto mieczem wojuje, od miecza ginie... Tu wola większości jest od jakiegoś czasu ponad prawem...
Użytkownik mack edytował ten post 31 październik 2018 - 16:23
- wojciiech lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych