Street Fishing 2019
#21 OFFLINE
Napisano 10 marzec 2019 - 17:13
#22 OFFLINE
Napisano 14 marzec 2019 - 08:14
#23 OFFLINE
Napisano 14 marzec 2019 - 09:07
Pogratulować czułego węchu:)
#24 OFFLINE
Napisano 21 marzec 2019 - 10:46
#25 OFFLINE
Napisano 21 marzec 2019 - 12:24
Chyba trzeba do wróżki sie wybrac, skoro szefowie ani mru-mru:)
A poważnie - to szkoda by było , bo impreza zacna:)
- Karpiu95 lubi to
#26 OFFLINE
Napisano 22 marzec 2019 - 21:24
#27 OFFLINE
Napisano 22 marzec 2019 - 22:37
#28 OFFLINE
Napisano 22 marzec 2019 - 23:11
Owszem, to zacna impreza jest. Nawet mimo pewnych mankamentów ale nie musi być co roku
Użytkownik ASAPfishing edytował ten post 22 marzec 2019 - 23:19
#29 OFFLINE
Napisano 22 marzec 2019 - 23:24
Chyba mniej chodzi o wartość wpisowego, a bardziej o słowność.
Gdyby Remek napisał - tydzień po zawodach w Szczecinie - nie zawracajcie tyłka - zawodów więcej nie będzie - lub - na tydzień przed pierwszymi zawodami ogłosimy zapisy - sprawa byłaby jasna.
A info, że na koniec lutego.. to chyba do czegoś zobowiazywało?
Zawodnicy też mają rodziny, pracę zawodową itp...
Takie podejście jest bardzo kiepskim podejściem...
- Framuga lubi to
#30 OFFLINE
Napisano 23 marzec 2019 - 07:21
Żeby nie było. Również czekam na SFE, głównie Bydgoszcz, ale jak się nie doczekam w 2019 to mój świat wędkarski się nie zawali
- venom_666 lubi to
#31 OFFLINE
Napisano 23 marzec 2019 - 18:39
#32 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2019 - 13:36
Nie no, każda informacja jest lepsza niż nabierania mułu w usta.
- S.N. lubi to
#33 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2019 - 17:38
Widać że niema sponsora resztę trzeba sobie dopowiedzieć. Żeby od początku to były zawody za slajdera i za statuetkę to pewnie nie było by .....
- rothen lubi to
#34 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2019 - 19:31
Ale przecież SF to nie jedyne zawody tego typu w kraju, wiele miast organizuje "otwarte" zawody spinningowe. Wystarczy pogrzebać w necie. Bardzo mi się podobały "miejskie łowy" w Gdańsku, za miesiąc klenie i jazie z Prosny. Przecież idzie sobie ułożyć "wędkarskie życie" praktycznie przez cały rok. Lubie bardzo SF szczególnie edycje w 2018r ale czasem warto odetchnąć od tych wszystkich "celebrytów" wędkarskich z turbo sprzętem za tysiące złotych, w koszulkach prawie zawodowych a w karcie 2 okonki 15cm... Może zróbcie faktycznie street za sajdera i paczkę kajtechów i wtedy wyjdzie ilu tak na prawdę kocha zabawę a ilu liczy na darmowe fanty za $$... Chociaż nie widzę nic złego w tym co napisałem w ostatnim zdaniu.
- eRKa lubi to
#35 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2019 - 20:40
Widać że niema sponsora resztę trzeba sobie dopowiedzieć. Żeby od początku to były zawody za slajdera i za statuetkę to pewnie nie było by .....
A powiem Ci że pierwsze na Kanale Żerańskim w 2015 r. właśnie takie były te zawody. W kolejnych latach już było inaczej.
#36 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2019 - 20:59
A powiem Ci że pierwsze na Kanale Żerańskim w 2015 r. właśnie takie były te zawody. W kolejnych latach już było inaczej.
Byłem na nich. Brak nagród akurat mi nie przeszkadza. Szkoda tylko żeby od tak zakończyła się ta zacna seria. Wracając do przepychu i rewii mody to Krzysztof trafnie to ujął. Pisze to ja Radek ze sprzętem za gruby hajs regularnie zerujacy ale uśmiechnięty.
- Catrol i eRKa lubią to
#37 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2019 - 21:35
Byłem na nich. Brak nagród akurat mi nie przeszkadza. Szkoda tylko żeby od tak zakończyła się ta zacna seria. Wracając do przepychu i rewii mody to Krzysztof trafnie to ujął. Pisze to ja Radek ze sprzętem za gruby hajs regularnie zerujacy ale uśmiechnięty.
Radek nie chciałem nikogo urazić każdy łowi sprzętem na jaki go stać, ale "rewia mody" istnieje i nie tylko ja z tego mam przysłowiową bekę
#38 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2019 - 21:56
No tak ale era gumofilców i drelichu na rybach już odchodzi powoli do lamusa, a streetfishing tym bardziej powinien być kolorowy , żeby odrózniać się na tle "szarego miejskiego tłumu".....
- eRKa lubi to
#39 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2019 - 22:10
A może by tak wzorem Piotrka(od GS) zrobić alternatywne SFP skoro Remek milczy?
Sądzę, że w każdym mieście w którym odbywały się dotychczasowe zawody znalazło by sie kilku chęnych którzy by to ogarnęli?
Sponsorzy, nagrody, banery , koszulki sprzęt - wszystko to w sumie jest dodatkiem do samego wędkowania i rywalizacji.
Dzis chyba każdy ma tego sprzętu dość...
Uważam, że wielka szkoda byłaby gdyby to się tak zakończyło....
Użytkownik eRKa edytował ten post 25 marzec 2019 - 22:13
- PLnK lubi to
#40 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2019 - 22:13
era kopania piłki w romariach i trampkach też minęła, ale to nie znaczy, że mój syn musi ubierać mercuriale żeby pokopać z kolegami:) ... P.S. gumofilce i drelich? to chyba jeszcze z czasów kiedy wg legendy, w rzekach było tyle ryb, że przebranżawiały się w jaszczurki i na ląd uciekały bo miejsca w wodzie nie było?
- bob74 lubi to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych