Jerkbait sie śmieje :)
#801 OFFLINE
Napisano 08 październik 2009 - 21:56
#802 OFFLINE
Napisano 09 październik 2009 - 09:12
#803 OFFLINE
#804 OFFLINE
Napisano 09 październik 2009 - 12:06
#805 OFFLINE
Napisano 14 październik 2009 - 17:39
- patrz na tego faceta, za chwilę skończy jeść jabłko, a ogryzek wyrzuci na chodnik, więc my go wtedy złapiemy i wlepimy mu mandat za śmiecenie.
- dobry pomysł poczekajmy więc
Facet z przodu zjadł swoje jabłko ale ogryzka nie wyrzucił, tylko schował do kieszeni.
Zdziwieni policjanci dogonili faceta i pytają:
- dlaczego nie wyrzuciłeś ogryzka, po co go niesiesz ze sobą?
- cóż widzi pan panie władzo, w ogryzku jest pełno pestek, a pestki jabłka jak mało kto wie, zjadane na surowo poprawiają inteligencję. Więc niosę ze sobą ten ogryzek, a w domu przed snem zjem sobie z niego pestki.
Policjanci chwilę szepczą między sobą, po czym:
- słuchaj pan, sprzedaj nam ten ogryzek, dajemy 50 zł
- no nie wiem, ... a niech stracę! 70 zł i ogryzek wasz.
- zgoda!
Facet poszedł w swoją stronę, a policjanci zaczęli jeść pestki z ogryzka. Po chwili jeden wybucha:
- Ale z nas głąby! Przecież za 70 zł to byśmy mogli sobie kupić kilka worków jabłek.
- Widzisz ... pestki zaczynają działać!
#806 OFFLINE
Napisano 17 październik 2009 - 00:40
-Za 1000zł mogę ugryźć Ciebie w cycka?
Dziewczyna na to:
-Nie,zwariował pan.
Starszy Pan:
-Za 5000zł mogę ugryźć Ciebie w cycka?
Dziewczyna na to:
-Nie.
Starszy Pan:
-Za 10000zł mogę ugryźć Ciebie w cycka?
Dziewczyna myśli:
(Ugryzie mnie i będę mięć 10000zł, chyba śię zgodzę).
-Zgadzam śię ale pod jednym warunkiem, musimy się schować żeby nas nikt nie widział.
Udali śię do parku w krzaki,dziewczyna podniosła bluzkę i ukazały śię piersi.Starszy pan masuje,całuje,ssie cycki.
Dziewczyna myśli sobie:
(miał mnie ugryźć a tylko masuje,całuje i ssie)
-Prosze pana dlaczego pan nie gryźie ???
Starszy pan mówi:
-Nie stać mnie.
#807 OFFLINE
#808 OFFLINE
Napisano 21 październik 2009 - 12:31
szczery do bólu:
http://www.allegro.p...kolowrotek.html
mi to wygląda na ciepły towar,
http://www.allegro.p...hp?uid=11468285
reszta rzeczy też wygląda jakby wyjęta z samochodu.
#809 OFFLINE
Napisano 22 październik 2009 - 09:26
Nie, no Rysiek widać ćwiczy...szacun..
Rysiek ściąga spodnie, a tam umięśnione uda, wyrzeźbione łydki....Mąż znowu sobie myśli-
Nie, no Rysiek kozak jest...
Rysiek rozbiera się do końca pokazując ponadprzeciętnej wielkości przyrodzenie. Mąż znowu zadziwiony-
Nie, no Rysiek spoko koleś...
Po chwili zaczyna się rozbierać żona...Mąż sobie myśli-
Ku**a, ale wstyd przed Ryśkiem
#810 OFFLINE
Napisano 22 październik 2009 - 17:30
#811 OFFLINE
Napisano 22 październik 2009 - 18:48
#812 OFFLINE
Napisano 22 październik 2009 - 20:08
#813 OFFLINE
Napisano 22 październik 2009 - 23:17
#814 OFFLINE
Napisano 22 październik 2009 - 23:21
Na drugim filmiku po beczce słuch zaginął
#815 OFFLINE
Napisano 27 październik 2009 - 08:58
CBA zdemaskowane
Odsłonięta została kolejna prowokacja CBA. “Gazeta Wyborcza”, TVN i “Polityka” zdemaskowały agenta “Romka”. Sprawa wyszła na światło dzienne przy procesie działacza PZPN Franciszka D. pseudonim Szkatuła, który przyznał się do udowodnionych mu 37 sprzedanych meczów. Okazało się jednak, że był to wynik prowokacji CBA.
– Zakochałem się – wyznał przed sądem “Szkatuła”. – Czy ja nie mam prawa do szczęścia? “Romek” uwiódł mnie. Ofiarowywał tomiki Pawlikowskiej-Jasnorzewskiej, prawił komplementy, obiecywał wspólne życie. Czy mężczyzna mógłby się mu oprzeć? A czy ja nie mam prawa do szczęścia?
Reszta http://blog.rp.pl/wildstein/
#816 OFFLINE
Napisano 27 październik 2009 - 09:04
#817 OFFLINE
Napisano 27 październik 2009 - 09:28
#818 OFFLINE
Napisano 31 październik 2009 - 10:15
„Chciała za seks zdobyć bilety na mecz” http://www.zczuba.pl/zczuba/1,90957,7196124,Chciala_za_seks_ zdobyc_bilety_na_mecz.html
#819 OFFLINE
Napisano 31 październik 2009 - 10:36
Żona:
- Nie zaczynaj dzisiaj. Boli mnie głowa.
- Zmówiłyście się dzisiaj, czy co, do jasnej cholery?
W szpitalu leży kobita w śpiączce. Pielęgniarka zauważyła, że gdy myje jej miejsca intymne wykres fal mózgowych się zmienia. Poinformowala o tym męża z propozycją że mógłby zastosować stymulację polegającą na seksie oralnym. Mąż początkowo miał opory, ale w końcu się zgodził. Wszedł do pokoju żony, a pielęgniarka obserwowała monitory. Nagle wykres stał się zupełnie płaski. Pielęgniarka wpada do pokoju, a mąż zapinając spodnie:
- Chyba się udławiła...
Hej Zenon. Chodź, pogramy w szachy.
- Nie mogę. Żona mi zmarła.
- To dam ci grać czarnymi.
Był sobie raz pewien książę, który pewnego dnia spytał piękną księżniczkę, czy wyjdzie za niego za mąż.
W odpowiedzi usłyszał tylko krótkie: Nie! ...
I żył książę długo i szczęśliwie, jeździł na polowania i na ryby, każdego dnia spotykał się z kolegami, pił mnóstwo piwa i upijał się w sztok, grał w brydża, rozrzucał skarpetki po domu i nie opuszczał deski sedesowej, posuwał służki, sąsiadki i koleżanki, śpiewał pod prysznicem na cały głos, pierdział, kiedy miał na to ochotę, głośno bekał i drapał się po jajach.
Rozmawia dwóch kumpli:
- Zacząłem jej prawić komplementy, a ona mi łup z plaskacza.
- Coś sprośnego jej powiedziałeś?
- Niee, w sumie nic nie powiedziałem.
- To jak ty jej prawiłeś te komplementy?
- Rękoma...
#820 OFFLINE
Napisano 31 październik 2009 - 12:52
- Chyba się udławiła...
Zajefane!
Był sobie raz pewien książę, który pewnego dnia spytał piękną księżniczkę, czy wyjdzie za niego za mąż.
W odpowiedzi usłyszał tylko krótkie: Nie! ...
I żył książę długo i szczęśliwie, jeździł na polowania i na ryby, każdego dnia spotykał się z kolegami, pił mnóstwo piwa i upijał się w sztok, grał w brydża, rozrzucał skarpetki po domu i nie opuszczał deski sedesowej, posuwał służki, sąsiadki i koleżanki, śpiewał pod prysznicem na cały głos, pierdział, kiedy miał na to ochotę, głośno bekał i drapał się po jajach.
Było!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
2 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych
-
Lokityrem, Z.Milewski