Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Jerkbait sie śmieje :)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
31921 odpowiedzi w tym temacie

#961 OFFLINE   ARMAGEDDON

ARMAGEDDON

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 48 postów
  • LokalizacjaCHEŁM

Napisano 16 grudzień 2009 - 21:00

http://www.allegrofun.pl/show/2699

#962 OFFLINE   Kuba Standera

Kuba Standera

W walce z głupota nie ma wygranych, są tylko cudem ocaleni

• Bloggerzy
  • PipPipPipPip
  • 9643 postów
  • LokalizacjaGibraltar i okolice

Napisano 16 grudzień 2009 - 23:01

Tylko ostatni niedowiarek dałby dyla razem z ciemnymi moherowymi muzułmanami , z kraju którego recesja nie bierze , i za który nikt się już nie musi wstydzić ..
Pozbyliśmy się w końcu nierentownych banków , stoczni , wojska . I będzie pełno czystego powietrza wolnego od autostradowego smrodu . Będziemy teraz usługi świadczyć . Dupą ..

:mellow:

#963 OFFLINE   Robert

Robert

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3774 postów
  • LokalizacjaAreszt Wydobywczy Istambuł

Napisano 17 grudzień 2009 - 06:18

Sławku, dupa to bardzo dobry towar. Po tym jak UE uznała pedalstwo za normę, świat stoi przed nami otworem :lol:

#964 OFFLINE   ARMAGEDDON

ARMAGEDDON

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 48 postów
  • LokalizacjaCHEŁM

Napisano 17 grudzień 2009 - 07:47

ed

#965 OFFLINE   ARMAGEDDON

ARMAGEDDON

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 48 postów
  • LokalizacjaCHEŁM

Napisano 17 grudzień 2009 - 07:48

#966 OFFLINE   Kamil Z.

Kamil Z.

Ekspert

• PRZEDSTAWICIEL MARKI
  • PipPipPipPip
  • 5317 postów
  • LokalizacjaWałbrzych/Wrocław
  • Imię:Kamil

Napisano 17 grudzień 2009 - 13:48

Sławku, dupa to bardzo dobry towar. Po tym jak UE uznała pedalstwo za normę, świat stoi przed nami otworem :lol:

Albo nasz otwór przed światem :mellow:

Sorry, ale musiałem

#967 OFFLINE   Zanderix

Zanderix

Zaawansowany

• Giełda komercyjna
  • PipPipPip
  • 1288 postów
  • LokalizacjaElbląg
  • Imię:Arkadiusz
  • Nazwisko:Maćkiewicz

Napisano 17 grudzień 2009 - 14:17

Gdyby komuś zabrakło pomysłów nad wodą polecam :lol:

http://file.qip.ru/f...7b/ribalka.html

Nie wiem czy to Ci sami od marchewki, ale pomysł przedni :mellow:

Uprzedzając wiem podebranie do bani :angry:

PZDR
Zanderix

#968 OFFLINE   popper

popper

Ekspert

• +Forumowicze
  • PipPipPipPip
  • 9559 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Imię:Waldek

Napisano 17 grudzień 2009 - 14:44

Do testów to Jest gdzieś taki temat :o

#969 OFFLINE   Tommek

Tommek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1184 postów
  • LokalizacjaPolska

Napisano 17 grudzień 2009 - 14:51

Arek powinieneś ze swoim wodnym aparatem coś takiego przećwiczyć :mellow:

#970 OFFLINE   Robert

Robert

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3774 postów

Napisano 17 grudzień 2009 - 16:55

Mam parę telefonów z aparatami, ale nie wiem czy będą na nie brały bo mają simlocki :wacko:

#971 OFFLINE   mifek

mifek

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 11308 postów
  • LokalizacjaWioska Z Tramwajami
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:...znane...

Napisano 18 grudzień 2009 - 08:55

Robert a moze simlock bedzie powodowal ze beda braly ryby tylko jednego gatunku? jakiego? pewnie trzeba bedzie sprawdzic :mellow:

#972 OFFLINE   Panek

Panek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2387 postów
  • Imię:Karol

Napisano 22 grudzień 2009 - 18:57

http://www.smog.pl/wideo/31548/dzieci_tancza_razem_z_tatusie m_super/

Fajne :mellow:

#973 OFFLINE   Maynard

Maynard

Cast Spinn C&R

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1912 postów
  • LokalizacjaPoznań

Napisano 22 grudzień 2009 - 20:02

http://demotywatory.com/2469 :mellow:

#974 OFFLINE   ARMAGEDDON

ARMAGEDDON

Nowy

• +Forumowicze
  • Pip
  • 48 postów
  • LokalizacjaCHEŁM

Napisano 23 grudzień 2009 - 17:23

:lol:

#975 OFFLINE   mifek

mifek

SUM

• +Forumowicze
  • PipPipPipPipPip
  • 11308 postów
  • LokalizacjaWioska Z Tramwajami
  • Imię:Rafał
  • Nazwisko:...znane...

Napisano 31 grudzień 2009 - 16:49

KOMENTATORZY:

Wypowiedzi polskich sprawozdawców sportowych

101. - Wszystko w rękach konia (powiedział Jan Ciszewski, wówczas sprawozdawca wyścigów konnych i jednym zdaniem zapadł w pamięć kibiców)
100. - Końcówka Ciby nie wyglądała imponująco.
99. - Wyprzedził Dariusza Śledzia i cala śmietankę polskich żużlowców.
98. - Swietlana Fomina jest bardzo doświadczona i dużo daje.
97. - A Karolak ma na imię Piotr, za co przepraszamy.
96. - Włodek Smolarek krąży jak elektron koło jądra Zbyszka Bonka.
95. - Zawodnicy uzupełniają przy linii bocznej boiska pierwiastki śladowe.
94. - Jest to walenie głową w dobrze ustawiony, twardy mur.
93. - Chociaż jest obrońcą, podrywa swych kolegów.
92. - Cały czas pada od 15 minut.
91. - Z pewnością kasety z gra Ajaxu były śledzone.
90. - Te upały przypominają człowiekowi, w jakiej części składa się z wody.
89. - Polak zakończył już rwanie, podobnie jak ci z państwa, którzy oglądali
nasze poprzednie wejście.
88. - Dostałem sygnał z Warszawy, ze maja już Państwo obraz, wiec możemy
spokojnie we dwójkę oglądać mecz.
87. - Piłka chyba za długa, ale Podbrożny sadzi długie susy.
86. - Po przerwie mróz nie zelżał, a wręcz przeciwnie, wiatr nie osłabł.
85. - Nie chciał narażać achillesów, wiec strzelił gorzej.
84. - Temperatura w Spodku osiągnęła sto stopni.
83. - W zespole wojskowych rozstrzelał się Nyckowiak.
82. - Francuz ratuje resztki twarzy.
81. - A oto i sam Hakan, któremu zabrakło kilkunastu centymetrów.
80. - Na trybunach 10 tys. sympatyków tego nowoczesnego obiektu.
79. - Jeszcze 18 sekund do końca Szweda Berqvista.
78. - Holenderka mimo prowadzenia jest faworytka.
77. - Mecz rozgrywano w holenderskich warunkach, przy padającym deszczu.
76. - Po pierwszych 48 minutach prowadzimy z Holandia 2:1.
75. - Obrońcą wybił piłkę na tak zwany przysłowiowy oślep.
74. - Piłka przeszła dwa metry między spojeniem słupka z poprzeczka.
73. - Witam państwa ze stadionu Camp Nou, stadionu, który pamiętam z meczu finałowego i nie tylko.
72. - Oto ten moment przed momentem na państwa ekranach.
71. - Nie było tu jednak nikogo, a konkretnie Lentiniego.
70. - Czechosłowak, sądząc po sylwetce, lubi sobie wypić pilsnerka.
69. - Jęk zawodu na trybunach, zupełnie jakby torreador nie trafił w byka.
68. - W deblu jest jednak mniej ruchu przy stole niż w grze podwójnej.
67. - Piłka ugrzęzła gdzieś tam w ciałach warszawskich zawodników.
66. - Sędziowie, gdy skoczą dalej, dają wyższe noty.
65. - Widzimy dynamiczny skok Japończyka, zakończony ładowaniem.
64. Cudowne dziecko dwóch pedałów
63. Polak walczy z murzynem - to ten w czerwonych spodenkach

#976 OFFLINE   biosteron

biosteron

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1945 postów
  • LokalizacjaNadbużańskie tereny.
  • Imię:Marcin

Napisano 31 grudzień 2009 - 17:53

Zastanawiałem się gdzie ten film wkleić,ale myślę, ze tu jest jego miejsce :lol:
FILM

#977 OFFLINE   kryst

kryst

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2028 postów

Napisano 31 grudzień 2009 - 19:20

Dwa stare dowcipy na zakończenie Roku:

Jaka jest różnica między Nauczycielem/lką a Pedofilem?

Pedofil naprawdę KOCHA dzieci. :D

A teraz będzie ostro, bardzo ostro, więc dzieci i wrażliwi ludzie, proszę, wylogujcie się:

Jaki jest NAJSILNIEJSZY organ w ciele kobiety?

Usta!

Dlaczego?

Bo mogą pociągnąć konia!

#978 OFFLINE   Robert

Robert

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3774 postów

Napisano 04 styczeń 2010 - 06:56

Tajny referat premiera (Wprost)
Studiująca córka przyjeżdża na wieś do rodziców i oznajmia, że jest w ciąży. Rodzice rozpaczają, narzekają, lamentują. Aż wreszcie zdesperowany ojciec mówi: „Zanim odpowiesz, dobrze się zastanów. Jesteś pewna, że to twoje?”. Tak premier rozpoczął swój tajny referat do ministrów i najbliższych współpracowników. Dotarłem do tego sensacyjnego wystąpienia. Oto najważniejsze fragmenty.

Zacząłem od historyjki z dziewczyną w ciąży – mówił premier – bo pokazuje ona, jak się powinniśmy zachowywać. Wielokrotnie wam powtarzałem, że przyznajemy się tylko do tego, z czego w żaden sposób nie możemy się wykpić. A nawet wtedy rżniemy głupa. Jak mówił nasz odwieczny wróg Jarosław: „Nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne”. Ale niestety, wy zachowujecie się jak dzieci, i to niezbyt rozgarnięte. Wezwałem na przykład Mira i Zbycha i nakazałem, żeby posprzątali po aferze. A ci lecą do kolegów, kłapią dziobami, to wszystko się nagrywa. Jakby jeden z drugim nie mógł sobie kupić prepaida, nauczyć się jakiegoś szyfru czy załatwić sprawy tak jak Janusz z tymi studentami i emerytami, co to na ochotnika na jego kampanię wpłacali. Was chyba kompletnie pogięło. Teraz Mirek musi się w komisji męczyć, jak by tu sprawę na tamtych zwalić i odwlekać przesłuchania, a przecież wiecie, jaki on jest wrażliwy i przywiązany do praworządności. I jeszcze mnie będą oskarżać o przeciek. A mówiłem Grzesiowi, Sławkowi i Rafałowi: K…, po co ja was mam? Mieliście zatrzymywać błoto przed drzwiami mojego gabinetu. Dlatego musiałem ich wywalić. No i Krzysiek z Abwery też zapomniał, że po to tam jest, żeby nasi wiedzieli wcześniej, na co mają uważać. Gdybym chciał, żebyście się zajmowali jakimś durnym urzędniczeniem, to bym was nie wybrał, bo przecież sami wiecie, że nie macie o tym pojęcia.

Myślicie pewnie – kontynuował premier – że jak już doszliśmy do władzy, to powinniśmy ją sprawować. Durnota i naiwność. Kiedy próbuje się coś robić, to dopiero są kłopoty. Nasi poprzednicy zrobili tę głupotę i przegrali z kretesem. Weźcie przykład z minister Ewy. Fantastycznie się stara nic nie robić, a i tak jest wściekle atakowana. A gdyby zaczęła coś robić, to dopiero byłby Armagedon. Albo minister Jacek. Nic nie robi i proszę, dostaje nagrody i zbiera honory. Albo minister Aleksander. Ledwie zaczął coś robić w sprawie tych głupich stoczni, i już napytał sobie biedy. Teraz się uspokoił i jest dobrze. Podobnie ministrowie Radek, Bogdan, Cezary czy Waldemar. Ja sam bardzo się staram, bo przecież nikt nie będzie pamiętał, jak sprawowałem urząd, ale zapamiętają, że dobrze grałem w piłkę, ładnie jeździłem na nartach, biegałem dla figury czy chodziłem z wnukiem na spacery. Nie dajcie się podpuścić, że minister powinien się czymś konkretnym zajmować. To pułapka, bo dopiero wtedy będzie można nas rozliczać. Dlaczego niemowlaki są niewinne? Bo nic nie robią. Pamiętajcie – podsumował premier – władza jest zbyt poważną sprawą, żeby się nią poważnie zajmować. Tym bardziej że nawet nic nie robiąc, mamy pełne ręce roboty. I na Boga, jak już musicie coś robić, przynajmniej nie dajcie się złapać!

#979 OFFLINE   Kuba Standera

Kuba Standera

W walce z głupota nie ma wygranych, są tylko cudem ocaleni

• Bloggerzy
  • PipPipPipPip
  • 9643 postów
  • LokalizacjaGibraltar i okolice

Napisano 04 styczeń 2010 - 09:44

Tajny referat premiera (Wprost)
Studiująca córka przyjeżdża na wieś do rodziców i oznajmia, że jest w ciąży. Rodzice rozpaczają, narzekają, lamentują. Aż wreszcie zdesperowany ojciec mówi: „Zanim odpowiesz, dobrze się zastanów. Jesteś pewna, że to twoje?”. Tak premier rozpoczął swój tajny referat do ministrów i najbliższych współpracowników. Dotarłem do tego sensacyjnego wystąpienia. Oto najważniejsze fragmenty.

Zacząłem od historyjki z dziewczyną w ciąży – mówił premier – bo pokazuje ona, jak się powinniśmy zachowywać. Wielokrotnie wam powtarzałem, że przyznajemy się tylko do tego, z czego w żaden sposób nie możemy się wykpić. A nawet wtedy rżniemy głupa. Jak mówił nasz odwieczny wróg Jarosław: „Nikt nam nie wmówi, że białe jest białe, a czarne jest czarne”. Ale niestety, wy zachowujecie się jak dzieci, i to niezbyt rozgarnięte. Wezwałem na przykład Mira i Zbycha i nakazałem, żeby posprzątali po aferze. A ci lecą do kolegów, kłapią dziobami, to wszystko się nagrywa. Jakby jeden z drugim nie mógł sobie kupić prepaida, nauczyć się jakiegoś szyfru czy załatwić sprawy tak jak Janusz z tymi studentami i emerytami, co to na ochotnika na jego kampanię wpłacali. Was chyba kompletnie pogięło. Teraz Mirek musi się w komisji męczyć, jak by tu sprawę na tamtych zwalić i odwlekać przesłuchania, a przecież wiecie, jaki on jest wrażliwy i przywiązany do praworządności. I jeszcze mnie będą oskarżać o przeciek. A mówiłem Grzesiowi, Sławkowi i Rafałowi: K…, po co ja was mam? Mieliście zatrzymywać błoto przed drzwiami mojego gabinetu. Dlatego musiałem ich wywalić. No i Krzysiek z Abwery też zapomniał, że po to tam jest, żeby nasi wiedzieli wcześniej, na co mają uważać. Gdybym chciał, żebyście się zajmowali jakimś durnym urzędniczeniem, to bym was nie wybrał, bo przecież sami wiecie, że nie macie o tym pojęcia.

Myślicie pewnie – kontynuował premier – że jak już doszliśmy do władzy, to powinniśmy ją sprawować. Durnota i naiwność. Kiedy próbuje się coś robić, to dopiero są kłopoty. Nasi poprzednicy zrobili tę głupotę i przegrali z kretesem. Weźcie przykład z minister Ewy. Fantastycznie się stara nic nie robić, a i tak jest wściekle atakowana. A gdyby zaczęła coś robić, to dopiero byłby Armagedon. Albo minister Jacek. Nic nie robi i proszę, dostaje nagrody i zbiera honory. Albo minister Aleksander. Ledwie zaczął coś robić w sprawie tych głupich stoczni, i już napytał sobie biedy. Teraz się uspokoił i jest dobrze. Podobnie ministrowie Radek, Bogdan, Cezary czy Waldemar. Ja sam bardzo się staram, bo przecież nikt nie będzie pamiętał, jak sprawowałem urząd, ale zapamiętają, że dobrze grałem w piłkę, ładnie jeździłem na nartach, biegałem dla figury czy chodziłem z wnukiem na spacery. Nie dajcie się podpuścić, że minister powinien się czymś konkretnym zajmować. To pułapka, bo dopiero wtedy będzie można nas rozliczać. Dlaczego niemowlaki są niewinne? Bo nic nie robią. Pamiętajcie – podsumował premier – władza jest zbyt poważną sprawą, żeby się nią poważnie zajmować. Tym bardziej że nawet nic nie robiąc, mamy pełne ręce roboty. I na Boga, jak już musicie coś robić, przynajmniej nie dajcie się złapać!

Przyciężkie jak smutki fabrykowane przez Ochranę...
Swoja drogą, że ugrupowania mające na sztandarach bób, homar, włoszczyzna i tak wywijające flagą i swym rzekomym antykomunizmem, nie dość że mają w składzie najwięcej ex-komuchów to jeszcze słuchanie i czytanie ich tak bardzo przypomina oglądanie kronik filmowych i towarzysza Wiesława... Ten sam styl, te same tanie chwyty, tyle że pod płaszczykiem taniego patriotyzmu i żenująco na poklask katolicyzmu...
Smutne, że ideały patriotyzmu zdegradowały się do wywłok, które o nich klaszczą w TV Trwam od bladego świtu... Piłsudski musi cierpieć pośmiertne katusze...

#980 OFFLINE   Robert

Robert

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3774 postów

Napisano 04 styczeń 2010 - 10:04

Rzeczywistość jest niestety dużo bardzie ponura niż ten żart naczelnego z egzekutyw figurantów. Ta nienawiść do patriotyzmu, katolików, chrześcijaństwa, którą programuje GW swoich czytelników, ćwierć inteligentów i żydokomunę , nie zagłuszy faktów. Z tymi dużo trudniej dyskutować. Jak widać powyżej czytanie GW i oglądanie Trwam od rana do nocy to mieszanka wybuchowa :lol:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

2 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych

tomkosto, Fatso