Czerwony Kapturek zjadł wilka
Użytkownik Sławomir edytował ten post 27 styczeń 2018 - 17:29
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 styczeń 2018 - 16:56
Czerwony Kapturek zjadł wilka
Użytkownik Sławomir edytował ten post 27 styczeń 2018 - 17:29
Napisano 27 styczeń 2018 - 19:35
Użytkownik anpart edytował ten post 27 styczeń 2018 - 19:38
Napisano 27 styczeń 2018 - 19:41
Dlaczego David Copperfield musiał odwołać swój występ w Polsce?
Nikt nie był nim zainteresowany. W Polsce nie jest niczym niezwykłym gdy coś znika.
Po czym poznać że w Niemczech jest za wielu Polaków ? Cyganie
ubezpieczają mieszkania...
Dlaczego nie powinieneś potrącać Polaka jadącego na rowerze ?
Możliwe że to twój rower.
Napisano 27 styczeń 2018 - 20:42
Napisano 27 styczeń 2018 - 21:04
...a mogli byśmy obchodzić radosny jubileusz osiemsetnej strony "jerkbajt się śmieje"
Właśnie Robercie, jubileusz ... ponieważ ostatnio, od jakiegoś czasu coraz częściej znajduję tu posty, które kompletnie mnie nie śmieszą, chyba mam drewniane poczucie humoru. Zatem wróciłem do pierwszych kilku stron tego wątku, który co warto zaznaczyć, ma już ponad 11 lat - zatem po przeczytaniu kilku pierwszych stron dochodzę do wniosku, że idiociejemy .. poziom zdecydowanie obniżamy. Na tych pierwszych stronach trochę więcej dawaliśmy od siebie a nie tylko bezkrytyczne kopiuj/wklej ... a byłbym zapomniał, no i "Niemców" było zdecydowanie mniej ,,,
Napisano 27 styczeń 2018 - 21:06
.
Napisano 27 styczeń 2018 - 21:58
Napisano 27 styczeń 2018 - 22:07
Ja Wam opowiem dowcipa z życia wziętego
Ze dwadzieścia lat temu pojechaliśmy z kumplem do jego nowo poznanej dziewczyny. Adres znamy itp., ale nigdy tam wcześniej nie byliśmy.
Zajechaliśmy, a tam pustka choć ponoć miało być nowe osiedle, a niedaleko domy jednorodzinne. I niby było, ale dopiero zaczęła się budowa ...
Bałagan straszny wszędzie, noc, nic kuźwa nie widać, chodzimy, kluczymy, no tragedia, w międzyczasie chyba ze piwa wypiłem ...
Wtem patrzę i widzę w oddali ognik z papierocha, więc mówię do kumpla: Twoja lalka to idź i się pytaj gdzie ten dom. Ten powoli podchodzi ja za nim w tzw. bezpiecznej odległości i się pyta. Gdzie tutaj jest taka i taka ulica ? A gościu siedzący i palący fajkę: nieeeeeee wiem
Użytkownik SlawekNikt edytował ten post 27 styczeń 2018 - 22:49
Napisano 27 styczeń 2018 - 22:30
Napisano 28 styczeń 2018 - 00:32
Kawały... niektórym można pogratulować ich wrzucania tutaj, ja bym się nie odważył. Jeszcze innych, takie historyjki dobrze bawią, cóż..., każdy znajdzie coś "odpowiedniego" dla siebie.
A że mod wycina te koronkowe opowiastki, ma prawo, takie jego poczucie wrażliwości i przyzwoitości. Czy słusznie, nie mnie osądzać.
Mnie nieodmiennie nasuwa się skojarzenie z dawno oglądanym filmem. Dryfujemy w kierunku scenariusza tego obrazu, zatytułowanym "Idiokracja"!
Napisano 28 styczeń 2018 - 02:33
Napisano 28 styczeń 2018 - 07:21
Napisano 28 styczeń 2018 - 16:04
Użytkownik anpart edytował ten post 28 styczeń 2018 - 16:33
Napisano 28 styczeń 2018 - 16:38
Kowalski podróżuje z teściową i żoną po krajach Bliskiego Wschodu. W jednym z państw, nie znając lokalnych obyczajów, nie zdjął nakrycia głowy przed portretem króla i cała rodzina została schwytana przez policję. Przewidzianą przez prawo karą za ten czyn było 50 batów, ale jako że Kowalscy byli gośćmi potraktowano ich ulgowo i przed wykonaniem wyroku zezwolono na wypowiedzenie jednego życzenia. Pierwsza była żona Kowalskiego, która poprosiła o przywiązanie do tyłka poduszki. Tak też zrobiono, ale że poduszka była mała, Kowalska dostała kilka batów w plecy. Teściowa była sprytniejsza i poprosiła o przywiązanie poduszki do tyłka i pleców. Jej życzenie spełniono i wyszła z opresji cała. Następny był Kowalski.
– Czy mogę mieć dwa życzenia? – zapytał.
Sąd po krótkiej naradzie odpowiedział, że tak.
– Zrozumiałem, że obraziłem waszą królową i zasługuję na karę. By w pełni odkupić moją winę proszę o 100 batów!
Szmer uznania przebiegł po sali.
– A drugie życzenie? – zapytał sędzia.
– Proszę o przywiązanie mi do pleców teściowej.
Hasło ma ponad 30 dni. Wprowadź nowe hasło.
– róża
– Hasło za krótkie.
– różowa róża
– Hasło musi zawierać minimum 1 cyfrę.
– 1 różowa róża
– Hasło nie może zawierać spacji.
– 1różowaróża
– Hasło musi zawierać co najmniej 10 różnych znaków.
– 1pieprzonaróżowaróża
– Hasło musi zawierać co najmniej jedną WIELKĄ literę.
– 1PIEPRZONAróżowaróża
– Hasło nie może zawierać kolejno następujących po sobie wielkich liter.
– 1Pieprzonaróżowaróża
– Hasło powinno mieć ponad 20 znaków długości.
– WsadzęCiwTyłek1PieprzonąRóżowąRóżęJeśliMiNatychmiastNieDaszDostępu!
– Hasło uprzednio używane
Użytkownik anpart edytował ten post 28 styczeń 2018 - 16:57
Napisano 28 styczeń 2018 - 17:34
Napisano 28 styczeń 2018 - 19:24
e226a58bcf072a3520f01fb8c9597a9e.jpg 58,56 KB 48 Ilość pobrań
Napisano 28 styczeń 2018 - 19:31
Trochę nie na czasie ale napisze
Grudzień , dzień przed świętami , siedzi sobie na dworcu PKP facet , dobrze ubrany z aktówką tyle że załamany , łzy w oczach , zamyślony i nagle do niego podchodzi ŚWIĘTY MIKOŁAJ ,
Ej , co tak sam siedzisz taki przygnębiony , co ty taki zapłakany , idą święta , czas powinieneś spędzać z rodziną , mów mi tu szybko co się dzieje
Ach Mikołaju , urząd skarbowy zablokował mi konto , firma mi upada , żona nie chce mnie widzieć w domu , mało tego samochód mi się popsuł , nic innego tylko się rzucić pod pociąg
Wiesz co , z tego wzdlędu że jestem ŚWIĘTYM MIKOŁAJEM , zbliżają się święta , to stanie się cud , twoje problemy znikną , urząd skarbowy odblokuje ci konto , firma zacznie z powrotem prosperować , wracasz do domu i żona będzie ci przychylna , popatrz , te kluczyki to są od ferrari które stoi na parkingu przy dworcu , jednym słowem wszystko wróci no normy , ale nie ma nic za darmo , musisz coś zrobić
Jak to , co niby mam zrobić
Musisz mi zrobić loda
Ale jak loda , przecież jestem facetem
Tak jak powiedziałem , coś za coś , przemyśl sprawę i odpowiedz
Facet siedzi myśli , k*****a przecież to tylko zrobić loda , jakoś to przeżyje , chwila moment i po sprawie a będę ustawiony z powrotem do końca życia .
No dobra Mikołaju , zgadzam się
Poszli w zaciszne miejsce , facet zrobił co trzeba , Mikołaj zapina rozporek i kieruje pytanie do gościa
Ej powiedz mi ile masz lat
No , mam 41 lat
I ty k*****a wierzysz w Świętego Mikołaja
4 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych