Polska - Ukraina 1:3
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 marzec 2013 - 22:55
Polska - Ukraina 1:3
Napisano 22 marzec 2013 - 22:58
Taaa, podczas tego wyjątkowego spotkania powstało kilka całkiem nowych bluźnierstw, przekleństw, oraz sposobów na intymne spotkanie mojego glana z pośladkami co poniektórych uczestników meczu.
Napisano 22 marzec 2013 - 23:06
Napisano 22 marzec 2013 - 23:06
Polska Reprezentacja są jak jądra..
...niby biorą udział ale nigdy nie wchodzą!!
Napisano 22 marzec 2013 - 23:07
Nic się nie stało,polacy nic się nie stało...
Napisano 22 marzec 2013 - 23:18
Napisano 23 marzec 2013 - 09:54
twardziele przy porodzie
Napisano 27 marzec 2013 - 09:17
Użytkownik Dagon edytował ten post 27 marzec 2013 - 09:17
Napisano 27 marzec 2013 - 19:40
Terry Crews w akcji:
PA PA PA PA PA POWER!!!
Napisano 27 marzec 2013 - 20:14
Za wielką wodą te reklamy Old Spice wywołały niezłą zadymę.
Otóż ogromna liczba osobników płci męskiej, ale ze środowisk, wokół których teraz w naszym kraju toczy się medialny szoł, zaopatrzyła się w potworne ilości pachnideł wyżej wspomnianej firmy i w skórzanych stringach, wypachniona, na zydelku z IKEi czekała, czekała cierpliwie całymi wieczorami…
…aż przez ścianę wpadnie wielki umięśniony murzyn w samych gaciach…
Fala, tsunami reklamacji, po jakimś miesiącu – cierpliwi są, aż strach…
Napisano 28 marzec 2013 - 13:59
Witam
Może będzie to tylko dla mnie śmieszne i jednocześniej interesujące ale spójrzcie sami
Bartuś.jpg 61,57 KB 69 Ilość pobrań
Bartus1.jpg 88,07 KB 73 Ilość pobrań
i link z Bartusiem w roli głównej
http://allegro.pl/me...3129233398.html
Użytkownik karmel edytował ten post 28 marzec 2013 - 14:44
Napisano 28 marzec 2013 - 17:56
Napisano 28 marzec 2013 - 22:34
.... znalezione w sieci
Dwadzieścia powodów, dla których wędkarstwo jest lepsze niż sex
1. Możesz uciąć sobie drzemkę podczas łowienia.
2. Jeżeli masz taką potrzebę, to swoją najlepszą zdobycz możesz powiesić sobie na ścianie.
3. Nie musisz chować swoich magazynów wędkarskich.
4. Całkowicie akceptowane jest płacenie profesjonaliście, żeby z tobą połowił raz na jakiś czas.
5. Dziesięć Przykazań nic nie mówi o łowieniu ryb.
6. Jeżeli twój partner robi zdjęcia lub kręci film video, podczas gdy ty łowisz ryby, nie musisz obawiać się zamieszczenia zdjęć w Internecie.
7. Twój wędkarski partner nie robi ci wyrzutów na temat ludzi, z którymi kiedyś łowiłeś.
8. Łowienie z kimś, kogo się zupełnie nie zna jest powszechnie tolerowane.
9. Jeżeli poznasz lub zobaczysz super wędkarza, nie musisz mieć wyrzutów, że wyobrażasz siebie was wędkujących razem.
10. Jeżeli Twój wędkarski partner nie może pójść na ryby, to nie będzie miał(a) zastrzeżeń żebyś poszedł z kimś innym.
11. Nikt Ci nie powie, że oślepniesz jak będziesz sam łowił.
12. Jeżeli zadajesz się z zawodowym wędkarzem przewodnikiem, to nie musisz się obawiać, że jest to podstawiony policjant
13. Nie musisz iść do obskurnego, podejrzanego sklepu, w odległym miasteczku, aby kupić sprzęt wędkarski.
14. Możesz powiesić sobie wielki kalendarz wędkarski nad biurkiem, opowiadać wędkarskie kawały i namawiać koleżanki (kumpli) z pracy na ryby bez obawiania się oskarżeń o molestowanie.
15. Nie ma chorób przenoszonych przez wędkarstwo.
16. Jeżeli chcesz pooglądać sobie wędkarskie programy w TV nie musisz wykupywać abonamentu Playboya.
17. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że będziesz łowił z tym samym partnerem do końca życia.
18. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że rzucisz wędkarstwo jak twój partner przestanie się tym interesować.
19. Nie musisz być nowożeńcem, aby planować swoje wakacje pod kątem swojej ulubionej rozrywki
20. Twój wędkarski partner nigdy nie powie ci „ZNOWU?! Łowiliśmy ryby w zeszłym tygodniu! Czy wędkarstwo to jedyna rzecz, o której myślisz?!?
Napisano 28 marzec 2013 - 22:37
proponuję zachować dystans
Napisano 28 marzec 2013 - 23:00
@tofik uważaj, uważaj! Są koledzy po kiju noszący do Simms’a moherowy kapelutek, zrobią ci najazd na chatę i gromnicą wyprostują poczucie humoru.
Napisano 28 marzec 2013 - 23:18
@dagon- "srali muchy będzie wiosna" - moje poczucie humoru jest nie do wyprostowania ...........uwierz że żona i "mamusia" walczą z tym od kiedy mnie poznały..............i jakoś to wszystko trwa ,albo raczej "trwam" w tym
Napisano 28 marzec 2013 - 23:23
Muchi to już dawno nie srali, a i wiosny nie widać, u mnie też panie poległy, a mnie łatka świntucha i heretyka mocno odpowiada. Nikt się przynajmniej nie dziwi gdy zeżrę świąteczną wędzonkę i na ryby polecę.
Napisano 28 marzec 2013 - 23:57
Faktycznie rzecz biorąc to katolikiem jestem ,za ostatnie przebyte sacramenta uiściłem stosowną opłatę........paragonu nie otrzymałem Ale najśmieszniejsze jest to ,że najważniejsze święto według "mojej" wiary ustalane jest według pogańskich zasad czyli, faz księżyca..........Alleluja,i tak poza meritum to gdzie jest krzyż? Podobno powodem szybkiego wyboru "największego" były lęki przed najazdem ludności z pytaniem na ustach "gdzie jest biały dym"-a na to nikt nie był przygotowany.........
Napisano 29 marzec 2013 - 20:59
Pacjent u lekarza. Panie doktorze co zrobić żeby dożyć stu lat. Medycyna nie zna recepty. A jakieś zalecenia panie doktorze. Nie pić alkoholu , nie palić , ograniczyć sex, unikać zajęć podnoszących ciśnienie jak hazard ,sporty ekstremalne i oczywiście wędkarstwo. Wtedy dożyje stu lat. Tego nie wiem , ale na pewno będzie się panu dłużyło.
Napisano 30 marzec 2013 - 19:48
... tak to sie robi w... a zresztą, zobaczcie sami:
2 użytkowników, 0 gości, 1 anonimowych