Podbije taka ciekawostka z newsweeka...
...o ile mi wiadomo to Sowieci dla Polaków ( i nie tylko)- widać ktoś, kogoś, czegoś nie douczył .... szmatława ta prasa niemiecka w Polsce
Użytkownik giaur27 edytował ten post 22 styczeń 2017 - 15:28
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 styczeń 2017 - 15:06
Podbije taka ciekawostka z newsweeka...
...o ile mi wiadomo to Sowieci dla Polaków ( i nie tylko)- widać ktoś, kogoś, czegoś nie douczył .... szmatława ta prasa niemiecka w Polsce
Użytkownik giaur27 edytował ten post 22 styczeń 2017 - 15:28
Napisano 22 styczeń 2017 - 15:29
Witam
Nie rozumiem,co jest śmiesznego w tych filmikach gdzie komuś tam dzieje się krzywda.
Zabawy z kradzieżą rowerów....Klejenie kogoś do krzesła...
Ciekawe jak się zachowujecie gdy na parkingu - oczywiście ktoś całkiem niechcący przerysuje wam bok czy drzwiami uszkodzi blachę....Rozumiem, że pokładacie się z radochy:) - to do malucha na łące...
Rower...zjeżdżał facet z niewielkiego wzniesienia.Przejeżdżał przez krawężnik - wywrócił się.Dostał kierownicą w brzuch. Pękła śledziona. I facet do piachu.Znałem go.
Sorry lecz nie mogłem się powstrzymać.
Pozdrawiam - Romek
Drogi Romku, faktycznie masz rację, nie wszystko jest śmieszne, A co do malucha na łące, to chyba nie zrozumiałeś. Maluch i jego załoga brali udział w rajdzie, zatem musieli się liczyć z możliwością dachowania, nie ucierpieli specjalnie, śmieszna zaś była reakcja pijanego "właściciela" łąki - zupełnie nieadekwatna do sytuacji
Pozdrawiam
P.S. Romku nie zapomnij ...
Użytkownik janusz.walaszewski edytował ten post 22 styczeń 2017 - 15:32
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:06
... i to się trzyma kupy (z przewagą kupy)
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:11
Tylko nie wiem czy to w ogóle jest śmieszne ?
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:12
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:20
No wlasnie Niedlugo sie doczytamy ze Polacy bombe atomowa na Hirosime zrzucali
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:21
Użytkownik coloumb edytował ten post 22 styczeń 2017 - 16:22
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:25
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:29
A dla czego prom do Szwecji (Karlskrony) płynie o godzinę dłużej niż z powrotem?
Wystarczy spojrzeć na mapę. W tamtą stronę płynie ... pod górę
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:35
"Jeszcze jak nie musiał bym go gonić to spoko byłbym łaskawy, ale po pościgu to by oberwał. "
No i wtedy to ok....Ale nie robić sobie zabawy z czyjegoś cierpienia.
Co do reakcji właściciela....śmieszna? Fakt z pijanym nie pogadasz,lecz czy śmieszne jest gdy ktoś nam coś zniszczy?
W Teksasie ha haa - ci z malucha mogli by być ołowiem poczęstowani jak mówi WC
No dobra - wiem, że się czepiam...ale taki już jestem hahaha
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:51
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:53
Zamknijcie ten wątek , już z niczego nie można się śmiać . Życie jest smutne.
Napisano 22 styczeń 2017 - 16:58
Tak jak bardzo cieszy mnie tekst o Rysiu na Maderze to napisanie go na Fladze jest, dla mnie, bardzo słabe! Napisanie miejscowości na Biało-Czerwonej mieści się jeszcze w ramach smaku( bo to przecież małe Ojczyzny ) tak taki tekst jest , w mojej ocenie, niedopuszczalny i pokazuje całkowity brak szacunku do barw narodowych....
Oprócz tekstu o Rysiu była też rymowanka o "niemieckiej drużynie" ( nie będę jej zamieszczał bo poleci.... ) i ta , była już napisana na płótnie. I wszystko było ok.
Napisano 22 styczeń 2017 - 17:03
Ratowanie kota w Rosjii
Napisano 22 styczeń 2017 - 17:06
Romuś zabawa z czyjegoś cierpienia , cierpi to właściciel roweru jak go straci.
Chyba nikt Ci nie ukradł roweru ,rower to skarb nie wiem jaki jesteś rocznik bo teraz dzieciaki to na to leją , ale ja na rower czekałem dwa lata i jak ktoś by mi go ukradł to bym umarł .
I uwież mi jak kiedyś menale chcieli go wypchnąć z pociągu jak wracałem z Otwocka miałem 10 lat to tak go złapałem ,że musieli by wypchnąć go ze mną a dziś dałbym 2 tyś a i 3 żeby ich spotkać bo w zęby dostałem i kopa też .
A sztuczka z rowerem fajna bardzo mnie ubawiła.
Przeczytaj mój post z poprzedniej strony...
Jest tyle innych śmiesznych rzeczy..ot choćby numer z portfelem na żyłce.To rozumiem.Zabawa.
Ale powtórzę, mało zabawne jest prowokowanie sytuacji gdzie komuś może stać się co złego.
Napisano 22 styczeń 2017 - 17:16
Przeczytaj mój post z poprzedniej strony...
Jest tyle innych śmiesznych rzeczy..ot choćby numer z portfelem na żyłce.To rozumiem.Zabawa.
Ale powtórzę, mało zabawne jest prowokowanie sytuacji gdzie komuś może stać się co złego.
Z tym portfelem to tak nie można, bo delikwent może się potknąć albo zaplątać się w żyłkę może też dostać zawału. To wcale nie śmieszne .
Napisano 22 styczeń 2017 - 17:42
Napisano 22 styczeń 2017 - 17:43
Napisano 22 styczeń 2017 - 17:53
Nie przesadzam.
Zabawne byłoby gdyby złodziej o tym opowiadał.
No dobra - pośmiejcie się ze mnie...
Zdarzyło się że będąc na rybkach zanocowałem z kolegami na stanicy.Oczywiście jakaś flaszka - w dzień znów łowienie..Powrót do domu.
Wyjmuje z torby jakieś śmieci i nagle.... wypada opakowanie po Dureksach...
Haaa... ciche dni dość długo trwały...Ale figlarze jeszcze dłużej mnie unikali...
3 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych