Kadłub, wykończenie, konsola, fotele, elektryka, zenza. Brakuje tylko przyczepy, silnika i elektroniki .
Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka
Czyli drugie tyle i trochę więcej
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 05 październik 2020 - 21:52
Kadłub, wykończenie, konsola, fotele, elektryka, zenza. Brakuje tylko przyczepy, silnika i elektroniki .
Czyli drugie tyle i trochę więcej
Napisano 05 październik 2020 - 23:39
🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴Pytałem o Triton 510 - 75000 zł
Napisano 06 październik 2020 - 04:00
Napisano 06 październik 2020 - 08:59
Czy Ktoś z kolegów katuję 420 lub 440 po wisełce?
Napisano 06 październik 2020 - 19:10
Napisano 06 październik 2020 - 19:12
.Ostatnio konfigurowałem Rivierfoxa 500 i komplet bez echa wyszedł 110tyś wiec terz nie mało to moim skromnym zdaniem wziąść Trion510 przynajmniej jest wiekszaA ja się terz mocno zastanawiam nad tą łajbom
Napisano 06 październik 2020 - 19:26
Tylko foxa zapłacisz , odbierzesz i masz spokój a tangiri bedziesz z pół roku czekał aż może łaskawie zrobią a później będą z pół roku poprawiać i brakujące elementy dosyłać ..Ostatnio konfigurowałem Rivierfoxa 500 i komplet bez echa wyszedł 110tyś wiec terz nie mało to moim skromnym zdaniem wziąść Trion510 przynajmniej jest wieksza
Napisano 06 październik 2020 - 20:17
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Dostałeś wybrakowaną i niezgodną z zamówieniem lódź od Tangiri ?
Napisano 06 październik 2020 - 20:48
Napisano 06 październik 2020 - 21:04
Nie że odrazu szajs ,ale Pan Tomek poprostu wie lepiej jak powinna być wykonana i wykończona łódź i przyczepa , żadnych zmian nie musi z klientem konsultować , bo przecież się dowie przy odbiorze. A po za tym firma w jakieś czarnej dziurze chyba się znajduje, bo czas zupełnie inaczej tam płynie , maile nie docierają , telefony tracą zasięg a kurier już nadane paczki po kilku tygodniach odbiera. Książkę już bym mógł napisać o tym wszystkim.No to teraz już zgłupiałem czyli co Tangiri to jaki szajs .lepiej brać foxsa
Użytkownik Łukasz.t edytował ten post 06 październik 2020 - 21:06
Napisano 06 październik 2020 - 21:23
🚴🚴🚴🚴🚴🚴🥒🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴Od 66 000 do 75 000 tys. Cena zależy od wykończenia itd.
Użytkownik @Brig edytował ten post 06 październik 2020 - 21:28
Napisano 06 październik 2020 - 21:36
Napisano 06 październik 2020 - 23:20
Hmm, a co z amerykanów w tym typie? Tangiri z tego conwidziałem bardzo starannienwykonana.
🚴🚴🚴🚴👍🚴🚴🚴🚴🥒🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴🚴
Wszystkie, po tym jak producent łodzi Tangiri na targoch, nie potrafił adpowiedzić na proste pytania techniczne, dotyczace jego produktu 😃
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Napisano 07 październik 2020 - 04:37
Napisano 07 październik 2020 - 05:51
Jak masz w miarę blisko to jedz do nich to może uda ci się od nich wyciągnąć, bo na wysłanie raczej nie ma co liczyć ja od czerwca czekamPanowie dajcie jakiś namiar na sklep z uchwytami do echa, trolingu, mocowanymi do profilu burtowego, w tym rowku, czy jak to nazwać.
Napisano 07 październik 2020 - 07:17
.Ostatnio konfigurowałem Rivierfoxa 500 i komplet bez echa wyszedł 110tyś wiec terz nie mało to moim skromnym zdaniem wziąść Trion510 przynajmniej jest wieksza
cena 500 z silnikiem 100KM, echosonda, dziobówka Xi5, akumulatory + ładowarka to 104,5 k brutto.
Napisano 07 październik 2020 - 07:25
Jak masz w miarę blisko to jedz do nich to może uda ci się od nich wyciągnąć, bo na wysłanie raczej nie ma co liczyć ja od czerwca czekam
Ja nie wiem jak sprawy są załatwiane przez Tomka bo nawet nigdy z nim nie rozmawiałem, ja od początku wszystko uzgadniałem z Markiem i zawsze było wszystko na czas i profesjonalnie. Ostatnio, jakiś miesiąc temu zamawiałem 20szt pinów do do mocowania akcesoriów na profilu burtowym i miałem je u siebie w ciągu 2 dni. Ja z obsługi w Tangiri jestem bardzo zadowolony dlatego zdziwił mnie Twój krytyczny post.
Napisano 07 październik 2020 - 09:58
Panowie dajcie jakiś namiar na sklep z uchwytami do echa, trolingu, mocowanymi do profilu burtowego, w tym rowku, czy jak to nazwać.
Do tego profilu możesz przykręcić wszystkie akcesoria, ja mam zamontowane Ram Mount, Railblaze i Borike ale trzeba mieć do tego odpowiednie piny, które możesz kupić w Tangiri.
Napisano 07 październik 2020 - 10:14
Za taką cenę, można kupić bardziej dopracowaną jednostkę, chociażby ze wschodu,
Zgodzę się z komentarzami niektórych osób tutaj , że obsługa klienta mocno kuleje i jeśli ktoś trafi na Marka to jest zadowolony, a jak nie to niekoniecznie. Zgodzę się też z tym, że chłopaki nie wyrabiają z ilością pracy i mają obsuwy. Nie ma co ściemniać, ale co do jakości wykonania łodzi, to piszesz bzdury.
Każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie o łodziach i pływał na różnych jednostkach widzi jak starannie są wykonane.
Akurat jednostki ze wschodu bardzo dużo pozostawiają do życzenia jak się zajrzy "pod kołderkę" i trochę na nich popływa. Aczkolwiek też nie stoją w miejscu i trzeba przyznać, że jakość u nich się poprawia.
Chyba , że "dopracowanie" dla Ciebie to plastic fantastic i pokład z dykty.
Jest już bardzo dużo użytkowników modeli 400, 440 i 460 w Polsce. Przed zakupem warto skonsultować z nimi czy są zadowoleni i samemu obejrzeć jak prezentują się łodzie. Różnice widać doskonale na wielu popularnych slipach, gdzie wodują się łodzie różnych producentów i można sobie porównać.
Niedawno sam tego doświadczyłem, gdy zrzucałem swoją 400 i podjechał wędkarz z dużo większą i droższą łodzią. Był wręcz zirytowany tym co zobaczył
Hmm, a co z amerykanów w tym typie? Tangiri z tego conwidziałem bardzo starannienwykonana.
I to jest wartościowy komentarz, napisany przez kogoś kto sam produkuje łodzie aluminiowe, więc zna temat od podszewki.
Użytkownik hlehle edytował ten post 07 październik 2020 - 10:27
Napisano 07 październik 2020 - 11:30
Użytkownik @Brig edytował ten post 07 październik 2020 - 11:46
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych