#hlehle
Jak to się utarło na forum, opinia przedstawiciela marki nie jest miarodajna
Dlatego zachęcam, żeby ludzie kontaktowali się z użytkownikami bezpośrednio.
Co do użytkowników łodzi to w większości widzę,wędkarzy komercyjnych, którzy piszą posty dziękczynne i wstawiają #Tangiri
Więc podejrzewam, że otrzymali dobre rabaty za promowanie tej marki
Tangiri nie daje od bardzo dawna żadnych upustów, a wręcz odwrotnie ceny rosną, ponieważ koszty produkcji są wyższe niż na początku zakładano. Tak więc powyższe stwierdzenie jest błędne.
A odnośnie amerykańskich producentów, to dzielą nas od ich technologii lata świetlne i wątpię czy dożyję do momentu, gdy zobaczę podobny produkt w europie
Akurat w segmencie łodzi 400-460 nie spotkałem się z lepszymi łodziami niż Tangiri. Wszystkie małe hamerykańce to łódki dla biedaków i miałem "nieprzyjemność" pływania na kilku takowych. Tu nawet nie ma czego porównywać, tu jest przepaść ...
Nie wypowiadam się za to na tematy, w których nie mam aż tak wielkiego doświadczenia, czyli w tym przypadku o łodziach powyżej 5m. Trochę pływałem na "wypasionych" dużych łodziach zza wielkiej wody, ale nie były to moje jednostki, więc występowałem na nich gościnnie.
Zgadzam się, że świetnie się prezentują i mają bardzo dużo dopracowanych detali, akcesoriów i wszelkiego rodzaju "przydasiów". Jednak gloryfikowanie tej masówki to skrajność w drugą stronę.
Najbardziej prestiżowy amerykański brand potrafi wypuszczać łodzie, które przeciekają po dwóch latach bo nity puszczają.
Tak więc ostrożnie z opiniami ...
Użytkownik hlehle edytował ten post 07 październik 2020 - 12:10