za kilka lat zmutują i im zęby wyrosną
ZEGRZE
#2181 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2013 - 08:57
#2182 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2013 - 09:03
Tak zupełnie poważnie, wybili szczupaki, zjedli sandacze, przetrzebili okonie to pozostanie karłowaty białoryb drugiej kategorii i sumy, które nawet pierwszego lipca nie drgnął na dźwięk kwoka i widok żywca. Bosko. PZW.
#2183 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2013 - 09:09
A ja się zastanawiałem gdzie te leszcze się podziały na Narwi a tu wystarczy się nad zalew na noc wybrać
#2184 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2013 - 09:12
Ale przecież rybak "nie może zabierać drapieżników" więc to pewnie wędkarze załatwili pogłowie drapieżników na ZZ
Rybacy łowią tylko leszcze i płotki a jak widać po wpisach na forum te gatunki mają się świetnie bo mimo presji rybackiej nawet na spining je się łowi i to jakie dorodne.
Qźwa przecież sami burmistrzowie okolicznych gmin powinni działać w tym kierunku aby było w zalewie jak najwięcej cennych wędkarsko ryb bo przyciągną one wędkarzy nie tylko z Warszawy i okolic ale też z Polski którzy zostawią kapuchę w okolicznych sklepach, przystaniach, hotelach i to w czasie kiedy już plażowicze znikną i łyse głowy nie będą miały przed kim się lansować na skuterach
- Dienekes, włodi, mdziam_78 i 1 inna osoba lubią to
#2185 OFFLINE
Napisano 23 lipiec 2013 - 21:36
Polskie ciężkie głowy nie dorosły jeszcze do takiego przyszłościowego myślenia.niestety.
#2186 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2013 - 15:37
W piątek przed południem trafiłem na Narwi (okolice mostu w Zegrzu) ładnego zębatego (65cm/1,8kg), który pobił na pomarańczowe kopyto 10cm z głowką 7g na wodzie o głębokosci ok.3-3,5m.
Oczywiscie, aby rybki się nie męczyły, przed sesją foto zostały ogłuszone przeznaczoną to tego profesjonalną pałką!
W pierwszej kolejności zapoznaj się proszę profesjonalnie z regulaminem J.pl
A to obiecana fotka z poprzedniego udanego wypadu na ZZ
Uwaga j.w.
Użytkownik Zanderix edytował ten post 06 sierpień 2013 - 07:36
#2187 OFFLINE
Napisano 28 lipiec 2013 - 17:30
Ale przecież rybak "nie może zabierać drapieżników" więc to pewnie wędkarze załatwili pogłowie drapieżników na ZZ
Rybacy łowią tylko leszcze i płotki a jak widać po wpisach na forum te gatunki mają się świetnie bo mimo presji rybackiej nawet na spining je się łowi i to jakie dorodne.
Qźwa przecież sami burmistrzowie okolicznych gmin powinni działać w tym kierunku aby było w zalewie jak najwięcej cennych wędkarsko ryb bo przyciągną one wędkarzy nie tylko z Warszawy i okolic ale też z Polski którzy zostawią kapuchę w okolicznych sklepach, przystaniach, hotelach i to w czasie kiedy już plażowicze znikną i łyse głowy nie będą miały przed kim się lansować na skuterach
Nadal jesteśmy postrzegani przez pryzmat gumofilców i siat, dla nich to te łyse łby na skuterach mają kasę ...
#2188 OFFLINE
Napisano 15 sierpień 2013 - 14:32
Witajcie koledzy. Co ciekawego dzieje sie nad naszym ZZ?? Od dłuższego czasu nikt nic nie notuje, czyżby nikt nie pływał po tak obfitej wodzie
#2189 OFFLINE
Napisano 15 sierpień 2013 - 18:22
Woda obfita TYLKO w...... wodę i łodzie różnych rozmiarów bo jeśli chodzi o wyniki wędkarskie to nie ma się czym chwalić więc pewnie dla tego cisza w wątku.
Pozdrowienia dla wytrwałych ciągle łowiących na ZZ.
#2190 OFFLINE
Napisano 15 sierpień 2013 - 21:55
Potwierdzam - brak ryb = brak wpisów.
#2191 OFFLINE
Napisano 16 sierpień 2013 - 06:15
aha jeszcze jedno. Ci co łowią to siedzą cicho, bo by przestali łowić jakby rozpowiedzieli.
#2192 OFFLINE
Napisano 16 sierpień 2013 - 06:18
ok napiszę co wczoraj złowiono na mojej łodzi w dwie osoby:
Leszcz 2 szt.
Boleń 1 szt
okoń ok 30 wymiarowych
Nie ma się czym chwalić.
Wolał bym napisać sandacz 75 i kilka krótkich ale nie stety łowi się to co da się łowić aby czerpać przyjemność z wędkowania a nie pływania i rzucania.
#2193 OFFLINE
Napisano 16 sierpień 2013 - 10:28
Koledzy, tak tylko pytalem, bo mam nogę w gipsie, a tu nikt nic nie pisze No faktycznie nie ma sie czym chwalić
#2194 OFFLINE
Napisano 20 sierpień 2013 - 12:34
Szkoda.....
Użytkownik HUNTER edytował ten post 20 sierpień 2013 - 12:36
#2195 OFFLINE
Napisano 20 sierpień 2013 - 12:49
W piątek przed południem trafiłem na Narwi (okolice mostu w Zegrzu) ładnego zębatego (65cm/1,8kg), który pobił na pomarańczowe kopyto 10cm z głowką 7g na wodzie o głębokosci ok.3-3,5m.
Oczywiscie, aby rybki się nie męczyły, przed sesją foto zostały ogłuszone przeznaczoną to tego profesjonalną pałką!
Uwaga j.w.
Takie rzeczy mogą Ci się Marecku przytrafić, jeżeli nie przeczytasz regulaminu.
A post sam w sobie mnie rozwalił, dobrze, że się nie męczyły...
Użytkownik Piotrek (sukingad) edytował ten post 21 sierpień 2013 - 12:48
- Pszemo lubi to
#2196 OFFLINE
Napisano 20 sierpień 2013 - 20:47
aha jeszcze jedno. Ci co łowią to siedzą cicho, bo by przestali łowić jakby rozpowiedzieli.
No patrząc na post tego profesjonalisty od robienia pałki, tzn robienia pałką to się nie dziwię
- Negra lubi to
#2197 OFFLINE
Napisano 20 sierpień 2013 - 20:54
...
Użytkownik Pszemo edytował ten post 20 sierpień 2013 - 20:56
#2198 Guest_outsider_*
Napisano 20 sierpień 2013 - 21:42
Esencja Jeziora Zegrzyńskiego.
W weekend więcej na wodzie niż pod wodą
Fishingclub
#2199 OFFLINE
Napisano 20 sierpień 2013 - 21:42
Uwaga j.w.
Niech ktoś wywali tego dekla z forum bo gość specjalnie i z premedytacją sieje ferment i frustrację wśród forumowiczów. Nie pozwólcie aby przez jednego osobnika pół wątku było zawalone wpisami dotyczącymi jakiegoś zboka brandzlującego się przed monitorem kompa kiedy czyta jak ludzi denerwują jego wpisy i wieszają na nim psy.
- Tomass, Dienekes i malcz lubią to
#2200 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2013 - 21:29
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych