Jasne, że Zegrzyńskim.
Panowie dajcie lepsze info na priv.
Za to co dotarło, jeszcze raz dzięki.
Pozdrawiam
ZEGRZE
#2381 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 16:34
#2382 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 16:44
Widzę, że koledzy nie grają Fair Play.
A może by tak z okazji MP wziąć tydzień urlopu i popływać w trzech sektorach?
Takie wpisy powinny być zakazane i komisja sędziowska powinna to kontrolować i dyskwalifikować szczególnie, że chodzi o MP a nie jakiś puchar sołtysa Wąchocka.
To jest tak samo nie fair jak ujawniony w sobotę na okręgu szczupak uwiązany na sznurku w jednym z sektorów.
Prawdziwi zawodnicy sami trenują a nie wyciągają info na forum.
- Dagon lubi to
#2383 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 17:06
A te zawody nie miały być jakoś 25-27??? Możecie potwierdzić?
#2384 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 17:19
A te zawody nie miały być jakoś 25-27??? Możecie potwierdzić?
No właśnie - byłem w sobotę Wierzbicy/Serocku i zawodów nie było. Dzwoniłem nawet w piątek do 13 czy są zawody i przystaniowy mówił , że najbliższe zawody to MP. Na stronie okręgu jest informacja, że zawody okręgowe są przesunięte na inny termin.
#2385 ONLINE
Napisano 14 październik 2013 - 17:23
#2386 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 17:42
...ujawniony w sobotę na okręgu szczupak uwiązany na sznurku w jednym z sektorów.
Już pal licho szukających informacji zawodowców, ale podpinanie ryb na zawodach tej rangi, zresztą na jakichkolwiek zawodach to już woła o pomstę do nieba.
W przypadku ujawnienia takiego "sportowca" powinien być dożywotni ban na starty w jakichkolwiek zawodach, pomijając co najwyżej wyścigi w workach.
#2387 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 17:44
Kolego @paawelek83 nie widzę nic niemoralnego ani niezgodnego z zasadami fair play w zapytaniu kolegi @czkawa. Nie popadajmy w skrajności. Jedni maja osobiste doświadczenia z tym łowiskiem, inni mają znajomych których mogą zapytać co i jak, a jeszcze inni, którzy nie mogą np wziąść urlopu pytają na forum. Jaka komisja sędziowska, Mistrzostw Polski?! Już widzę jak wertuja 1000-ce postów i oceniaja indywidualnie każdy z nich.
A gdzie fair play i osiągnięcie sukcesu ciężką(własną!!!) pracą.
Mistrzostwo Polski zdobywa się za wiedzę wędkarską i szczęście a nie za to że się ma znajomych co podpowiedzą gdzie i na co łowić.
Może mam kandydatowi na mistrza podać gpsy moich miejsc? jaki to będzie mistrz jak z tego skorzysta i wygra? kto wtedy będzie mistrzem, on bo złowił czy ja bo powiedziałem gdzie ma łowić?
Może jeszcze wypłynąć wcześniej i przypilnować miejsca dla zawodnika żeby nikt inny nie wpłynął?
Dajmy im powalczyć uczciwie. Niech zwycięży lepszy mimo, że będą tam również stali bywalcy jak Litwińscy, Lupa ale i oni są do pokonania mimo że swoje podwórko znają bardzo dobrze.
#2388 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 17:49
Już pal licho szukających informacji zawodowców, ale podpinanie ryb na zawodach tej rangi, zresztą na jakichkolwiek zawodach to już woła o pomstę do nieba.
W przypadku ujawnienia takiego "sportowca" powinien być dożywotni ban na starty w jakichkolwiek zawodach, pomijając co najwyżej wyścigi w workach.
Sędziowie powiedzieli, że następnym razem nic nie powiedzą tylko oznaczą rybę i sprawdzą kto ją zgłosi do miary po czym "zawodnik" zostanie publicznie zdyskwalifikowany na ogłoszeniu wyników.
Po takim zabiegu nie będzie trzeba dożywotnio banować bo taki oszust będzie chciał się pod ziemię zapaść i myślę że więcej na zawodach się nie pokaże
#2389 ONLINE
Napisano 14 październik 2013 - 18:05
zgadzam się w 100 %
#2390 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 18:08
Sędziowie powiedzieli, że następnym razem nic nie powiedzą tylko oznaczą rybę i sprawdzą kto ją zgłosi do miary po czym "zawodnik" zostanie publicznie zdyskwalifikowany na ogłoszeniu wyników.
Po takim zabiegu nie będzie trzeba dożywotnio banować bo taki oszust będzie chciał się pod ziemię zapaść i myślę że więcej na zawodach się nie pokaże
Świetny pomysł, na tych co wstyd mają.
#2391 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 19:46
Kolego paawelek83 ja nie proszę o podawanie namiarów na miejscówki, bo wiadomą rzeczą jest, że nikt takowych nie poda jak na tacy. To po pierwsze.
Po drugie. Mieszkam za daleko ZZ aby być tam stałym bywalcem, prosiłem jedynie o podstawowe informacje odnośnie Zalewu i metod połowu, wiadomo przecież że, każda woda, a w szczególności rybki lubią co innego. Tego dotyczyła moja prośba. Mam nadzieję że, spotkamy się na MP i wszystko sobie wyjaśnimy.
Pozdrawiam
Użytkownik czkawa edytował ten post 14 październik 2013 - 19:53
#2392 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 19:59
Może jeszcze wypłynąć wcześniej i przypilnować miejsca dla zawodnika żeby nikt inny nie wpłynął?
Takie przypadki są mi znane, nawet na najważniejszych zawodach, jeżeli zbiornik wodny nie jest zamknięty na czas trwania zawodów!!!
#2393 OFFLINE
Napisano 14 październik 2013 - 20:20
nie uczestniczę w MP. za cienki jestem ale prawdopodobnie któregoś dnia będę w przystani w Zegrzu.
#2394 OFFLINE
Napisano 15 październik 2013 - 09:14
Czy ktoś może jasno potwierdzić - te MP są w najbiższy weekend (18-20) czy w następny - 25-27?
#2395 OFFLINE
Napisano 15 październik 2013 - 09:17
17-20.10.2013
#2396 OFFLINE
Napisano 15 październik 2013 - 09:23
Dzięki!
#2397 OFFLINE
Napisano 15 październik 2013 - 10:44
mało tego. z tego co słyszałem ale nie wiem czy to prawda to sektory będą zamknięte dla wędkarzy
#2398 OFFLINE
Napisano 15 październik 2013 - 11:20
A to całkiem możliwe...pamiętam coś takiego dwa lata temu, też w październiku...zamknęli sektor od mostu w stronę Dębego i pilnowała tego motorówa z PSRu.
#2399 OFFLINE
Napisano 15 październik 2013 - 11:24
mało tego. z tego co słyszałem ale nie wiem czy to prawda to sektory będą zamknięte dla wędkarzy
Zawsze tak było, o ile mnie pamięć nie myli.
#2400 OFFLINE
Napisano 15 październik 2013 - 11:35
ale chyba tylko sektory będą wyłączone więc od mostu w zegrzu do Bugu będzie można łowić
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych