Co ma się koło do takiego,czy innego zachowania jednostki?
Jak ktoś zabije babcię w parku w Warszawie, to znaczy ,że to jest miasto morderców?
A no ma się i to dużo, a już tłumacze dla czego:
Po pierwsze odpowiadając na kolejne twierdzenie babuleńki Nie miasto morderców ale to znaczy ze ten park jest złą sławą owiany lub szukaj synonimu jakiego chcesz np. mój synonim z tematu bereciarze, oczywiście pewnie w danym parku są dobre ludki i złe ja tego nie osądzam to tak jak z dzieckiem w przedszkolu jesteś łobuz to już Cię szufladkują i tak samo jest w tym temacie oczywiście ja nie szufladkuje dlaczego miałbym to robić nie znam ich szufladkuje tylko Panów ze zdjęć i tyle. Plus przychodzi jeszcze mi powiedzenie jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i one
ale są wyjątki.
Koło ma się do takiego zachowania jednostki w sposób jasno określony w regulaminie danego koła i tak naprawdę wszystko zależy od tego czy Kojak lub Banderas się przyzna czy też nie, będą pewnie wyciągane jakieś konsekwencje np.; kołek osinowy w .... lub zakaz korzystania z niebieskiej łodzi bo jest już spalona na Zegrzu lub zmiana kaczuszkowego wdzianka(jeśli to czytasz fajne gdzie kupiłeś dasz polatać w stroju Mistrza/beretów).
A teraz oczywiście dla Aktorów ze zdjęć: KK Art. 191. § 1. oraz art. 115 § 12 oraz art. 235 § 1