Farby do aerografu
Started By
obcy91
, 11 mar 2012 13:37
506 odpowiedzi w tym temacie
#501 ONLINE
Napisano 20 lipiec 2024 - 21:28
Ostatnio ktoś pytając o zestaw pokazuje mniej więcej tutaj jak wygląda zestaw który był w na giełdzie.Pojemniki maja po 100ml i zostały dwa takie zestawy lub do zrobienia inne .
- pele lubi to
#502 ONLINE
Napisano 23 lipiec 2024 - 15:42
Sezon martwy warsztaty zamkniete a ludzie łowia.Dla przykładu trzy kolory z bliska jak wyglądają.
Żółty perła
Seledyn niemetalizowany
Oraz ala rudo brazowy metalizowany.
Żółty perła
Seledyn niemetalizowany
Oraz ala rudo brazowy metalizowany.
Załączone pliki
#503 ONLINE
Napisano 10 wrzesień 2024 - 15:27
Niebawem zagości rozowa perła u mnie w szafie.Pomimo że rozowa to tylko poświata.
#504 ONLINE
Napisano 18 wrzesień 2024 - 16:35
Najlepiej maluje się kamienia bardzo dobrze widać kolor.Tutaj można by było zrobić pisankę.
Załączone pliki
#505 ONLINE
Napisano 19 wrzesień 2024 - 13:29
Kolory które zasiliły szafkę.
Perła jest bardzo ciekawa na kartce niewidoczna a pod światłem oddaje poświatę jakby róż lub czerwień.
Niebawem wietrzenie więc pewnie coś wyjedzie do usunięcia.
Perła jest bardzo ciekawa na kartce niewidoczna a pod światłem oddaje poświatę jakby róż lub czerwień.
Niebawem wietrzenie więc pewnie coś wyjedzie do usunięcia.
Załączone pliki
#506 ONLINE
Napisano 29 październik 2024 - 18:25
Ostatnio widziałem że użytkownik jb pokazał kolory farbek na łyżeczkach i faktycznie wychodzi to ok.Wiec i ja też postaram się w wolnej chwili dokładając ofertę na łyżeczkach by pokazać lepiej.Tutaj dwa kolory które są dosyć pospolite ale na kartce wyglądały słabo.
Czekoladka i srebrno stalowy.
Oceńcie sami czy jest foto wystarczające by ocenić kolor.Niestety robione w sztucznym świetle.
Czekoladka i srebrno stalowy.
Oceńcie sami czy jest foto wystarczające by ocenić kolor.Niestety robione w sztucznym świetle.
Załączone pliki
- piotrmr, pele i psychowobsy lubią to
#507 ONLINE
Napisano 06 listopad 2024 - 22:04
Powolutku coś idzie kilka kolorków podpatrzonych jak pokazał to niedawno ,,rudi" ale będą też karteczki z kolorami.
Załączone pliki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych