Tomy's Bait-Tomy Hand Made
#1801 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2012 - 11:53
#1802 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2012 - 13:16
Załączone pliki
#1803 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2012 - 14:03
#1804 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2012 - 20:40
#1805 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 07:22
Ok.Postaram się pomalować odpowiednio.Wstawię gotowe bo bywa że są pętaki którym przeszkadzają surówki i piszą na pw.piszą w końcu jak się taki doczeka riposty że będzie miał kłopoty ze zdrowiem przez takie wk......e ludzi[nie koniecznie z mojej strony a ogólnie]to chodzi zastraszony przez pół roku i sądem grozi a potem jeszcze się żali i wyciąga na forum!!!a to już jest frajerstwo godne jedynie konika garbuska.Zachodzę w głowę jak to jest możliwe że wątek uważany przez co niektórych za beznadziejny,śmieszny i żenujący miał tyle wyświetleń ponad 150tysięcy a teraz od zera 20.Obiecuje poprawę a Ci którym się ten wątek podobał niech podziękują tym którzy mnie już wystarczająco zniechęcili i znudzili wiecznymi frajerskimi pierdołami nie wnosząc ze swojej strony nic na forum lub prawie nic.Tłumaczenie z mojej strony że wstawiam fotki z poszczególnych faz malowania bo chcę w ten sposób co nie którym pomóc w tworzeniu że wysyłam wobki forumowiczom bardzo często za FREE nie żądając nawet za koszt przesyłki biorąc go na siebie to jest nic panowie to się nie liczy.To już by było może dość!No i kozak Dokladnie o to mi chodzilo Co do malowania to srebro z czarnym, niebieskim, fioletem lub zielonym. Taki White fisch Kozackie naprawde!
#1806 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 07:26
Załączone pliki
#1807 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 08:32
Pokazywanie wszystkich kolejnych faz pracy nad woblerem ( zwłaszcza malowania ) jest naprawdę pomocne dla młodych konstruktorów.
Jeśli komuś wątek nie odpowiada to niech tu nie zagląda , a nie zawraca ci d... na priv.
#1808 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 08:38
#1809 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 08:44
zdr
#1810 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 08:56
....im stworzyć???No mogę ale nie napisze co bo znowu poczuje się jeden z drugim zagrożony.Gugcio też nie uważam się za guru/mistrza hand made i zwracałem uwagę na to w wątku jak ktoś mnie tak nazywał.Moim ideałem w malowaniu jest np. kolega Pstrągman z forum,jako konstruktor Paweł Wd.Wobler,Robert Hamer.To są dla mnie ludzie którym zazdroszczę w pozytywnym tego słowa znaczeniu wiedzy i talentu ale moje przynęty też łowią,również są okupione nie rzadko żmudną pracą.Tomku nie zwracaj uwagi na takich idiotów. Widocznie im się bardzo nudzi i trują Tobie d...e a według mnie to jest czysta zazdrość że oni tak nie potrafią Zobaczysz jeszcze zawitają u Ciebie żebyś im coś stworzył. Tylko proszę nic nie zmieniaj jest super tak jak jest
#1811 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 09:03
Jak dla mnie to Ty jesteś takim guru Często czerpie inspiracji w twoim wątku gdy tworze moje brzydale
#1812 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 09:14
#1813 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 11:49
p.s.
Definicja trola:
http://megaslownik.pl/slownik/angielsko_polski/131651,intern et+troll
#1814 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 12:23
Tomy osiągnął bardzo wysoki poziom hand made. Z pewnością ma do tego rękę i talent. Ma swój styl którego się trzyma, zresztą patrząc na forum, każdy strugacz ma swój styl i sposób.
To jest jak z samochodem jednemu podoba się fiat 126 a innemy porshe, jeden lubi kolor czerwony inny czarny.
Dlatego też są osoby którym się podobają Twoje woblery a są osoby którym mniej, więc jest to zrozumiałe
Jeśli chodzi o mnie, bardzo podziwiam Twoje doświadczenie i kunszt, lecz delikatnie nie jest to moja bajka woblery robisz przepiękne dla oka (z pewnością łowne), pełny szacunek ode mnie masz. Ale tak jak napisałem wyżej sa modele które mi się nie podobają.
#1815 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 13:09
Dodam jeszcze,
100% dobrej zabawy i pasji w tym tworzeniu, zero komercji nastawionej na zysk.
Pozdrawiam
Piotrek
#1816 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 14:15
Rozumiem jak jeszcze był jeden wspólny wątek, wtedy możemy wspólnie coś ustalać, jednak w tym przypadku Tomy jest AUTOREM i jednocześnie MODERATOREM swojego AUTORSKIEGO wątku.
Tomy strugaj, maluj, dokumentuj i nie odpuszczaj! Myślę, że na forum masz więcej sprzymierzeńców, którzy cenią Twoją pracę oraz sam wątek, niż zwykłych ujadaczy.
#1817 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 14:19
Załączone pliki
#1818 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 14:27
Tak a odnośnie priva z pianą żartowałem już bardziej interesuje mnie materiał przezroczysty,wtryskarki i wszystko co z tym związane.Jednak temat jak na tą chwile przerasta mnie z deczka finansowo ale to chciałbym robić w przyszłości.Jeden z najlepszych tego typu wątków, stworzony przez jednego z najlepszych (ścisła czołówka) twórców woblerów w kraju. Prawdziwe rękodzieła.
Dodam jeszcze,
100% dobrej zabawy i pasji w tym tworzeniu, zero komercji nastawionej na zysk.
Pozdrawiam
Piotrek
#1819 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 15:13
Psy szczekają karawana jedzie dalej
#1820 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 18:52
Powodzenia; ale drewienka też czasem wtedy porzeźbTak a odnośnie priva z pianą żartowałem już bardziej interesuje mnie materiał przezroczysty,wtryskarki i wszystko co z tym związane.Jednak temat jak na tą chwile przerasta mnie z deczka finansowo ale to chciałbym robić w przyszłości.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 9
0 użytkowników, 9 gości, 0 anonimowych