Tomy's Bait-Tomy Hand Made
#1821 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 20:35
Chodzi mi jedynie o kleniowe woblerki są ładne lecz nie w moim guście <kształtowo>. Ale wszyscy wiedzą że to ryba nas budujących przynęty oceni najlepiej ale tak czy siak zgadzam się z PGR'em należysz do czołówki i oby tak dalej.
#1822 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 21:42
#1823 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 21:49
Wolnoć Tomku w swoim wątku ,niech jeden pyskacz z drugim sobie własne wątki pozakładają i tam sobie rządzą.Jak komuś nie pasi nie musi tu zaglądać i tym bardziej łowić na Twoje wobki,nie ma się co przejmować,rób swoje.
Amen
#1824 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 22:03
#1825 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 23:00
#1826 OFFLINE
Napisano 23 kwiecień 2012 - 23:19
Kuba- mam wrażenie że przerasta Cię okres dojrzewania i mutacja głosu razem wzięte Nazywając idiotami ludzi którzy dłużej robią wobki niż Ty sam żyjesz,dajesz świadectwo samemu sobie No ale na liczniku Ci przybyło ,jeszcze rok i prześcigniesz samego Remka,wtedy oprócz kilku wobków gratis ,będziesz miał to forum a my będziemy się Tobie kłaniać [ proszę bez polityki na forum ]Tomku nie zwracaj uwagi na takich idiotów. Widocznie im się bardzo nudzi i trują Tobie d...e a według mnie to jest czysta zazdrość że oni tak nie potrafią Zobaczysz jeszcze zawitają u Ciebie żebyś im coś stworzył. Tylko proszę nic nie zmieniaj jest super tak jak jest
@Tomy- rób swoje,a jakże ,ale tacy wielbiciele chwały nie przyniosą,ani Tobie ,ani Twojemu wątkowi
#1827 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 08:07
#1828 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 08:13
#1829 ONLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 10:15
Nie wyglądają dobrze. Wyglądają fenomenalnie!
Zaraz lecę sprawdzić jak smakują rybkom
P.S. Odnosząc się do wszystkich, którzy negują Twoje działania - dzięki Bogu, że tacy są to wszystkich ryb nie wyłapią, bo nie sądzę, że jakaś się oprze Twojej perełce!
#1830 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 11:44
#1831 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 12:04
Tomku nie zwracaj uwagi na takich idiotów. Widocznie im się bardzo nudzi i trują Tobie d...e a według mnie to jest czysta zazdrość że oni tak nie potrafią Zobaczysz jeszcze zawitają u Ciebie żebyś im coś stworzył. Tylko proszę nic nie zmieniaj jest super tak jak jest
[/quote]
Kuba- mam wrażenie że przerasta Cię okres dojrzewania i mutacja głosu razem wzięte Nazywając idiotami ludzi którzy dłużej robią wobki niż Ty sam żyjesz,dajesz świadectwo samemu sobie No ale na liczniku Ci przybyło ,jeszcze rok i prześcigniesz samego Remka,wtedy oprócz kilku wobków gratis ,będziesz miał to forum a my będziemy się Tobie kłaniać [ proszę bez polityki na forum ]
@Tomy- rób swoje,a jakże ,ale tacy wielbiciele chwały nie przyniosą,ani Tobie ,ani Twojemu wątkowi
[/quote]
Może i poleciałem trochę za ostro ze słowami, ale jak komuś się nie podoba wątek @Tomyego i to co tu wstawia to po co tu zagląda ?
Tomku dzięki za wobka właśnie dotarł Jeszcze bardziej utwierdził mnie w tym, że to dzieła polskiego lurebuildingu
Trzymaj tak dalej bo świetnie Ci idzie. Czekam teraz na ostateczny wygląd nowych Holligansow
#1832 ONLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 12:41
Tomy rób swoje. A wtryskarki zostaw rapali Gdybyś nie był tak duży manualnie podesłałbym Ci pudełko po zapałkach z 25-cioma woblerami do ubrania choć za ostatnie mnie do tej pory klniesz
#1833 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 15:18
Z własnego doświadczenia wiem że gdy ktoś chce zrobić z pasji interes to już nie jest to pasją i nie jest tą sama osobą.
Ja powiedziałbym że jeśli ktoś ma pasję i potrafi zarabiać łącząc tą pasję w pracę zawodową, z której utrzymuje siebie i swoją rodzinę, to zawsze znajdzie sie zawistny, zakompleksiony polaczek, który tego nie może zdzierżyć. Jak można pracować i czerpać z tego przyjemność?
Miałem jakiś czas temu spięcię z takim typem, który czepił się mojego łowienia pod lodem i kiwaków które robię dla siebie, swojej drużyny i oczywiście na sprzedaż. Zaczęła się bezsensowna dyskusja, groźby pod moim adresem itp. Powiedziałem do kozaczka żeby przyjechał do mnie na GPX to zmierzymy się w dziedzinie na temat której ta awantura. Coś tam jeszcze pyskował więc zainteresowałem się co za typ. Poszukałem innych wypowiedzi jego na różnych forach i okazało się że to zakompleksiony pOLACZEK który żali się jakie ma problemy ze stulejką itp. Po mojej ostatniej wiadomości przeprosił i słuch po nim zaginął
Tomy robisz woblery niepowtarzalne, w swoim wypracowanym stylu. Nie powiem nic o ich pracy po nie miałem okazji, ale z opinni posiadaczy łowne 100% Cena za jaką je oddajesz to Twoja sprawa. Masa pracy, testów i serca włożonego w handmade i tak w Polsce jest sprawą niedocenianą. Zobacz na ceny handmadów w Skandynawii. Nikt tam nie wstydzi się tego że robi dobre przynęty, dostaje za to dobre pieniądze i może w życiu robić to co lubi.
#1834 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 15:34
Tomy Szacunek za to co robisz bo Twoje woblery są tutaj jednymi z najlepszych. Gratuluję talentu i pomysłowości w wykonywaniu przynęt. WOBKI KLASA !!!
#1835 ONLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 15:55
Jeszcze raz dzięki!
#1836 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 19:07
#1837 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 19:35
#1838 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 20:21
Bardzo podoba mi się Twoja technika malowania, po prostu super, z resztą już to kiedyś pisałem.. Mam nadzieję że kiedyś znajdą się w moim pudełku ze dwa Twoje wobasy..
Rób swoje Tomy..
#1839 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2012 - 22:27
#1840 OFFLINE
Napisano 25 kwiecień 2012 - 06:59
Załączone pliki
Użytkownicy przeglądający ten temat: 7
0 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych