To teraz Garmin jest company w pełnej wędkarskiej krasie.
Na szybko po fotkach -koncept pędnika- bezszcotkowy oraz mechanika podnoszenia na amortyzatorze i sznurku- podobne jak w Ghost od Lowrance. Takie same przedziały napięcia 24/36 - w domyśle pewnie będzie to switch napięcia możliwy, bo w Lowrance tak ma być- korespondowałem jakiś czas temu z TeamColibrii i mówił że testuje od jakiegoś czasu. Pedał bezprzewodowy to jest coś. . Mają już to, co Lowrance chce mieć- czyli pełna integracja po wifi wifi z echem.
Ale są dwa- cena jak dla mnie oraz właśnie napięcie robocze- bo to w strefie ciszy oznacza pół łodzi akumulatorów...
Podoba mi się bardziej niż Ghost, cenowo pewnie będą zbliżone, bo dziobowiec Lowrance ma kosztować 3k$ - w bogatszej wersji.
Niezależnie od tego wczoraj przywieźli mi xi3, Gateway już płynie zza wielkiej wody. Teraz trochę bólu głowy jak to pożenić z dętką i mam nadzieję będzie dobrze. Choć boję się lekkiego, bezkilowego pontonu - jak będzie zachowywał się w funkcji GPS anchora.... Czas pokaże. Najwyżej stabilizatory jakieś będę musiał dołożyć.
Użytkownik Maciej_K edytował ten post 09 lipiec 2019 - 07:19