czyżby uczestnictwo w forum az tak korzystnie wpływało na budżet?
taa...to nie wpływ forum na budżet, a bardziej wpływ budżetu na forum.. choć kto wie może, forum i wpływa na ludzi. Jak kiedyś byłem młody to byłem murzynem i grałem w kosza !
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 12 czerwiec 2013 - 20:56
czyżby uczestnictwo w forum az tak korzystnie wpływało na budżet?
taa...to nie wpływ forum na budżet, a bardziej wpływ budżetu na forum.. choć kto wie może, forum i wpływa na ludzi. Jak kiedyś byłem młody to byłem murzynem i grałem w kosza !
Napisano 12 czerwiec 2013 - 21:05
Jak kiedyś byłem młody to byłem murzynem i grałem w kosza !
a ta fotka z awatara to czasem nie z tej "młodości"...? pzdr
Napisano 12 czerwiec 2013 - 21:14
a ta fotka z awatara to czasem nie z tej "młodości"...? pzdr
Podrywasz mnie !? Może przejdziemy na priva ? To może ktoś czytać ! Robiłeś to już z małpą ??
Napisano 12 czerwiec 2013 - 21:25
ciiii bo się coś wyda... nie no spox,taki żarcik na rozluźnienie... pzdr
Napisano 12 czerwiec 2013 - 21:31
Rozluźnienie !? Musisz być niezły wariat. kończmy już ten temat, tylko RAZEM ! pzdr
p.s. moja frustracja wynika z faktu nie posiadania kamizelki. mam nadzieję, że temat najlepszej kamizelki wyczerpaliśmy w 100%
Użytkownik Erin edytował ten post 12 czerwiec 2013 - 21:38
Napisano 14 czerwiec 2013 - 09:28
Zdecydowanie polecam simmsa.
Sam posiadam dwie takie kamizelki które użytkuję juz kilka lat i sa bez zarzutu.
Są to modele ,,G3 guide vest,, i ,, Guide Vest,,
Warto odłożyć tą kaskę bo będzie dobrze wydana.
Napisano 14 czerwiec 2013 - 16:40
napisze od siebie 2 linijki. zawsze lubialem kamizelki, ale w wiekszosci z nich sa kiepskie kieszenie (mialem fenwicka - popsul sie zamek i troszke potargana jest siatka - moge oddac za zwrot kosztow wywylki z irlandii) mial fajne kieszenie, ale i tak nei dalo sie schowac duzych przynet. pozniej dorwalem jakiegos robinsona i kieszkonki najwieksze na wysokosci pasa mnie dobijaja (no tam masz rekce na kolowrotku - czemu nikt nie robi duzych kieszonek na wysokosci piersi?). koniec koncow kupilem slingbaga rapali i jestem zadowolony. do 1 pudla moge wsadzic np gumy i kilka jerkow/woblerow a do drugiego wieksze przynety albo zrezygnowac z niego i wsadzic sobie tam np kurtke i kanapke. wyszlo taniej jak kamizelka i wygodniej MZ.
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych