Witam, czy ktoś wie czy istnieje możliwość wykonania opłat przez neta, a jeśli tak to jakie wybrać licencje? Prośba o pod linkowanie strony jeżeli takowa istnieje.
Z góry dzięki za info.
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 09 styczeń 2025 - 21:32
Witam, czy ktoś wie czy istnieje możliwość wykonania opłat przez neta, a jeśli tak to jakie wybrać licencje? Prośba o pod linkowanie strony jeżeli takowa istnieje.
Z góry dzięki za info.
Napisano 10 styczeń 2025 - 05:26
Napisano 10 styczeń 2025 - 07:10
Z góry dzięki za info.
Napisano 10 styczeń 2025 - 08:55
A wiesz może, które należy wybrać zezwolenie? Bilet amatora, karta amatora czy karta do łowienia łososi. Nie interesuje mnie zabieranie ryb i czy też musze opłacić kartę do łowienia łososi. Jakoś ciężko mi przebrnąć przez te ich regulacje.
Napisano 10 styczeń 2025 - 21:33
Napisano 10 styczeń 2025 - 21:41
Dzięki za info. Tylko mi chodzi o wykup zezwolenia przez ichniejszą stronę i nie wiem który typ zezwolenia wybrać nie interesuje mnie zabieranie ryb. Przerywanie licencji dotyczy zezwoleń kupowanych na miejscu w supermarketach itp.
Napisano 16 styczeń 2025 - 17:19
Wykupujesz licencję salmo jeżeli złowisz rybę i chcesz zabrać ze sobą to musisz przerwać licencję i koniec wędkowania. Dalszy połów to wykup nowej licencji. Jeżeli strażnik stwierdzi,że zabrałeś rybę i dalej łowisz na tej samej licencji to płacisz mandat i zabierany jest sprzęt ,który trzymasz w ręku. Radzę pilnować stref dopływów pomniejszych rzek bo są strefy ochronne w 100 m w dół i w górę. Niema tłumaczenia ,że nie wiedziałeś.
Robert możesz spojrzeć na priv
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych