REAL MADRYT:):)
#1141 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2018 - 08:15
#1142 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2018 - 08:53
Jak Neymar wielkiego focha nie odstrzeli to go PSG nie sprzeda
Hazard jest w zasiegu i chce przejsc do Realu.
#1143 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2018 - 09:53
Ta polityka transferowa zabija pilke nozna. Powinny byc jakies przepisy ktore mowia ze w druzynie klubowej danego kraju nie moze grac wiecej niz 2 obcokrajowcow. Inaczej robi sie cyrk gdzie polowa Realu to nie hiszpanie, polowa PSG to nie francuzi itp. Obecnie jest kolko wzajemnej adoracji: PSG, Real, Juventus, Manchester City, Barcelona i pare innych znanych klubow i nikt nie ma szans z nimi rywalizowac, to nie urozmaica pilki.
W dodatku slynne kluby znaja sie na wylot, swoja taktyke, zagrania, drybling zawodnikow itp i robia telewizyjne show. Natomiast jak przychodzi im zagrac z druzyna o ktorej nigdy nie slyszeli to zdarza im sie przegrywac lub remisowac ? no ale zaraz.. takie super gwiazdy Realu i 3:3 z Legia ? albo dalej w historie.. Barcelona przegrywa 0:1 z w Wisla Krakow. Ktos moze powiedziec ze to przypadek byl... a ja uwazam ze gdyby wiecej bylo takich meczow, kluby z Albanii, Moldawii, Chorwacji itp mialy szanse regulanie rywalizowac z "Wielkimi" to inaczej by to wygladalo, tylko problem jest taki ze to sie nie sprzeda ;] tak jak mecz Real - Juventus
Użytkownik horac edytował ten post 11 lipiec 2018 - 10:01
- Voldemort i coma lubią to
#1144 OFFLINE
Napisano 11 lipiec 2018 - 10:00
- Guzu lubi to
#1145 ONLINE
Napisano 05 marzec 2019 - 23:50
- Jozi i Karpiu95 lubią to
#1146 OFFLINE
Napisano 05 marzec 2019 - 23:55
Guzu.... Czemu wkładasz kij do mrowiska :/Cos tutaj tak cicho ?
No co.... Jakieś fatum... Kadra do wymiany....
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
- slava lubi to
#1147 ONLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 00:50
Guzu.... Czemu wkładasz kij do mrowiska :/
No co.... Jakieś fatum... Kadra do wymiany....
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Jak wygrywali przegrywając to nie było kija na mrowisko.
#1148 ONLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 05:39
Cos tutaj tak cicho ?
Potrzebujecie przynajmniej 5 lat, żeby mieć okazję spaść z takiego konia a i tak szansę na to macie jak Real na mistrzostwo w tym roku 😏
- Guzu i konopaa lubią to
#1149 ONLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 06:05
Potrzebujecie przynajmniej 5 lat, żeby mieć okazję spaść z takiego konia a i tak szansę na to macie jak Real na mistrzostwo w tym roku 😏
https://youtu.be/CpdjjJfr10c
Użytkownik Guzu edytował ten post 06 marzec 2019 - 06:16
- majunio lubi to
#1150 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 06:37
Wtopa okrutna, 1:4 u siebie . Jak trampkarze .
- Guzu i Tom Rob lubią to
#1151 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 07:22
#1152 ONLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 07:40
#1153 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 08:18
Żal to tych, którzy wierzą w takie spektakularne porażki, ale jak wiemy tak rządzą przepotężne pieniądze i jak napisało już wielu musi być efekt wow.
Możemy się zachwycać wyczynami sportowców, ale wyniku i tak nie przewidzimy i wcale nie dlatego, że piłka jest okrągła, a bramki są dwie ... Dlatego też moim zdaniem coraz mniej osób zaczyna powiedzmy, że poważanie śledzić poczynania swoich faworytów ... A poza tym wszystkim chleb i igrzyska muszą być.
#1154 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 08:22
Żal to tych, którzy wierzą w takie spektakularne porażki, ale jak wiemy tak rządzą przepotężne pieniądze i jak napisało już wielu musi być efekt wow.
A mi żal tych którzy wszędzie spisek węszą, trzeba to wszystko wypośrodkować.
#1155 ONLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 08:25
- martek lubi to
#1156 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 08:26
A mi żal tych którzy wszędzie spisek węszą, trzeba to wszystko wypośrodkować.
Wypośrodkowałem i nie uwierzę, że Real nie stanowił dla Ajaxu w miarę równorzędnego przeciwnika, a nie chłopaka do statystowania. Tyle z mojej strony na temat Twojego wpisu.
Użytkownik SlawekNikt edytował ten post 06 marzec 2019 - 08:45
- konopaa lubi to
#1157 ONLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 08:29
Dlaczego?A mi tylko koni żal...
Pytam poważnie.
#1158 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 09:28
A mnie całkiem serio szkoda Solariego. Bogu ducha winien facet próbujący na szybko sklecić coś z niczego. Przynajmniej w kontekscie oczekiwań, które w przypadku Realu zawsze są maksymalne. Ze starych piłkarzy Realu uszło powietrze, młodzi są tak napompowani, że ich produktywność jest bliska zeru. Z jednej strony stare wojsko w rodzaju Benzeemy, Modrica czy Kroosa dowodzone przez piłkarski wybryk natury. Bo jak nazwać gościa, który namaszczony jako następca wiecie kogo myli trafienie piłką do siatki z trafieniem do dołka, przez niemal sześć lat nie posiadł podstaw języka hiszpańskiego, a w trakcie GD po zmianie schodzi do tunelu zamiast na ławkę? I miś z tak małym rozumkiem ma pociągnąć najlepszy klub świata? Sergio Ramos kartkuje się przed rewanżem w Madrycie. A wczoraj zasiada w loży VIP-owskiej i bierze udział w kręceniu przez Amazon filmu o Sergio Ramosie. Kolejny smakołyk w zestawie absurdów. Pan Prezes. Zajęty budową nowego stadionu (pewnie miś na miarę oczekiwań kibiców), wrzucił sobie w sezonie 2018/19 na luz. Wszak nie ma teraz wyborów. Kibiców też szkoda. Zafundować w tydzień trzy zimne prysznice. wszystkie na własnym stadionie. Bramki 1:8. To sie będzie odbijało czkawką, bardziej niż Roma czy Bayern Barcelonie.
#1159 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 09:49
Lew jest slabszy, hieny wychodza na zer
- martek, slava, majunio i 1 inna osoba lubią to
#1160 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 10:01
Lew faktycznie troszku słabszy. Dobrze, że Leo w gazie. Zawsze jakieś pocieszenie dla wielbicieli hiszpańskiej piłki...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych