REAL MADRYT:):)
#1161 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 10:37
Z niczego? 99.9 % trenerów na świecie chciałoby mieć takie nic😀
- kokosz77 i konopaa lubią to
#1162 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 11:30
Stado upasionych, spełnionych i zarobionych kocurów z dokooptowaną grupką młodzieży z zagotowanymi głowami. Takie nic. Same nazwiska nie grają. I nie używam takich określeń żeby urazić kibiców Madrytu. Widzę rozsypaną drużynę. A może się mylę.
#1163 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 13:12
Był Lopetequi, jest/był Solari- co się takiego w grze RM zmieniło? W większości spotkań znaczna przewaga w ilości strzałów tylko nie ta skuteczność... Najgorsze jest to, że przeciwnik odda 3-4 strzały w światło bramki i ma 2 gole.
Większość ataków Realu to wrzutki, a jak nie idzie to... znowu wrzutki, aż na wymioty się zbiera. Tu potrzeba znacznej zmiany mentalnej w grze zawodników- wystarczy spojrzeć jakie bramki tracą albo kontra albo podanie za obrońców w pole karne.
Do tego wszystkiego doszły jak dla mnie niezrozumiałe transfery- odchodzi najlepszy strzelec- kupujemy bramkarza, mimo że mamy już jednego z topu. Nadal brakuje goli? Proszę- 19 latek do oglądania spotkań z trybun. Rozumiem, że ciężko obecnie znaleźć takiego dobrego napadziora za rozsądne pieniądze (jak wiadomo gdy sprzedajemy do RM to trzeba doliczyć trochę mln), ale szczerze, mnie jako kibica to G obchodzi. Ostatnie upokorzenia przelewają czarę goryczy i porządne wstrząśnięcie w tym klubie bardzo by się przydało. Paru piłkarzy niestety też bardzo obniżyło swoją formę i zaangażowanie.
#1164 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 14:12
na chorobę lekarstwo.... Lewandowski
ale na to już za późno
#1165 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 18:41
Nie potrafili utrzymać Ronaldo i od tego czasu jest coraz gorzej.Najprawdopodobniej lepiej nie będzie jak nie przebudują drużyny. Gareth też już pewnie myśli o nowym klubie, reszta już jakaś bez wiary...
#1166 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2019 - 19:12
Pojawiła się informacja o ponownym zatrudnieniu Zidana od czerwca. Ciekawe czy jest coś na rzeczy...
#1167 OFFLINE
#1168 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 06:39
PSG łączy się z Wami w bólu .
- pomidor babinicz lubi to
#1169 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 09:57
To teraz Realowi może pomóc tylko transfer Neymara da Silva Santosa. A nie, wróc...
#1170 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 11:41
A wg mnie to, że Madryt odpadł z LM to żadna sensacja, jedynie niespodzianka. Media i "hejterzy" robią z tego wielką sensację, ja tego nie kupuję. Patrząc obiektywnie, w tym sezonie grają bez żadnego rytmu, pomysłu, pojedyncze mecze dobrze zagrane. Ostatnie tygodnie to już w ogóle cienizna. Czego tu oczekiwać? Dostali zasłużone wciry i tyle. Sensacją nazwałbym wczorajszy awans United. Dokonali niemożliwego w okrojonym składzie.
- Guzu, Del Toro, JerryM i 1 inna osoba lubią to
#1171 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 21:00
Lew jest slabszy, hieny wychodza na zer
hieny i Guru
#1172 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 21:36
#1173 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 21:55
- dzinek lubi to
#1174 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 22:20
Raczej nie Ole Gunnar Solskjaer tylko piłkarze się w końcu wzięli do roboty, bo jakoś ich taktyki specjalnie nie zmienił. Widać część miała już nie po drodze z Jose i się nie starali. Sorry, ale ciężko mi uwierzyć w "efekt nowej miotły" u nich i nie wróżę przejścia następnej fazy LM chyba, że trafią na Porto...
#1175 OFFLINE
Napisano 07 marzec 2019 - 22:35
A ja się z tym nie zgodzę, "nowa miotła" też jest potrzebna i ma duże znaczenie. OGS ma przede wszystkim charyzmę, budzi zaufanie i tworzy z piłkarzami całość. Jest z ery Fergiego, także z pewnością wie co i jak powinno funkcjonować w szatni Old Trafford. Od odejścia SAF-a trochę czasu już upłynęło i jakoś żaden z jego następców nie potrafił "zmotywować" drużyny? Nowa miotła niekoniecznie musi być wszechwiedzącym trenerem z ogromnym stażem pracy. Liczy się chemia, np. Pep w Barcelonie, Zizu w Realu, oby teraz United i Ole. Zbaczamy z tematu To wątek o Królewskich
Użytkownik dzinek edytował ten post 07 marzec 2019 - 22:36
#1176 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2019 - 07:32
Nie mówcie, że Mourinho slaby.
LM z Porto, LM z Interem
Mistrzostwa Portugalii, Włoch, Anglii, Hiszpani, łącznie z 8.
Liga Europy z MU
UEFA z Porto
#1177 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2019 - 09:55
Piotrze, słaby to może i nie był, ale jak zerkniemy kogo trenował po Porto i jakie miał sukcesy w ligach i Europie. Poza tym miarą trenera jest dla mnie to, jak się go w klubie pozytywnie wspomina i tęskni po jego odejściu. Jakoś nie widać tego w przypadku JM. Inaczej w przypadku ZZ. I chyba on wróci. Nie sądzicie?
#1178 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2019 - 10:35
Akurat na taktykę Guardiola trochę wpłynął Słynna, i jak dla mnie nudna, tiki-taka w Barcelońskim wydaniu. Ta w City już lepsza, bo znacznie szybsza. Co do JM-w Interze tęsknią podobno
Bardzo bym się cieszył gdyby wrócił ZZ, ale dopiero od lata. Jak nie on to widziałbym tylko Kloppa (nie do ruszenia raczej z LFC- w sumie dobrze, bo ich też lubię ) albo Pochettino. Mourinho zatracił ten feeling z piłkarzami niestety.
#1179 OFFLINE
Napisano 08 marzec 2019 - 12:37
Zgodzę się z tym, że Mou zatracił chemię z zespołem. Miał przy sobie tylko jednostki, a to za mało. Odnośnie ZZ, mógłby wrócić do Madrytu, ale czy będzie podejmował ryzyko zburzenia swojego pomnika? Jeśli się tego podejmie to według mnie ma JAJA, nie będzie łatwo, a presja będzie większa niż wcześniej.
#1180 OFFLINE
Napisano 09 marzec 2019 - 16:56
Real kupi Pio to znów będzie potęgą
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych