Witam wszystkich
Parę przemyśleń zwykłego wędkarza:
1. kielo robisz super wobki zarówno pod względem pracy jak i malowania (posiadam kilka). przede wszystkim szybko się rozwijasz co pewnie częściowo zawdzięczasz SS, skup się na dalszym rozwoju i swoim wątku a osiągniesz dużo większy rezultat niż na kłótniach i biciu piany. to moje skromne zdanie. lubię ten wątek i zaglądam regularnie mimo że nie jestem strugaczem. Ale chcę oglądać twoje przynęty, a nie kłótnie i przygadywanie.
2. osobiście uważam jeśli chodzi o pracę i akcję woblerów, że każdy klient kupujący obojętnie jaki produkt powinien znać jego specyfikację i cieszę się, że na tym forum wprowadziłeś oznaczenia, które pozwolą każdemu ŚWIADOMEMU swoich potrzeb wędkarzowi na odpowiedni wybór wabika. mam nadzieję, że w przyszłości każdy rękodzielnik będzie opisywał pracę i akcję swojego produktu, a każdy klient będzie dokładnie wiedział co kupuje. wraz ze wzrostem świadomości rosną oczekiwania.
3. jeśli chodzi o metodę połówkową to wydaje się być bardzo kreatywna i dająca duże możliwości, co nie znaczy oczywiście że rękodzielnik robiący inną metodą robi wabiki nieświadomie. każdy się tutaj z tym zgadza, kielo też, ale uczestnicy tej rozmowy każdą wypowiedź traktują jak atak. BEZ SENSU.
Reasumując, kielo działaj w swoim kierunku i nie oglądaj się za siebie, a efekty przyjdą same. już masz mnóstwo zamówień (pamiętaj o łamańcach dla mnie) i będzie więcej jak ludzie będą dostawali to co oczekują i czego chcą.
Już nie mogę się doczekać tej nowości. Sławek mi chyba coś o tym wspominał. Ja prosiłem go ostatnio żeby pomógł ci z tym W. Ale gotowej recepty pewnie nie dostaniesz i dobrze.
Cierpliwości kielo i większego spokoju, a inni to docenią.
Fajny ten okonek, na jaką głębokość schodzi?????
Jak jest na sprzedaż to priv.
pozdrawiam wszystkich