Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Boleniowe

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
570 odpowiedzi w tym temacie

#501 OFFLINE   Jeziorm 1

Jeziorm 1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1189 postów

Napisano 16 kwiecień 2008 - 10:23

Witam wszystkich !

Mam pytanie do was drodzy koledzy ! ;)
Czy kots z was ma do sprzedania woblery boleniowe w rozsadnej cenie :D Interesuje mnie jakies 15-20 szt.
Niestety nie zdąże ze swoimi wobkami do maja a łowic trezba ;)

Prosze pisac na forum lub na priva

PS ewentualnie moze macie kogos kto sprzedaje dobre boleniowki a nie ma go na forum...

PZDR

#502 OFFLINE   remek

remek

Administrator

• Administratorzy
  • 26625 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 16 kwiecień 2008 - 14:03

Cześć,
Polecam Allegro. Można na prawdę znaleźć perełki.

Pozdrawiam
Remek

#503 OFFLINE   Jeziorm 1

Jeziorm 1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1189 postów

Napisano 16 kwiecień 2008 - 14:52

Na allegro aktualnie szału nie ma jesli chodzi o boleniowe cudeńka...
Z ciekawych sa gembale i nadodrzanskie hiciory :D

#504 OFFLINE   remek

remek

Administrator

• Administratorzy
  • 26625 postów
  • LokalizacjaWarszawa
  • Imię:Remek

Napisano 16 kwiecień 2008 - 19:01

Trzeba pilnować, ot cała tajemnica sukcesu. :D

Pozdrawiam
Remek

#505 OFFLINE   matusiak

matusiak

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1415 postów
  • Lokalizacjakielce

Napisano 16 kwiecień 2008 - 22:09

Witam wszystkich !

Mam pytanie do was drodzy koledzy ! ;)
Czy kots z was ma do sprzedania woblery boleniowe w rozsadnej cenie :D Interesuje mnie jakies 15-20 szt.
Niestety nie zdąże ze swoimi wobkami do maja a łowic trezba ;)

Prosze pisac na forum lub na priva

PS ewentualnie moze macie kogos kto sprzedaje dobre boleniowki a nie ma go na forum...

PZDR

a twoim zdaniem to jaka jest ta rozsadna cena

#506 OFFLINE   Jeziorm 1

Jeziorm 1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1189 postów

Napisano 17 kwiecień 2008 - 08:10

No wiesz..płaciłem juz za boleniówki 35 pln i mysle ze to była cena ok,ale miałem wobki po 10 pln i to było zdecydowanie za duzo za takie badziewie jakim były akurat te wobki,takze bardziej chodzi mi o dostosowanie ceny do jakosci....rekodzieła nie da sie jakos dokladnie wycenić wiec polegam na uczciwosci robiących woblery-jak koles wie ze ma skuteczne woblery to dlaczego nie zaplacic mu nawet 40 pln?

Pozdrawiam

#507 OFFLINE   ginel

ginel

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 718 postów
  • Imię:Jacek

Napisano 17 kwiecień 2008 - 09:21

Chyba sprzedam z 15 sztuk i będę miał Batsona od zaraz :mellow: A te niby badziewiaste za 10 zł które kupiłeś to jak się zachowywały, że uważasz, że są do d...? Jaka jest ich praca?

#508 OFFLINE   patu

patu

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 6984 postów
  • Lokalizacjaokolice Szczecina
  • Imię:Patryk
  • Nazwisko:S.

Napisano 17 kwiecień 2008 - 10:36

Kupowałem i kupuje boleniówki za 1/3 ceny którą podajesz...i na brak efektów nie narzekam B) ...problem jest w źródle...jeżeli kupujesz z secondhand`u lub dalej :lol:, to nie masz sie co dziwić żę płaciłes 40 peelenów...

#509 OFFLINE   Jeziorm 1

Jeziorm 1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1189 postów

Napisano 17 kwiecień 2008 - 11:02

Te badziewiaste miały mocna prace ogonową i przy szybkim pociagnieciu robiły młynki...ja nie mogłem ich ustawić...

Podarowałem je mojemu kumplowi ktory je przemalował i zminił stery...słuza mu jako szczupakowe ale moze trafi sie na nie jakis boleń. ;)

co do ceny jaka placiłem - 35 pln- to była cena prosto od tworcy woblerow takze taka była cena bez posrednikow... kupiłem wtedy 3 sztuki i musze powiedziec ze troche na nie połowiłem a w warcie w okolicahc sieradza rybostan nie powala na kolana..
Niestety zachciało mi sie dokladnie obławiac przelewy i teraz wszytskie 3 tam dyndają :angry:

To było 2 lata temu jak miałem napad połowow boleniowych... teraz przyszedł nawrot choroby :D

#510 OFFLINE   matusiak

matusiak

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1415 postów
  • Lokalizacjakielce

Napisano 17 kwiecień 2008 - 19:42

ja sprzedaje po 20zl szt ale nie robie poto zeby handlować dla zarobku bo jak policzysz sobie wykonanie formy z twardego latexu i pianke ktora stosuje farby to wychodzę na zero mieszkam pracuje w londynie wobki robie wieczorami dlatego zrobilem przez zime tylko 200szt ale uwielbiam robic wobki tak jak lowic ryby wkladam w to serce i swoja pasie niestety nic nie moge ci zaoferowac bo zostalem zasypany zamowieniami i sprzedalem prawie wszystko zostalo tylko dla mnie :(

#511 OFFLINE   J A Z

J A Z

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 815 postów
  • LokalizacjaSłubice

Napisano 17 kwiecień 2008 - 22:29

MATUSIAK - chyba wiem dlaczego wychodzisz na ZERO, bo stosujesz drut pozłacany :lol: :lol: :lol:

#512 OFFLINE   matusiak

matusiak

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1415 postów
  • Lokalizacjakielce

Napisano 18 kwiecień 2008 - 00:09

smieszne ale przyjec do londynu to zobaczysz jakie sa ceny i wtedy pogadamy bo narazie nie mamy ocz :lol: ym

#513 OFFLINE   J A Z

J A Z

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 815 postów
  • LokalizacjaSłubice

Napisano 18 kwiecień 2008 - 07:44

To miało być śmieszne :mellow: . Jeżeli ja i inni drobni wytwórcy sprzedają swoje boleniówki po ok.15-12zł, to my wychodzimy na MINUS?. Wiem, wiem, mieszkasz tak daleko, ale ja nie wliczam ceny form, wynajem pomieszczenia, maszyn bo to dopiero zwróci się za kilka lat (chłopaki kupujcie! Wyjdę na prostą już w tym roku). Szkoda, że nie mieszkam gdzieś w kraju azjatyckim to ceny tych wobków spadłyby do groszy. Napewno są bardzo dobre (twoje) i warte tej ceny, znam kogoś kto robił swoje boleniówki i sprzedawał za 50zł/ szt. :huh: , tylko chłopaków nie powinno interesować to, że jesteś na wyspach i cena musi być trochę wyższa. Matusiak - rób, rób te wobki i szukaj tańszych półproduktów.

#514 OFFLINE   Jeziorm 1

Jeziorm 1

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1189 postów

Napisano 18 kwiecień 2008 - 09:37

To jest śmieszne...

Do dnia dzisiajszego byłem przekonany ze bolenie nie maja zębow a jednak....

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=348665976&msg=T w%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

Pozdrawiam.

PS uwazajcei na te zebate bolenie ;)

#515 OFFLINE   Marcel

Marcel

pasjonaci

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1391 postów
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:Leloch

Napisano 18 kwiecień 2008 - 09:49

Widzisz, człowiek jeszze moze sie wiele dowiedziec od innych :D

#516 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5862 postów
  • Imię:Jan
  • Nazwisko:Soroka

Napisano 18 kwiecień 2008 - 09:53

Musi być bardzo łowny. Widocznie bolenie połykają wobler tak głęboko że miażdżą go zębami gardłowymi :mellow:

#517 OFFLINE   @slider@

@slider@

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2730 postów

Napisano 18 kwiecień 2008 - 09:55

Może sam go pogryzł ;) B)

Pozdrawiam
Slider

#518 OFFLINE   wujek

wujek

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 5862 postów
  • Imię:Jan
  • Nazwisko:Soroka

Napisano 18 kwiecień 2008 - 11:51

Najpewniej pogryzły go kotwice w pudełku :D

#519 OFFLINE   Yeah

Yeah

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 760 postów
  • LokalizacjaDar es Salaam

Napisano 18 kwiecień 2008 - 17:05

pozwolę zacytować sobie sprzedawcę: :lol:

U mnie w moim regionie maja bardzo duże, większe niż Żarłacz Ludojad. Jeżeli jest Pan zainteresowany aukcja to proszę o konkretne i sensowne pytania. Proszę przestudiować trochę budowę ryby, zębów na obrzeżach pyska to on nie posiada, lecz posiada w pysku głęboko, zęby gardłowe. A mój opis woblera jest solidny dla kupców rzetelnych , a nie dla ludzi robiących sobie jaja.

#520 OFFLINE   matusiak

matusiak

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1415 postów
  • Lokalizacjakielce

Napisano 18 kwiecień 2008 - 19:29

To miało być śmieszne :mellow: . Jeżeli ja i inni drobni wytwórcy sprzedają swoje boleniówki po ok.15-12zł, to my wychodzimy na MINUS?. Wiem, wiem, mieszkasz tak daleko, ale ja nie wliczam ceny form, wynajem pomieszczenia, maszyn bo to dopiero zwróci się za kilka lat (chłopaki kupujcie! Wyjdę na prostą już w tym roku). Szkoda, że nie mieszkam gdzieś w kraju azjatyckim to ceny tych wobków spadłyby do groszy. Napewno są bardzo dobre (twoje) i warte tej ceny, znam kogoś kto robił swoje boleniówki i sprzedawał za 50zł/ szt. :huh: , tylko chłopaków nie powinno interesować to, że jesteś na wyspach i cena musi być trochę wyższa. Matusiak - rób, rób te wobki i szukaj tańszych półproduktów.

i nie zrozumiales tego co napisalem bo mnie nie interesują złotówki podalem przelicznik i to sa 4 funty a tu wobek kosztuje od 8 nawet do 20 funtow i to jakis plastikowy badziew wiec nie sadze ze moja cena jest wysoka a tanszych półproduktów niema w polsce tez jest tylko jedna pianka z ktorej robi sie wobki tyle ze tansza ale niechca wyslac mniej niz 50l a ja nie stawiam osiedla, i nie nazekam na brak klijentow moje wobki zna wiele osób i maja pozytywna opinie twoich wobkow nieznam i nie slyszalem opini wiec moze dlatego sprzedajesz je po 15 zl ale to i tak bardzo drogo

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych