[quote]
rany jestem pod wrażeniem taki wynik

co do wobka to nie moglem sie doczekać i pojechałem dzis sprawdzić jak smiga w wiślanym nurcie to niesamowite on trzymany w miejscu nawet migota im zwiekszalem predkosc tym migotania byly drobniejsze i czestsze jeszcze takiego cudu nie mialem w swoim pudelku chcialbym sie z toba spotkac nad woda bo z tego co wyczytalem to bedziesz w maju lowil niedaleko krakowa
[/quote]
Ale, 40 bolków nie złowiłeś?
A chociaż jednego może? Wiem, że okres ochronny ale może jakiś pojedynczy, co to nie mógł się oprzeć i zażarł superwobka?
PS.
Bez urazy. Ja tylko myślę, że @matusiak nie tylko dobre wobki robi ale także bolki łowić umie
[/quote]
jesli nie rozumiesz tego co napisalem to specjalnie dla ciebi uproszcze wersje nad wisle mam 10 minut autobusem i pojechalem sprawdzic jak chodzi wobler a nie lowic ale po twojej wypowiedzi widze ze pokusowales troszeczke w swoim zyciu ale to nie znaczy ze wszyscy to kusownicy bo z tego co widze na forum to spora ilosc robiacych wobki testuje je w wisle mimo tego ze bolki maja wolne chodzi o sprawdzenie jak wobek trzyma sie w nurcie a nie o lowienie